разів 15 небільше+/- 5, велика мишца бистро забивається і х руку зігнеш.В своїх лучших прошедших роках, віджимавсь на брусях 12 раз+ блін висів 20 кг, підтягувавсь до нємагу 10 раз+ 20 кг блін, але то після меташки пруха пішла потім аварія і все пісець, таки шось є, що зупиняє.
я просто задля підтримки форми. останнім часом трохи схуд, відчув, що потрібно підтягнути тіло - плечі, трохи біцепсу, прес. два дні тренувань/день відпочинку. гиря, гантелі, турнік, бруси. від серпня місяця ваги набрав може до 5кг і то частина м"язами, а тілу ноль. для турніка і брусів - це добре, але зрозумів, що навпаки сушуся, а не набираю масу. креатин добре розпирає, але це поки його вживаєш. а аміни потрібно вживати в комплексі з їжею. вже тиждень, як перейшов на гречку і пшеничку ))
Не знаю,но как начал креатин употреблять,то веса увеличились.Может самовнушение но силы прибавилось реально,а это способствует еще к большим стремлениям.По крайней мере востановил(почти)свой норматив двадцатилетней давности.Как говорят в торговле вышел на ноль.Теперьна старте к достижениям
не ради рекламыЯ купил себе(для пробы) BioTechUSA100% Micronized creatine monohydrate 5000mg Цена небольшая 288грн.Начал принимать"как книжка пишет",т.е. с загрузки.Устраивает вполне.
креатин ощутимо повышает силу и выносливость. и довольно быстро "раздувает" мышцы за счет того, что задерживает в них воду. но после первого курса, недели через две я заметил, что объём частично уходит. пока креатин держит воду в мышцах, пакуйте в них всё полезное )) и не забывайте помогать креатину глюкозой, размешивая его, как рекомендуют, в виноградном соке или хотя бы в воде с сахаром - глюкоза является транспортировщиком креатина
Приветствую! шо скажите об этом? http://profiprot.com.ua/p43432984-aminokicloty-bcaa-211.html стоит ли?
Прошу прощения за беспокойство, есть ли кто из Запорожья ? суть вопроса. есть фото трен. зала, предположительно Бабурка, но не факт. может кто помочь с опознанием ? заранее благодарен
Аминокислоты нужны.Скажу,как "чайник чайнику"---все качки их херачат,а мы что,сирые?Я тоже их употреблять начал..,не скажу о плюсах или минусах,но ем В целом ,правильность выполнения упражнения,не лениться,дыхание и стремление к цели дадут в любом случае позитивный результат--румяную харю,силу и хорошее настроениеИзвените за мой французский
А в 70 -80 -90 ніяких чистих амінокислот не було , був тіки протеїни і гейнери і то не в нас , а там на заході і в Америці - і нічо такі були культуристи . Особисто я вважаю що амінокислоти це плацебо , ніякого позитивного впливу на організм я не помічав . Від креатина була помітна прибавка і масі і силі . І взагалі нашо вам ті качкізми ? Ви ж переважно жителі великих обласних міст , краще підіть в секцію бразильского джиу джитсу чи греплінгу . Буде ефект і від тренувань , загружатиметься все тіло + матимете навики бородьби , покращиться координація рухів , і травм як від заліза не буде ( мініски , розриви зв"язок , м"язів ) хібашо вуха поламають .
Парни самое главное не получить разочарование, которое приходик к качкам которые надеяться на таблетки... Ну по типу:...лучше не качаться потому шо...все равно без, аминок, всаашек, креатинов, л-карнитинов и др. шняги прироста не будет ( Ребят можно и без этого обходиться...просто чаще и сбалансированей питайтесь. Разов пять, шесть и не печенушками + хороший тренинг ) ПС Мой сын всю сознательную жизнь занимался стрит варкаутом, без химии само собой, покачался два месяца и на Украине в категории "менс-физик" взял третье место. Можно было бы и за второе побороться, но мы первый раз и не Киевляне Обьемы с молодых быков конечно без химии не наберете, зато и здоровье не прогуляете.
Общий вопрос-как влияет тяжелый спорт на подростков,помню,при совке было ограничение-штанга столько-то,вроде 14,борьба и подобное тоже близко.Что с позвоночником,менисками,суперразвитой мускулатурой,соответственно затянутой и мешающей росту.Или я ничего не соображаю в этом?С профи-тренером работал,боксёром,мужик очень хорошо умел нас прогревать,легко,запуская всё,что прилипло.
Кто мешает заниматься турник, брусья, отжимания от пола и т.п ? А с весом я бы не спешил пока не сформируешься. А это у каждого по разному... Если в 14 уже метр восемдесят то можно, а если метр в кепке то низЯ
Для дітей штанга якщо це бодібілдинг це даремно витрачений час , краще на важку атлетику - там тренер не дасть порватися і будуть в майбутньому змагання , розряди , кмс , мс , вступ у спорт вуз і спорт кар"єра якщо будуть результати . Бодібілдинг в дитячому віці це нонсенс , м"язів не набере бо ще організм до цього не готовий , якщо почне використовувати медичні препарати чи ще гірше китайсько-в"єтнамський "андеграун" то взагалі буде інвалідом бо знищить ендокринну систему , а використовувати щось захоче бо буде бачити 1-2 які захімічилися і їх пре , а решта тіки повітря ганяють тим залізом і все без результатів . Для дітей краще бородьба чи бокс , он в мене в місті на бородьбу беруть з 5 річного віку , і поступово до закінчення школи борці виглядають краще і набагато сильніші м"язово ніж ті хто починає займатися качкізмом з 8-9 класу , а про спец навики бородьби і говорити нічого . Я сам почав не з того що треба , з бодібілдинга в 9 класі і поїхавши вчитися ще 3 курса інститута ходив в фітнес клуб , а краще вже з 1 курса пішов би на бокс чи бородьбу або вже в важку атлетику чи пауєрліфтинг . Але життя показало що займаюся не тим чим треба , на вулиці побився із двома звичайними хлопцями і побачив що я майже вдвічі більший ніж вони і особливо їм нічого і не міг зробити , бо не встигав за ними щоб добряче вдарити . Покинув той бодібілдинг і пішов у секцію кікбоксинга , за рік скинув 15кг які набирав протягом останніх років . За 2 роки трохи навчився рухатися і бити , в житті це більше потрібно ніж мати красиву фігуру але невміти використовувати своє тіло . Бо сам тренінг чистого бодібілдинга безтолковий , ізольовані рухи на одну групу м"язів , добре хоч зара вже почали присідати та станову тягу робити у фітнес залах , бо раніше присідали одиниці , а тягу взагалі ніхто не робив , і внаслідок такого багаторічного тренінгу маєш наче і великі сильні м"язи але взагальному слабе тіло . Набагато менші важкоатлети чи пауерліфтери можуть більше присісти , вижати , потягти , а про ривок і поштовх взагалі нічого говорити , білдер не зможе виконати ривок бо не гнучкий і має слабе тіло порівняно з важкоатлетами . Навіть гирьовики з яких я раніше взагалі дивувався і думав що це тупий і нудний вид спорту , сильніші і витриваліші за білдерів . Рідко хто із білдерів може шовхнути 10-15разів дві 32кг гирі , а гирьовики штовхають по 100 і більше разів за 10хвилин . Як на мене бодібілдинг це заняття для людей від 25років і старше які раніше нічим не займалися і хочуть покращити стан свого тіла і здоров"я , або для травмованих чи бувших спортсменів . Хоча й в 25 річному віці краще піти в секцію греплінга чи джиу джитсу ( бо в вільну чи класичну бородьбу в такому віці вже не беруть ) ніж займатися бодібілдингом . Я он зара взагалі покинув залізо і займаюся тільки гімнастикою ( віджимання , присідання без нічого ( пісталетик , чи на одній нозі інша на опорі ) турнік , бруси , кільця і примітивний бокс , примітивний бо тренерів у нас ніц нема ( тренуюся по тому що відклалося в пам"яті за роки заняття в секції і інформація з інтернета , на щастя інформації зараз дуже багато , раніше навіть книжку по боксу ніде було взяти ) і спаринг партнерів теж мало . Дорослих не відговорюю від занять білдингом , а от дітей і батьків дітей які питають чи можна вже їх синові ходити в місцевий зал білдинга намагаюся завжди відговорити і переконати що бородьба ( в мене в місті є непогана секція бородьби) їм дасть набагато більше ніж білдинг . В людей і тим більше дітей неправильне поняття про білдинг , всі думають що якщо почне тренувати м"язи штангою то стане супер сильним і буде всіх перемагати у вуличних біках . Звичайно що перевага над тим хто взагалі нічим не займається у білдера буде , а от з борцями чи боксерами таке не пройде . І буде дуже соромно коли тебе накачаного 90-100кг побив 60кг боксер чи кинув об асфальт 60кг борець .
Частично согласен... Не согласен по поводу гиревого спорта...качки не могут 15 раз и более поднять гири не потому что слабее, техники нет, жмут на силу...Да и лично я не могу локти поставить себе не живот и передохнуть, как они делают при выполнении этого упражнения, ибо грудь мешает Ну я лично мое мнение, чем заниматься штангой, лучше пауэрлифтингом...травм меньше. По поводу борьбы согласен, а вот бокс ну только если в качестве любителя...ибо каждый удар по голове это микросотрясение мозга. И есть еще один, молодой но очень качественный вид спорта, стрит варкаут, то что доктор прописал
Я й мав на увазі що від занятть чистим білдингом , спортсмен отримує естетичне тіло ( еле й естетичне тіло не у всіх виходить отримати ) , але нажаль не витривале і немає кординації рухів як у гирьовиків чи важкоатлетів . Також білдери не вміють використовувати весь потенціал своїх м"язів , бо немає зв"язки між тими м"язами , одиночно м"язи наче і сильні , а якщо виконувати вправу де працюватиме все тіло одночасно то в білдерів нічого не виходе , маю на увазі такі вправи як присідання зі штангою над головою , підйом штанги на груди , ривок , поштовх штанги , поштовх гирь , Он хай білдер спробує присісти зі штангою над головою і відразу буде видно наскільки він сильний , і як працює його тіло . Бо якщо в білдера сильні ноги і плечі та верх спини щоб тримати штангу то може бути слабкий низ спини і нічого не вийде , або присідатиме із смішними кг. поріівняно із звичайними присіданнями . Пауерліфтинг набагато цікавіший ніж білдинг . Я он в 31 знову почав тренуватися то спочатку 0,5 року білдинга поки втягувався , і як він мені набрид за ті 0,5року . Покинув почав тренуватися як пауерліфтер , добре хоч зараз є купа інформації і тренувальні плани і відео на техніку виконання вправ . За 1,5 року навчився тягнути спочатку в сумо (класика чомусь не виходила ) потім перевчився тянути класикою , жати з мостом , глибоко присідати . По кг. в жимі дійшов до своїх білдерських кг. , але я як був білдером то важив на 20кг більше та ше й був "захімічений" , в присіданнях до білдерських кг. не дійшов , "гормонів" в організмі було мало . Тоді я зрозумів що якби я в свої студентські роки займався з тренером пауерліфтингом , то міг би добитися хочаб якогось кмс бо в мене було і бажання тренуватися і не боявся приймати препарати . Потім набрид мені і ліфтинг , почав займатися новомодним кросфітом , гирями , важкою атлетикою , зара он взагалі тільки гімнастика та бокс . З віком стає все важче займатися на "чисту" залізом , почали боліти плече і коліно , покинув залізо то перестало й боліти . Воркаут непоганий вид спорту але на мою думку якщо є спорт школа і мати підходящий вік 8-10років то краще йти туди і займатися спортивною гімнастикою - майже той самий воркаут тільки є шанс стати проф спортсменом і в майбутньому заробляти спортом гроші , а не вийде стати проф спортсменом то з базою спортивної гімнастики стати воркуатером буде набагато легше ніж вчитися воркауту ( маю на увазі не просто підтягування чи віджимання на брусах ) в 15-18 років із нуля . Взагалі дитину віддавати тільки в спорт школу на олімпійські види спорту , там і тренери і секції безкоштовні , ніяких приватних клубів .
Всем доброго вечера. Подвожу небольшие промежуточные итоги за четыре месяца, как можно догадаться по четырем абонентам на фото. Почти сорок лет(без одного года). с 15 лет увлекаюсь железом это конечно не значит что 25 лет тягаю железо, регулярно было только где -то пока не женился (24 года) и то с перерывом в полтора года на срочную. А потом сами знаете... В общем в одно время кач забросил и не подходил к железу с год и набрал вес в 120 кг. Потом пришлось поменять работу и на новой работе с напряженным графиком стал тихо и незаметно худеть. В результате по чуть- чуть без всяких диет и ограничений в течении года от меня "остаалось" 95 кг. Начал обновлять гардероб подумал, а вот сейчас бы подкачаться..Сказано-сделано. Культурно послал начальство, что мол заколебался нужно больше отдыхать и выкроил лишний часик (посреди рабочего дня!!) на тренировки. Конечно экстрим получился для организма нехилый, без химии, без спецпитания, редко когда спал больше шести часов в сутки(конечно кроме выходных) и в качалку через день. И вот прошло незаметно четыре месяца. Хвастаюсь? Да пока нечем. Жим лежа 110 рабочий.. Да я раньше разминку ста двадцатью делал. Правда руки заметно "околбасились" , пораспирало дельты, спину, бедра. Вроде неплохо, если бы остался прежний вес. Но какого хрена попёр вес? Набрал пятнашку! я ж не химичился и жрал как жрал и работа та-же на которой вес скидывал... Моральное удовольствие конечно большое, особенно когда смотрю на своих одноклассников и одногодок. А я еще ого-го..Ну человек тварь тщеславная.. После выходных беру новый абонемент. К лету подытожим что получиться.
Я вроде бы занимаюсь с упором на массу,а наоборот вес теряю.Не жалуюсь,просто как-то непонятно.Хотя...У меня история такова,что плотно железом занимался по молодости,потом срочка(там не филонил--турник,брусья,причем подтягиваться одной рукой мог)..,после службы были порывы в зал ходить,но завертело-закружило,свадьба,дети..,стандарт одним словом.Единственная отрада была велосипед.Я и на работу,и по делам,и в село..,накатывал за день больше чем по 100км.Так продолжалось лет 7.Короче,велик спи...ли(жалко,я в него денег вложил,не велосипед,а машина)Ворье забрало у меня последнее желание и возможность хоть как-то следить за сабой и быть в форме.Купил машину.Вот тут и началось главное,если раньше мой вес не более 86кг был,то после покупки авто 98-100и это с моим ростом 175см.Этакий квадратик жилейныйПохудел благодаря определенным обстоятельствам и поправляться,как раньше нет никакого желания.Вот и пошел железо тягать.Да,цель у меня одна--НОРМАЛЬНО ВЫГЛЯДЕТЬ И БЫТЬ В ТОНУСЕ не более.Согласитесь,когда нравишся сам себе,то нравишся и всем остальным(не обвиняйте меня в нарцистизме)Ничего плохого не вижу в том,что на фоне,учитывая возраст,друзей ты выделяешся.Пусть это будет самоутверждением для себя.