Та Господь з Вами! Я ,який там .......матєць! Мене самого ,хоть по любий статті . Я Вам скажу по секрету: я навіть й не був комсомольцєм , тількі тсс , нікому. Ще я не люблю жидів , євреїв, негрів і комуняк як расу . А ще...... Ой, мені аж самому страшно, як згадаю. Так що у мене з минулим, усе добрє. Не доносив , та й не заносив. Хіба шо тількі на поворотах. Спокійно! Своі..
Недавно перечитывал Денискины рассказы Виктора Драгунского очень сильно хохотал, особенно над Англичанином Павлей!
Один патологоанатом говорил мне, иногда я смотрю на тело, и пытаюсь представить , как бы клиент хотел чтобы я его вскрыл. Мне и в голову не может прийти что он не на своем месте или мелет чтото не по делу.
Я теж не був комсомольцем . Вспіли тійко прийняти в жовтенята та причепити люміньового значка з якимось кучерявим мужиком (може негром) на шкільну форму .Казали що на тому значку зображений якийся Вольдемар Ульянов... Потім усьо - лавочка закрилася ,значків більше не давали .Компартія капітуліровала і після євреів до влади прийшли жиди ,від яких я як і від євреів теж не в захваті .Ех судьба - суддьбінушка ... .
Ну! Самое главное жить в своей стране. Я переехал в свою страну относительно давно. Визы выдал пока только две, жене и ребенку. Постоянно выезжаем из своей страны в Украину, реже за рубеж дальний.
Ваші слова не давали мені спокою, здається я десь це вже бачив.... І тут ... евріка! Згадав! Гесе, пора Вам ставити на аву дійсне своє фото, бо такий джойстик є лише в одної людини. Хоча тепер Вальтер Грос Вас любити не буде....
И хто це знову ? Гебельс чи шо ? А чому чорний ,наче тільки но комин трусив ? Та й поповнішав трохи .Чим годували !?
Гессе, ми на Ваш джостік не претендуємо, то від заздрощів, так, що можете не надівати картуза, а лишайтесь в шоломі, всеодно Вам ота біла шуба замала. В паху давить.
Звідкіля знаєте мій розмір !? Давить зараза ,що аж плякати хочеться та й жарко у Вашій шубі... Пішов перевдягатися (я тільки блискавку Вам вирвав з мнясом) .Так що вибачайте
Я понимаю Ваш сарказм,но надо рассуждать трезво,ну приеду я,утилизируют меня "якуты" какой в этом толк делу освобождения народов от еврейства? Вообщем надо ждать,сменится ситуация в РФ и к примеру должны быть те люди(Я) кто уже будет вступать в батальоны Нева ну или там Ладога,понимаете? А так что Москве что Киеву выгодно что бы пассионарии с двух сторон утилизировали друг друга на полях сражений,главное что бы не задавали вопросов о национализации еврейских активов что в Украине что в РФ,за это и убили А.Мозгового который хотел объединиться с Азовом и "брать Киев и Москву"
Стишок-пирожок по теме))) я как-то вышел из запоя и посмотрел по сторонам и тут же я зашел обратно зачем вобще я выходил
Що і Вашу аву умикнув? Вже десь десятьом камрадам напакостив. Треба зібратись всім і зробити йому масаж джойстика двома цеглинами, якраз і в паху давити нічого не буде.. До нього і наряд вчора визивали, але без толку, купив усіх мабуть..
Пан Гесее а шо це у Вас на аві? Путін на десятому президенстві? Ви шо, десь наразі балотуєтесь? Воно Вам нада? Злазьте з броньовика та задвиньте тему де і коли будемо зустрічатись.
GESE P82, Ви нам про нічний бізнес проект більш детально поясніть, Ви хочете штампувати Клавіатури чи щось негарне зробити з цією самою клавіатурою . Це пожоще хомячків, це вже стрибок в 21-вєк.