А відібрали останнє? А шо воно таке,оте останне? А шо,із Карелії правда видніше, ніж з України? Люблю я цих аналітиків хз звідки, но такі странною любовью...
А взагалі, тут питання в іншому. Я он звільнився сьогодні,і маю місце в школі. Зе обіцяв 4 шт. баксів зарплати) і я он весь день питаюся в ремби, як у функціонера зе-команди, все таки працював за зарплату на них, да і взагалі, зранку співав шо ми атстроім страну, чи отримаю я обіцяне, чи ні. Відповіді дві-так,ні. А рємба юлить весь день. Тут зрада,нах, всі вчителі в акує (ну да, я провів роботу серед майбутніх співробітників)) тут же он, светлые люді, все дела, чьо рэбзя морозиться? Я підозрюю саме гірше...
Эт зависит с какой Карелии, как там на оккупированой я не знаю. А на нашей части видно. Как впрочем видно и в Хямэ, Сатакунте, Остроботнии. Но больше в Уусимаа. Везде ваши соотечественники батрачат - на стройках, клубнику собирают, морковку, на заводах. В Естонии не замечал, но в Латвии и Литве видел, о Польше даже нет смысла говорить. Наверное так хорошо им стало при По что разбежались кто куда.
Рэээээээээээээээээээээбзяяяяяяяяяяяяяаааааааааааа!!!!!!!!!!!!! Ти,сука, вовтузишся, як вуж на сковорідці!) твій работодатель обіцяв годну зарплату, то ми її отримаємо??? Відповіді такі: так,отримаєте /ні, не отримаєте. Подумай сам перше, 4 шт. долярів, доляр по 27 зараз, а вчителів до 500 тис. на сьогодні... Калькулятор датм?)...
Чесно?) Мені пох на всьо, шо там ото написано до першого ууууу дочитав, далі... Ти не з України? От і вали, без тебе розберемся
Є і там наші громадяни. Мене нещодавно запрошували до праці в Єстоніі...6 євро година...поки що не поіхав, роботи вистачає і вдома - часу - ні.
Далі... Як виявилось, преЗЕдент не знижує тарифи. Сьогодні Разумков розповів... І ще про те, що войну,виявляється, завтра теж не закінчиш... Як виявилось, просто перестать стрелять маловато, Макс... Зе-зрада, правда? Я чекаю, поп-корн є. Ще інавгурації нема, а Зе вже злив половину обіцянок)
Будь ласка! Тебя шатает и штормит, но ты пришел в правильную тему. Тут ты бросишь пить и укрепишь психику. Слава Украине!
Піть я не кину,але то неважливо. Ще питання до рємби, як до єдиного відомого мені функціонера зе-команди. Я маю вкладення в приваті, зароблене моїм потом,нервами і так далі. Я можу бути впевненим, що з ним нічого не станеться, чи таки я заберу його завтра-післязавтра,як і куча моїх камрадів? Бо шось я не певен...
Я ж не багато прошу. Підтвердження кількох обіцянок,головних, на основі яких преЗЕдент пройшов... Нормальна зарплата, закінчення війни, норм з приват-банком (скользко,але і це він обіцяв)... Рємба,тримай планку... Ти ж на зорі своєї карьєри...
Та причём тут Рэмба? Зеленский ещё и не приступил к обязанностям президента,а может и получше станет жизнь, может что то изменится в лучшую сторону, нужно верить и ждать.За 5 минут никто и ничего несможет сделать . Просто моё мнение что при Порошенко Украина и украинцы ( простые люди) обнищали ,стали самой дешевой рабочей силой Европы. И это клеймо уже надолго .....и долги кредитов Американских будут выплачивать ещё внуки внуков......... Печально но это факт
На ваше мненіе стосовно України насрать Це перше. Далі... Зе обіцяв миттю вирішити багато проблем. Куча людей голосувало, бо думали, що воно знизить тарифи і так далі. Бо воно це обіцяло. А, тут несподівано виявилось, не все так просто. А рємба при всьому. Шампанське бахнуло чуваку в голову, мені цитувати вранішні його пости?) Тим більше, він зе-команда, працював на Зе, отримував за це гроші. То чого з нього не можна питати? Хай вже зараз відповідає)
Ты много пишеш ,нервничаешь,оскорбляеш,в каждой дырке затычка Мне на тебя насрать. Выпил и стал бесстрашным а? Иди спать .И Узбагойся
Что ты там бачив ,ухххх аж страшно стало А ну свою фотку выложи ,посмотрим на тебя ,а то многие тут пишут я,я,я а при встрече обссыкаютса