Тут пуля просвистела и угу. Командир немного сдулся, развернулся, и на палубу упал. Ну а кок , ну очень громко: - Командиром буду Я.
Девушка, можно с вами познaкомиться? - У тебя что, мaло разочарований в жизни было? Cара, ты шо ходишь по квартире без конца?!! - Лелик, ты с концом ходишь, а шо толку??
Привет! Мне сегодня по большому секрету рассказали одну тайну. Оказывается, в нашей стране есть тайный орден гомосексуалов автомобилистов. При покупке авто им в салоне вместо оражевых лампочек устанавливают на поворотники лампочки голубого цвета. Но они ими пользуются только при встрече со "своими", как опознавательный сигнал. В городском цикле они повороты не показывают, что бы не палиться.
Доброе утро... Смотрю новый самоназначенный капитан-командир-командор sergei69 без согласия команды самолично объявил войну Британской короне...
Муж говорит жене: — Почему ты такая у меня тупая, ты даже не умеешь пользоваться логарифмической линейкой. Или учись или у@бывай. На следующий день приходит с работы, видит жена с линейкой что то считает. Спросил что делает. Она отвечает: — Длина твоего члена 16 см, глубина у меня 18 см женаты мы 8 лет. Суммарный недо@б составляет 42 км 345 м. Или до@бывай или у@бывай!
Алло. Ти вже чекаєш? Так, я швиденько, збираюся – виходжу. В душ. Швиденько гель, шампунь, зубну пасту в пащу здоровим шматком, маску на волосся, потримати 15 хвилин. Поки маска зволожує, швиденько почала голити ноги, розхуярила гомілку, кровисько по всій ванній. Залила ногу спиртом. Швиденько-швиденько треба. Маску змити забула. Помила голову, пішла вдягатися. Які труси? Ошатні з пружним мереживом чи широкі з помаранчевою качечкою? Бляха, «качечка» зручніша, звісно, але ж мабуть треба «мережива», ну а раптом роздягатися. Гарно щоб. Так, а одягти що? Сукня. Бляха, педикюра ж немає. Дістала лак, по старому шару дірки перекрила, нормально, наче, якщо не придивлятися, здаля взагалі краса. Піде. Алло. Та скоро вже, скоро я. Ну, не починай, я швидко. Почекай ще хвилин десять. З пальцями врозтіч, поки сохне лак, швиденько прасувати сукню. Зволожуючим – пику, антицелюлітним – сраку. Бляха, ну і ляхи, звісно, треба терміново худнути. Ну, якщо отак впівоберта, то ще нічо. Більше не їм. Праскою по сукні туди-сюди, одягла, голову сушити. Фарбуватися. Нормально. Брови врізнобіч, вії в туші. Втомилася. О, булочка. З кефіром на ходу навернула, нормально, завтра худнутиму. Швиденько ватною паличкою протерла очі, щоки рожевим, колготки треба знайти. Одягла. Порвала. Коли знімала, зрозуміла, що свіжопофарбовані нігті на ногах приклеїлися до капрона. Віддерла. Швиденько захерячила третім шаром, якщо не придивлятися – взагалі краса. Нє, ну хто їх там буде роздивлятися, еге ж? Та, алло. Та не кричи, та виходжу вже. Та виходжу я, не лементуй! Колготки, треба нові колготки. Бляха, ще ж лак не висох. Добре, поки сушиться, бігом селфі нарубати з нафарбованим писком. Раз, два, цицьку ліву до правої руками стиснули. Юююююль, сусідко, а глянь фотки, нормально? Яку фотку кинути? В інстасторі можна? Не вульгарно? А обличя норм? Точно не вульгарно? Алло. Та виходжу я! Та взуваюся, Боже милий, зараз. Та не фоткаюся я – збираюся! Юль, як виглядаю? Не гладка? Точно? Це ти так кажеш, бо ми подруги. Точно?! Ну добре. Все, виходжу. Посцятоньки перед виходом. Мешти де мої? Бляха, в грязюці після суботи. Швиденько губкою протерла. Куртку на плечі. Все. Бляха, парфум. Підлогу ж у кімнаті тільки вимила. Заповзаю навколішки, побризкалася, підвелася. Дірка на коліні через те повзання навколішки. Сууууукааааааа. Все, немає більше колготок. Швидко переодягтися. Алло. НЕ ГАРИКАЙ Я ВИХОДЖУ Я ЩАС ДВІ ХВИЛИНКИ ЗАЮНЧИК ЯКІ ПІВТОРИ ГОДИНИ Я БІГОМ Швиденько колготки від нігтів відклеїла, вже до сраки педикюр, штани, футболка, кросівки. Ну от. Тепер мережки під цими штаньми негарно стирчать. Швидко в «качечку» переукомплектуватися. А в штанях нормально? Точно не гладка? Дай і твою булочку вкусити, я знову голодна. Все, пішла. Юль, бувай! Алло. ТА В ЛІФТІ Я ВЖЕ Привіт… Тобто дві години чекав? Що робила? Чому так довго? Ну, не галасуй, не дмись. Ну, дай обійму. Ну, зайчику. А ми куди? До тебе? Ні. Вибач, до тебе сьогодні точно не поїдемо. Чому? Я в «качечці».