Гуцул іде полониною і веде за руку хлопчика-негра. Другий гуцул: — Іване, а хто то? — Онук. — Марійчин хлопець? — Марійчин! — А Марійка де? — Вчиться в місті. — А чого воно таке чорне? — Зате гарантія, що не москаль!
Прийшов молодий чоловік в ресторан, замовив дуже гострої їжі і міцної випивки. Офіціант поцікавився, з якого це приводу чоловік влаштував собі таку вечерю з свічками. На, що чоловік відповів: - В мене свято! Я сьогодні відчув всю радість орального сексу! - Вітаю Вас, але до чого тут такі гострі страви і міцні напої, хіба не слід випити шампансього з такої нагоди! - Ви знаєте, мені здається цей смак в роті не перебити нічим.
Хроніка подій. Довірливий юнак відкрив двері двом незнайомим молодим жінкам вельми сумнівного вигляду, які до того ж були п’яні... І не пошкодував!
- Знаєш, мені здається, що світле мене повнить... - Ні, Світлано, світле тебе зовсім не повнить. Тебе повнить те, що ти жреш по 14 разів на день!!!
Сегодня проходил через рынок. Не удержался и купил копытный рашпиль.пришедши в гараж забабахал заготовку будущего режика.