Таки да , я в 79м выпросил набор-конструктор радиолюбитель , под пайку, простенький такой , так там всё на 315 было ... особенно нравилась схемка автомата освещения , на фоторезисторе - красота ... только лампочка там в комплекте была малюсенькая , такая с 2мя усами , мм 5 длиной , безцокольная . А припаяешь с фонарика - табарейка быстро садится .
кто еще не сильно постарел-конструкторы есть и сейчас,от простейших до сравнительно сложных,особенно интересные на ардуинах,можно сделать почти все.И если бы в мое время в радиомаге можно было свободно купить такое....А радиостанции размером с книгу...
Мої вітання ,хто до жив до сьогоднішнього свята! Міжнаро́дний день люде́й похи́лого ві́ку — проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, відзначається в усьому світі 1 жовтня. Вікіпедія Дата: вівторок, 1 жовтня 2019 р. Ким святкується: ООН Офіційна назва: англ. International Day of Older Persons
к155ла3 бестселлер....а ще квартирні дзвінки на фіг зна скільки мелодій на 580вм80 проці....ух крутяк!...на космодромі шили мелодії в память РУ5/РУ7
мене лише трохи зацепив Радіо РК86 (кум зібрав) і потім я заробив собі на Поиск з 128кб памяті...потім докупив йому дисковод...потім винт...і понеслась компутиризація
З рогатками та самопалами все трохи складніше, там наступні левели вже трохи того, як його, ну коротше відповідальність більша.
Ми теж не святі були,по жд дорозі збирав сірку,дрібнив в порох,вугілля,+70 відсотків калійної селітри,пороховий заряд що виштовхує парашут,такі запуски ракет проводив .Одного разу ,аля бідфордний шнур не спрацював,сірником підпалював,іпануло,розірвало двигун,очі цілі,пальтішко ватне постраждало.Потім тільки ніхромова проволка,контрольна через лампочку на перевірку цепі,і кнопка старт,цілий пульт зробив.Було круто.