Отказался бы...ибо где оно это истенное Баварское.... в 1945 году кончилось а в 21 веке и подавно.... Мне ехать ни куда не надо все в 10 минутах до магазина где есть и Баврское и чешское.... денег только заработать надо...
Одного разу селянин поїхав в місто, щоб запастися інвентарем і прикупити живність для дому. Зайшовши в господарський магазин, він купив відро і ковадло, а пізніше заглянув на ринок і прикупив двох курей і гусака. І тут він вголос подумав: - А як же я все це понесу? Бабулька на ринку, що продала йому живність, радить: - А ти зроби так: Поклади ковадло у відро і неси його в одній руці, гусака — в іншій, а курей — під пахвами. Ну, мужик так і зробив. По дорозі він зустрів молоду пишногруду красуню. Дівчина запитує в нього: - Знаєте, я заблукала. Ви не підкажете, як пройти в село Пупкова? - Вам пощастило, я якраз йду в це село. Ходімо-но зі мною через ліс, так коротше. - Е-е-е, ні, який хитрий! Піду я з вами через ліс, а Ви притиснете мене до дерева, задерете спідницю і зґвалтуєте. - Та ти що, мила, з глузду з'їхала, чи що?!.. Бачиш, я несу відро з ковадлом, двох курей і гусака. Як же я стану притискати тебе куди-небудь, якщо у мене обидві руки зайняті?! - Легко! Покладеш гусака на землю, зверху поставиш відро, на відро — ковадло, ну а курей я вже так і бути потримаю!
Ну не перегибай . Того пива ты не пил , а то что льют сейчас в Германии - очень даже гут ! А не хочешь ? - то ж дело хозяйское ...
Кроме того, что танцуют хорошо, так ещё и девки одна в одну симпотные, как на подбор. Подобрать бы штук пять))
Ты думаешь такой юморист прямо ? Сморозил херню , и прикидываешься , как так и надо))) Жало прикуси своё , интриган ! Что вы блтдъ за люди ...?!
Ты его тоже на вы?) или были подобные мол случаи от других участников Да , вот было время я с ликантропом ругался , а это так «зашёл за позитивом». Минтолитет такой