Один грам алкоголю додає 9 кілокалорій в організм. Значить, горілкою можна пообідати... Тепер ясно, чому після великої кількості горілки часто нудить. Це від переїдання!
Піднімаючись пішки на 16-й поверх, вантажник Микола підібрав 100 синонімів до словосполучення "Погані ліфтери".
В мене релакс,це медітація на дивані.А рахувати гроші люблю,шкода що нема що рахувати. Чекаю заказ на ,, бляху,,місяць пільг лишилося.
А в мене релакс , це насамоті в тихому місці , на природі десь наприклад , щоб зібратися з думками і ніхто не заважав . Щоправда останній час з таким релаксом не дуже виходить . А після закінчення пільг на скільки виросте ціна розтаможки якщо брати у процентному співвідношенні ?
Релаксую по справжньому на копі,в лісі чи в полі,сам. Зросте на чуть-чуть,2-3 сотки у.є.але знову буде віковий бар'єр,тільки з євро-5.Лишився місяць щоб загнати по закону старіші машини з євро 2-3-4
Решил Василий Иванович обучить Анку счету. Зовет к себе. — Скажи Анка, сколько будет два плюс два? — Не знаю. — А три минус один? — Не знаю. — Ну ладно, скажем так, вот мой член и член Фурманова, если сложить, то сколько будет? — Половина Петькиного!
— Выпей с нами! — Спасибо, мужики… не могу… вера не позволяет… — А какая же у тебя вера? — Эдуардовна…
Вот так сидишь, намазываешь на яблочный оладушек яблочное повидло, запиваешь яблочным соком, ждешь, пока шарлотка яблочная допечется... А в голове одна мысль — а не спилить ли эту яблоню к хренам собачьим!