С пол восьмого, ка белка за рулем. Тока щас освободился. Погода - ну его в нах. Дождь, ветер, нихрена не видно.
Да это все один из напарников Маньяк блин... По 10 часов свободно бегает, прыгает в свои сорок с гаком Оно конечно хорошо, но тяжко Тем более когда находок с гулькин хрен.
sudo apt install „Закарпатський“ [sudo] пароль до corbie: Зчитування переліків пакунків... Виконано Побудова дерева залежностей Зчитування інформації про стан... Виконано Буде встановлено такі додаткові пакунки: склянка НОВІ пакунки, які будуть встановлені: закуска оновлено 0, встановлено 2 нових, 0 відмічено для видалення і 13 не оновлено. Необхідно завантажити 100 мл архівів. Після цієї операції об'єм зайнятого дискового простору зросте на 100 мл Бажаєте продовжити? [Y=ТАК/n=ні] y
От вы красавы , всем гуль в помощь. Спецом не буду переводчик задействовать , просто пойду и дринькну , понеделок однако . Хоть и до пятницы недалеко ( ну воскресенье , суббота.. ) все ушел.
мої абуелос вивчали німацьку та італійську, батьки - англійську та хранцузьку, то чом би мені до купи не навчитися іспанської?))))
То є дуже складна мова , якщо бажаєш говорити правильно... Десь біля китайської . Así que , no hay problema ninguno ...
Lo importante, son los verbos... ser , seré, seria,soy, será, estar , estaría, estará , estoy , estuviera , estuvo , estuve, estaba... Всё это глагол «быть» , и ещё есть штук 50 разных от «быть» ... А так да - ничега сложнага Друже, я тебя уверяю , что 90 % испанов, говорят неправильно ...
коротко про погоду - я не у Вайомінгу, Але цеп відірвало і таки кудись понесло, може перенесе через Атлантику
нє, там мадярська))) там я пробував зрозуміти... Застряг у Бене на 6 годин. я те Бене запам'ятав надовго))
Доброго здоров'я. Есть у меня знакомый Боря Царука. Так вот он тоже Барсех Мартынович Царукян Родом из Гузии , настоящий армянин...А там кто их знает, встречал он Ноя на Арарате или в шлюбке пересидел , или ещё где , не известно . А вот Айка почитает , стихи ему посвящал На этой интернациональной ноте- хорошего дня