Впевнений ви всі 48 сторінок теми прочитали, дякую за підказку з протеїном та з 2013 року я вже борюсь з масой тобіш набрав норм тепер в приорітеті сушка бо на море скоро
Topaz81 Так скільки часу пішло і яку вагу набрали? Та що вибрали до раціону харчування? Тут дійсно 48 сторінок, фіг знайдеш
Комрады, так что ни кто не знает про ванситон, неужели не кто не пробовал, меня интересует качество марки и продукта
тільки що з качалки, наяву відчитавсь перед топікстартером про спортивні успіхи типер чашечку протеїну з вітамінчигами
Судячи з того що світлина є автопортретом то виходить що пан Бек щось трохи напутав з "хімією" та став панночкою.
всем привет, комрады подскажите кто в курсе, хочу пройти курс деки но везде пишут что нужно совмещать с тестостероном, я не могу понять зачем тестостерон, ведь после него откат сильный, и ароматизация, и если так курсить совмещая, то как выходить с курса чтоб не было побочки, и обязательно ли наблюдатся у эндокринолога
Приветствую...я мастер спорта по пауерлифтингу.Дека препарат неплохой,но нужно осторожно и никак не соло.забейте в поиск Дека дик и наслаждайтесь
До деки метана добавити ото буде ефект , а тест шо дасть не знаю . Ось тут пишуть про деку http://sportwiki.to/Нандролон#.D0.9A.D1.83.D1.80.D1.81_.D1.80.D0.B5.D1.82.D0.B0.D0.B1.D0.BE.D0.BB.D0.B8.D0.BB.D0.B0_.28.D0.BD.D0.B0.D0.BD.D0.B4.D1.80.D0.BE.D0.BB.D0.BE.D0.BD.D0.B0.29 Ось курси деки і метана (курс №2) . http://sportwiki.to/Курсы_стероидов_при_проблемах_с_суставами От тільки там дози конячі шо деки шо метана . Якщо перевести 400мг деки в 1 неділю то це буде 8 ампул аптечного ретаболіла (50мг деки ) і за 7 тижнів 1600мг деки що у перерахунку на ретаболіл це 32 ампули ( цього вистачить на 3 курси ) . Метана 20мг в день це 4 таблетки аптечного метана який був у 90тих - тобто 112 таблеток в місяць і за 7 тижнів 196 таблеток метана аптечного зразка 90тих , цього теж вистачить на повноцінний курс соло метана . Тобто рекомендують укушать за 7 тижнів в 1 курс як мінімум 4 курса препаратів по дозам 90 років . З такими дозами треба обов"язково обстежуватися і до курса і після , та ще й післякурсова терапія буде . Це вам не вколоти 10 ампул ретаболіла (500мг деки ) чи 200таблеток метана (1000мг деки ) в соло курсах . А нашо воно вам треба взагалі ? Я он в 36 зара взагалі жалію що брався за штангу і приймав препарати . Жалію що витратив час на безтолковий вид спорту - краще б займався бородьбою починаючи із 1 класа . Все одно після курсів маса і сила зникне , я он зара взагалі не виглядаю як качок тільки розтяжки на шкірі лишилися та фотографії і спогади людей які мене тоді бачили .
Что за ерунда?открою вам секрет...1)ретаболилом уже давно никто не пользуется.2)400 мг это 2 кубика по 200 и ставится за один раз,есть дека по 100мг по 200мг и ДАЖЕ 600МГ в одном кубике!!! 3)метан сейчас идет у 99% производителей по 10мг и дозировку 20мг в день дают даже подросткам в секциях по тяжелой атлетике...И главное!!!для здоровья-физкультура!!!а СПОРТ как раз нет и если ты готов стать на путь фармакалогии в погоне за результатом,то будь готов к норм.дозировкам.А если не готов,то лучше приберечь деньги и не расшатывать гормоналку...фууууххх
Я приймав ше в 1999-2001 тоді були тільки аптечні препарати і тільки в Москві можна було купити щось інше . І я відчував результати від ретаболіла в якому 50мг і приймав не більше 5 ампул в місяць то від 200мг деки та в таких кількостях які б тоді були результати ?
Классика...ретуха,метандростенолон аптечный и омнадренну я думаю растяжек сейчас было бы намного больше
Оригинальный ретаболил не выпускается уже лет 10. Фармак производит прекрасный тестостерон пропионат. Если уж принимать, то качество: примобол, анавар, тренабол, винстрол, тюранобол.
Главное - соблюдать режим полноценного сна и правильного калорийного питания, чтобы было, чему расти. Про правильное питание можно погуглить, чтобы не думали так: "Я питаюсь правильно: белки, жиры, углеводы = чипсы, колбаса и бутерброды" Все стероиды - это по-своему усилители, без основы (питание-отдых-сон) от них будет немного полезного эффекта.