Не повод, повністю згоденВоно того не варте. Тим більше, цілком розумію Вашу ситуацію і підтримую... Хоча, родини через це рушаться, і не мало... А скількох я камрадів похоронив?.. Ладно. Ніяким зе це не вирішиш... Смішно, що чекають покращень... Але то таке. Хіба я відповідаю за людей, які не розвивають свій моск?) Цікава мені була реакція. Мені ця тема не цікава, я шикарно проживаю без неї, але будьте в цій темі простіше, і люди потягнуться
Мгазинный - ЯД! Доказано. что для организма намного "щадяще" алкоголь, полученный методом перегонки. Вот Я бросил бухать! Окончательно и бесповоротно. Уже третий день не бухаю. Вот сижу и думаю, а не погорячился ли Я? Не будет ли это ударом для психики и организма в целом?
Ідем дальше) Ремба двічі погрожував мене побити) Я все пам'ятаю. Без сумніву, якби це займало хоч 0,5% моїх думок, я б вже з ним зустрівся) Навіть не питання, що через 10 хв. після того, як я б йому втащів, він би подав на мене заяву) Так, є немало адвокатів, які вважали б за щастя мати можливість затовкти його, і я їх знаю, розмовляв, і я б зробив все правильно, як треба, можна не сумніватись) Але питання-воно мені треба? На що мені тратити свої гроші і час?) Так ото))) Рипниться-отрима, не рипниться-буде пижитись далі)
Все на місці, просто після вчорашнього ,стараюсь з ранку не сідати за кермо....лівер вже не справляється за ніч. Буде,йду в підвал,націджу пару крапель.
Печень постоянно нуждается в тренировках. Это как организм спортсмена. Не походил на тренировки пару недель - потерял в результате.
Та ладно Чунга Чанга,необижайся Все мы пишем разную херню,а что делать Вот ты меня занёс в игнор,а я тебя нет ,значит я толерантнее тебя
Некоторые не только пишут, но и подписывают, и творят . Терпение вознаграждается. Сабр – это усердие человека в исполнении велений Аллаха, старание выполнить их полноценно и отдаление от того, что Аллах запретил. Принятие всякой беды. Перенесение трудностей, когда человек не беспокоится, не печалится из-за бед и несчастий. Мусульманин украшается терпением. Всевышний в Коране говорит: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ (Смысл): «О те, которые уверовали! Обратитесь за помощью к терпению (на поклонение и беды) и намазу. Воистину, Аллах – с терпеливыми (помогает им)» (сура «аль-Бакара», аят 153, тафсир Джалалайни).