Гольц фонит редко, в основном рентген стабильный, хотя иногда нектарное излучение делает его "вашим сиятельством")
Летять два математика в літаку. Один іншому говорить: - Останнім часом я дуже боюся літати літаком, так як я розрахував, що вірогідність того, що на борту бомба, навіть вище, ніж вірогідність загинути в автокатастрофі. Другий математик відповідає: - Так, я теж виконав ці ж обчислення і прийшов до такого ж результату. Але я пішов далі. Імовірність того, що в літаку дві бомби мізерно мала, тому я тепер одну завжди вожу з собою.
Ти чого такий невеселий? - Та не виспався, блін... - А чому так? - Розверзлися брами пекла, і хор сотень катованих душ заповнив вулицю... - Біля школи живеш чи що? - Ага...
Учитель хімії був доставлений в лікарню і після надання допомоги поміщений в палату. Сусід цікавиться: - Автомобільна катастрофа? - Ні, помилка в підручнику хімії...
Маленький англійський хлопчик марно намагається дотягнутися до дверного дзвінка. До нього підходить чопорний джентельмен. - Я можу допомогти тобі, малюк? - Так, сер, натисніть будь ласка. Джентельмен натискає на дзвінок. - І що тепер, юний джентельмен? - А тепер, дядьку, тікайте!
Там смотрю совсем башни посрывало,уже детей убивать будут , Вообще правила форума смотрю не для избранных .Друго го уже забанили бы .....