Да , 24 октября по-утряни перевезли его к своей жене Кармен Поло ... Но Долина Павших возведена им в 1956 году , и в 1975 году Каудильо был похоронен там - поэтому, это его могила навсегда! А сцикливые дерьмократы могут ещё долго пинать мёртвого льва))) Ребята , там в скале вырублено с три пятиэтажки ... Я такого никогда не видел ... Фотографировать запрещено было.
У нас вчора така була,льод з дощем крапав,але це не завадило браконьєрам канонади лупити,може по пляшках ?Х.З. Хай,погодка супер, сонячно,і не жарко.
Чому браконьєрам? Вчора у багатьох господарствах відкриття на пушного було А горілка токо плюс Знаєш скільком звірям вона життя врятувала Грінпіс сосе
Та я только достал телефон - как ко мне сразу две слонихи с дубиналами подкатили ))) Я конечно , само обаяние ... еле откусался А ти кажешь воробьи ...
У нас треба мораторій,хоч на років 5 на відстріл дичини зробити.Як розведеться як в Європі, тоді можна і дозволити, дорого.Недавно їду з Литви через Польщу,,канава біля дороги а там стало кабанів паралельно руху біжить,адреналін.
Дурня Сама не розведеться ніколи В Європі ніколи мараторіїв не було Мараторії і заборони то все від совєтов Все можна і нужно Головне з умом
Нарисуют вам проблему ввиде Африканской свинной чумы, настриляют без мортория всех лесных и домашних свинок....у нас такое уже было....