Сидят в горах два старых джигита ... Всё знают друг про друга , и говорить не о чём ... Один говорит - Гоги , а если ты в лесу встретил бы медведя ...? - Я би убижаль . - А он дагналь. - Ну я , не дерева . - А нэт дерева ). - Э , слющай, эта што за такой лэс - нэт дэрэва ??? - А эта , такой лэс - нэт дэрэва !!! - Я би иго камнем убиль! - Нэт камня !!! - Я би его киньжяломь зарэзал . - А нэт киньжала ! -??? Как , нэт киньжала ? Я же джигит ? - А ти иго дома забиль ! Молчание ... Слущай Риваз , а ти чэй друг - мой , или мэдвэдя ???
Так вот что значит грудь колесом! С пятницей! А я вчера решил простуду вылечить. Вылечил! Только голова болит.
Доброе утро, дама и господа!. Первый день весны. Надо бы его шашлычком отметить... Вчера кот гаражный сожрал 700 гр. корма мясного. Валялся на боку пол часа - встать не мог. Потом встал и начал горло драть, опять жрать просил. И куда в него это всё лезет?!
Я всегда думу думал, почему в пивбарах во времена СССР и немного позже, работали такие тети, внешне не сильно отличающиеся от дядь?
- Ну, як пройшла вечірка? - Дурниця повна! Мене після вечірки Маша запросила до себе на келих вина. Ми поговорили, трохи попліткувати, потім вона раптом вимкнула світло і роздяглася. Я, звичайно, відразу зрозумів, що вона дуже втомилася і пішов додому.
Баба-Яга вигнала самогон. Дзвонить Змію Гориничу: - Зміюшко, прилітай, я тут самогонку зварила, забухаємо! - Та ні, стара, я до ранку бухав, більше не можу, фізично не долечу! Яга дзвонить Кощію: - Старий, миленький, приходь я тут самогону вигнала! - Та ні, не можу. Я вчора з Гориничем бухав, хоч, я і безсмертний, але відчуваю здохну! Яга дзвонить Лісовику: - Чортяка, приїжджай, я тут самогон зробила, вип'ємо! - Нема питань, зараз буду! Сидить Яга біля вікна, Лісовика чекає. Бачить той 15 метрів біжить і падає, 5 хвилин лежить, встає знову 15 метрів біжить і падає, знову 5 хвилин лежить і так весь шлях до Яги. Прибігає, а та його питає: - Лісовик, ти чого то біжиш, то лежиш? Той відповідає: - Я як подумаю, яка в тебе самогонка смачна - бігу, а як згадаю, що з тобою спати доведеться - так свідомість втрачаю....
- З цієї хвилини ти забуваєш займенники "я" і "мені". Тепер тільки - "ми" і "нам, ти зрозуміла? - Зрозуміла... - Що ти зрозуміла? - Що нам терміново потрібні чоботи на шпильках.
Віталій Кличко заявив: "Вірус Ебала насправді не такий страшний, як його представляють! Я неодноразово страждав цим захворюванням, виступаючи на рингу. Після боїв іноді дуже сильно боліла Ебала. Але нічого, я залишився живий!"
Україна оголосила, що відкриє Чорнобиль для туристів. Кажуть, це як Діснейленд, тільки двометрова миша - справжня! Фраза "Я син прокурора!" так і не змогла відлякати ведмедя.