Качалка!!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Topaz81, 2 лют 2013.

1. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    разів 15 небільше+/- 5, велика мишца бистро забивається і х руку зігнеш.В своїх лучших прошедших роках, віджимавсь на брусях 12 раз+ блін висів 20 кг, підтягувавсь до нємагу 10 раз+ 20 кг блін, але то після меташки пруха пішла:D потім аварія і все пісець, таки шось є, що зупиняє.:beer:

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 9 шт.)
      Надійний захист для мотоциклістів, велосипедистів, страйкболістів та любителів активного відпочинку!...
      205 грн.
    2. Швейцарські гірськолижні сонцезахисні окуляри. SONNENBRILLE SCNWEIZ "SUVASOL" Оригінальні...
      850 грн.
    3. Швейцарські гірськолижні сонцезахисні окуляри. SONNENBRILLE SCNWEIZ "SUVASOL" Оригінал...
      850 грн.
    4. (в наявності 6 шт.)
      Основні характеристики: Повний захист обличчя: Маска закриває обличчя, захищаючи від ударів, подряпи...
      220 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Нові в упаковці.
      1000 грн.
  3. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    я просто задля підтримки форми. останнім часом трохи схуд, відчув, що потрібно підтягнути тіло - плечі, трохи біцепсу, прес. два дні тренувань/день відпочинку. гиря, гантелі, турнік, бруси.
    від серпня місяця ваги набрав може до 5кг і то частина м"язами, а тілу ноль. для турніка і брусів - це добре, але зрозумів, що навпаки сушуся, а не набираю масу. креатин добре розпирає, але це поки його вживаєш. а аміни потрібно вживати в комплексі з їжею. вже тиждень, як перейшов на гречку і пшеничку ))

4. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Не знаю,но как начал креатин употреблять,то веса увеличились.Может самовнушение но силы прибавилось реально,а это способствует еще к большим стремлениям.По крайней мере востановил(почти)свой норматив двадцатилетней давности.Как говорят в торговле вышел на ноль.Теперьна старте к достижениям:)

Walter Gross та Doctor-vich подобається це.
  5. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    :rolleyes:де купить креатин, протеїн ?:beer: щоб непідробку.

6. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    не ради рекламы:)Я купил себе(для пробы) BioTechUSA100% Micronized creatine monohydrate 5000mg Цена небольшая 288грн.Начал принимать"как книжка пишет",т.е. с загрузки.Устраивает вполне.

Ernst Greber та Walter Gross подобається це.
  7. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    креатин ощутимо повышает силу и выносливость. и довольно быстро "раздувает" мышцы за счет того, что задерживает в них воду. но после первого курса, недели через две я заметил, что объём частично уходит.
    пока креатин держит воду в мышцах, пакуйте в них всё полезное ))
    и не забывайте помогать креатину глюкозой, размешивая его, как рекомендуют, в виноградном соке или хотя бы в воде с сахаром - глюкоза является транспортировщиком креатина

Walter Gross, Vlad78, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.
  8. Yorthul

Yorthul Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    172
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    345
    Повідомлення:
    125
    Адреса:
    ул. Алма-Атинская,
    Walter Gross подобається це.
  9. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна
    Прошу прощения за беспокойство, есть ли кто из Запорожья ?
    суть вопроса. есть фото трен. зала, предположительно Бабурка, но не факт.
    может кто помочь с опознанием ?

заранее благодарен

10. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Аминокислоты нужны.Скажу,как "чайник чайнику"---все качки их херачат,а мы что,сирые?Я тоже их употреблять начал..,не скажу о плюсах или минусах,но ем:)
    В целом ,правильность выполнения упражнения,не лениться,дыхание и стремление к цели дадут в любом случае позитивный результат--румяную харю,силу и хорошее настроение:DИзвените за мой французский:beer:

Walter Gross, рамзэс, юквест та 3 іншим подобається це.
  11. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    А в 70 -80 -90 ніяких чистих амінокислот не було , був тіки протеїни і гейнери і то не в нас , а там на заході і в Америці - і нічо такі були культуристи .
    Особисто я вважаю що амінокислоти це плацебо , ніякого позитивного впливу на організм я не помічав . Від креатина була помітна прибавка і масі і силі .
    І взагалі нашо вам ті качкізми ? Ви ж переважно жителі великих обласних міст , краще підіть в секцію бразильского джиу джитсу чи греплінгу . Буде ефект і від тренувань , загружатиметься все тіло + матимете навики бородьби , покращиться координація рухів , і травм як від заліза не буде ( мініски , розриви зв"язок , м"язів ) хібашо вуха поламають .

Walter Gross, рамзэс та Doctor-vich подобається це.
  12. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Кесарю кесарево

Walter Gross, рамзэс, Ланкастер та ще 1-му подобається це.
  13. Doctor-vich

Doctor-vich General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    30
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    8.189
    Адреса:
    Країна покращень
    Парни самое главное не получить разочарование, которое приходик к качкам которые надеяться на таблетки...
    Ну по типу:...лучше не качаться потому шо...все равно без, аминок, всаашек, креатинов, л-карнитинов и др. шняги прироста не будет (

Ребят можно и без этого обходиться...просто чаще и сбалансированей питайтесь. Разов пять, шесть и не печенушками + хороший тренинг )
    ПС Мой сын всю сознательную жизнь занимался стрит варкаутом, без химии само собой, покачался два месяца и на Украине в категории "менс-физик" взял третье место. Можно было бы и за второе побороться, но мы первый раз и не Киевляне ;)
    Обьемы с молодых быков конечно без химии не наберете, зато и здоровье не прогуляете.

Images:

1382632774_30214.jpg
    Ernst Greber, refmechanic, Sirko988 та 6 іншим подобається це.
  14. Doctor-vich

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    30
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    8.189
    Адреса:
    Країна покращень
    Мож кому надо ?
    Прет не по детски :)

OCHPmzJb4yI%5B1%5D.jpg

Topaz81, Walter Gross, Briter та ще 1-му подобається це.
  15. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Общий вопрос-как влияет тяжелый спорт на подростков,помню,при совке было ограничение-штанга столько-то,вроде 14,борьба и подобное тоже близко.Что с позвоночником,менисками,суперразвитой мускулатурой,соответственно затянутой и мешающей росту.Или я ничего не соображаю в этом?С профи-тренером работал,боксёром,мужик очень хорошо умел нас прогревать,легко,запуская всё,что прилипло.

Walter Gross подобається це.
  16. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Что это за мистика в банке?Эктоплазма от привидений или сопли медиума на молоке:)?

17. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
  18. Doctor-vich

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    30
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    8.189
    Адреса:
    Країна покращень
    Влад чет у тебя с юмором не тейво ) Ты эт сильно не перегружайся ;)

Topaz81 подобається це.
  19. Doctor-vich

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    30
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    8.189
    Адреса:
    Країна покращень
    Кто мешает заниматься турник, брусья, отжимания от пола и т.п ? А с весом я бы не спешил пока не сформируешься. А это у каждого по разному... Если в 14 уже метр восемдесят то можно, а если метр в кепке то низЯ

рамзэс подобається це.
  20. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Тю,да шутю я,но мало ли ...:)

21. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Для дітей штанга якщо це бодібілдинг це даремно витрачений час , краще на важку атлетику - там тренер не дасть порватися і будуть в майбутньому змагання , розряди , кмс , мс , вступ у спорт вуз і спорт кар"єра якщо будуть результати . Бодібілдинг в дитячому віці це нонсенс , м"язів не набере бо ще організм до цього не готовий , якщо почне використовувати медичні препарати чи ще гірше китайсько-в"єтнамський "андеграун" то взагалі буде інвалідом бо знищить ендокринну систему , а використовувати щось захоче бо буде бачити 1-2 які захімічилися і їх пре , а решта тіки повітря ганяють тим залізом і все без результатів . Для дітей краще бородьба чи бокс , он в мене в місті на бородьбу беруть з 5 річного віку , і поступово до закінчення школи борці виглядають краще і набагато сильніші м"язово ніж ті хто починає займатися качкізмом з 8-9 класу , а про спец навики бородьби і говорити нічого . Я сам почав не з того що треба , з бодібілдинга в 9 класі і поїхавши вчитися ще 3 курса інститута ходив в фітнес клуб , а краще вже з 1 курса пішов би на бокс чи бородьбу або вже в важку атлетику чи пауєрліфтинг . Але життя показало що займаюся не тим чим треба , на вулиці побився із двома звичайними хлопцями і побачив що я майже вдвічі більший ніж вони і особливо їм нічого і не міг зробити , бо не встигав за ними щоб добряче вдарити . Покинув той бодібілдинг і пішов у секцію кікбоксинга , за рік скинув 15кг які набирав протягом останніх років . За 2 роки трохи навчився рухатися і бити , в житті це більше потрібно ніж мати красиву фігуру але невміти використовувати своє тіло . Бо сам тренінг чистого бодібілдинга безтолковий , ізольовані рухи на одну групу м"язів , добре хоч зара вже почали присідати та станову тягу робити у фітнес залах , бо раніше присідали одиниці , а тягу взагалі ніхто не робив , і внаслідок такого багаторічного тренінгу маєш наче і великі сильні м"язи але взагальному слабе тіло . Набагато менші важкоатлети чи пауерліфтери можуть більше присісти , вижати , потягти , а про ривок і поштовх взагалі нічого говорити , білдер не зможе виконати ривок бо не гнучкий і має слабе тіло порівняно з важкоатлетами . Навіть гирьовики з яких я раніше взагалі дивувався і думав що це тупий і нудний вид спорту , сильніші і витриваліші за білдерів . Рідко хто із білдерів може шовхнути 10-15разів дві 32кг гирі , а гирьовики штовхають по 100 і більше разів за 10хвилин .
    Як на мене бодібілдинг це заняття для людей від 25років і старше які раніше нічим не займалися і хочуть покращити стан свого тіла і здоров"я , або для травмованих чи бувших спортсменів . Хоча й в 25 річному віці краще піти в секцію греплінга чи джиу джитсу ( бо в вільну чи класичну бородьбу в такому віці вже не беруть ) ніж займатися бодібілдингом . Я он зара взагалі покинув залізо і займаюся тільки гімнастикою ( віджимання , присідання без нічого ( пісталетик , чи на одній нозі інша на опорі ) турнік , бруси , кільця і примітивний бокс , примітивний бо тренерів у нас ніц нема ( тренуюся по тому що відклалося в пам"яті за роки заняття в секції і інформація з інтернета , на щастя інформації зараз дуже багато , раніше навіть книжку по боксу ніде було взяти ) і спаринг партнерів теж мало .
    Дорослих не відговорюю від занять білдингом , а от дітей і батьків дітей які питають чи можна вже їх синові ходити в місцевий зал білдинга намагаюся завжди відговорити і переконати що бородьба ( в мене в місті є непогана секція бородьби) їм дасть набагато більше ніж білдинг . В людей і тим більше дітей неправильне поняття про білдинг , всі думають що якщо почне тренувати м"язи штангою то стане супер сильним і буде всіх перемагати у вуличних біках . Звичайно що перевага над тим хто взагалі нічим не займається у білдера буде , а от з борцями чи боксерами таке не пройде . І буде дуже соромно коли тебе накачаного 90-100кг побив 60кг боксер чи кинув об асфальт 60кг борець .

Секретарь горкома та Briter подобається це.
  22. Doctor-vich

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    30
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    72
    Повідомлення:
    8.189
    Адреса:
    Країна покращень
    Частично согласен...
    Не согласен по поводу гиревого спорта...качки не могут 15 раз и более поднять гири не потому что слабее, техники нет, жмут на силу...Да и лично я не могу локти поставить себе не живот и передохнуть, как они делают при выполнении этого упражнения, ибо грудь мешает ;)
    Ну я лично мое мнение, чем заниматься штангой, лучше пауэрлифтингом...травм меньше.
    По поводу борьбы согласен, а вот бокс ну только если в качестве любителя...ибо каждый удар по голове это микросотрясение мозга.
    И есть еще один, молодой но очень качественный вид спорта, стрит варкаут, то что доктор прописал ;)

Vladislav Nikolaevich подобається це.
  23. casio

casio General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    9.621
    Адреса:
    безмежні поля рапсу
    Я й мав на увазі що від занятть чистим білдингом , спортсмен отримує естетичне тіло ( еле й естетичне тіло не у всіх виходить отримати ) , але нажаль не витривале і немає кординації рухів як у гирьовиків чи важкоатлетів . Також білдери не вміють використовувати весь потенціал своїх м"язів , бо немає зв"язки між тими м"язами , одиночно м"язи наче і сильні , а якщо виконувати вправу де працюватиме все тіло одночасно то в білдерів нічого не виходе , маю на увазі такі вправи як присідання зі штангою над головою , підйом штанги на груди , ривок , поштовх штанги , поштовх гирь ,
    Он хай білдер спробує присісти зі штангою над головою і відразу буде видно наскільки він сильний , і як працює його тіло .

Бо якщо в білдера сильні ноги і плечі та верх спини щоб тримати штангу то може бути слабкий низ спини і нічого не вийде , або присідатиме із смішними кг. поріівняно із звичайними присіданнями .

Пауерліфтинг набагато цікавіший ніж білдинг . Я он в 31 знову почав тренуватися то спочатку 0,5 року білдинга поки втягувався , і як він мені набрид за ті 0,5року . Покинув почав тренуватися як пауерліфтер , добре хоч зараз є купа інформації і тренувальні плани і відео на техніку виконання вправ . За 1,5 року навчився тягнути спочатку в сумо (класика чомусь не виходила ) потім перевчився тянути класикою , жати з мостом , глибоко присідати . По кг. в жимі дійшов до своїх білдерських кг. , але я як був білдером то важив на 20кг більше та ше й був "захімічений" , в присіданнях до білдерських кг. не дійшов , "гормонів" в організмі було мало :D. Тоді я зрозумів що якби я в свої студентські роки займався з тренером пауерліфтингом , то міг би добитися хочаб якогось кмс бо в мене було і бажання тренуватися і не боявся приймати препарати . Потім набрид мені і ліфтинг , почав займатися новомодним кросфітом , гирями , важкою атлетикою , зара он взагалі тільки гімнастика та бокс . З віком стає все важче займатися на "чисту" залізом , почали боліти плече і коліно , покинув залізо то перестало й боліти .
    Воркаут непоганий вид спорту але на мою думку якщо є спорт школа і мати підходящий вік 8-10років то краще йти туди і займатися спортивною гімнастикою - майже той самий воркаут тільки є шанс стати проф спортсменом і в майбутньому заробляти спортом гроші , а не вийде стати проф спортсменом то з базою спортивної гімнастики стати воркуатером буде набагато легше ніж вчитися воркауту ( маю на увазі не просто підтягування чи віджимання на брусах ) в 15-18 років із нуля .

Взагалі дитину віддавати тільки в спорт школу на олімпійські види спорту , там і тренери і секції безкоштовні , ніяких приватних клубів .

24. Секретарь горкома

Секретарь горкома Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.515
    Адреса:
    Десь біля майдану...
    IMG_20170128_183858.jpg
    Всем доброго вечера. Подвожу небольшие промежуточные итоги за четыре месяца, как можно догадаться по четырем абонентам на фото.
    Почти сорок лет(без одного года). с 15 лет увлекаюсь железом это конечно не значит что 25 лет тягаю железо, регулярно было только где -то пока не женился (24 года) и то с перерывом в полтора года на срочную. А потом сами знаете...
    В общем в одно время кач забросил и не подходил к железу с год и набрал вес в 120 кг. Потом пришлось поменять работу и на новой работе с напряженным графиком стал тихо и незаметно худеть. В результате по чуть- чуть без всяких диет и ограничений в течении года от меня "остаалось" 95 кг.
    Начал обновлять гардероб подумал, а вот сейчас бы подкачаться..Сказано-сделано. Культурно послал начальство, что мол заколебался нужно больше отдыхать и выкроил лишний часик (посреди рабочего дня!!):D на тренировки.
    Конечно экстрим получился для организма нехилый, без химии, без спецпитания, редко когда спал больше шести часов в сутки(конечно кроме выходных) и в качалку через день.
    И вот прошло незаметно четыре месяца. Хвастаюсь? Да пока нечем. Жим лежа 110:confused: рабочий.. Да я раньше разминку ста двадцатью делал.
    Правда руки заметно "околбасились":D , пораспирало дельты, спину, бедра. Вроде неплохо, если бы остался прежний вес.
    Но какого хрена попёр вес? :( Набрал пятнашку! я ж не химичился и жрал как жрал и работа та-же на которой вес скидывал...
    Моральное удовольствие конечно большое, особенно когда смотрю на своих одноклассников и одногодок.
    А я еще ого-го..:DНу человек тварь тщеславная..:D
    После выходных беру новый абонемент. К лету подытожим что получиться.:beer:

рамзэс подобається це.
  25. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    Если вас беспокоит набор массы, делайте упражнения на сушку и рельеф

26. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Я вроде бы занимаюсь с упором на массу,а наоборот вес теряю.Не жалуюсь:),просто как-то непонятно.Хотя...У меня история такова,что плотно железом занимался по молодости,потом срочка(там не филонил--турник,брусья,причем подтягиваться одной рукой мог)..,после службы были порывы в зал ходить,но завертело-закружило,свадьба,дети..,стандарт одним словом.Единственная отрада была велосипед.Я и на работу,и по делам,и в село..,накатывал за день больше чем по 100км.Так продолжалось лет 7.Короче,велик спи...ли(жалко,я в него денег вложил,не велосипед,а машина)Ворье забрало у меня последнее желание и возможность хоть как-то следить за сабой и быть в форме.Купил машину.Вот тут и началось главное:),если раньше мой вес не более 86кг был,то после покупки авто 98-100и это с моим ростом 175см.Этакий квадратик жилейный:):)Похудел благодаря определенным обстоятельствам и поправляться,как раньше нет никакого желания.Вот и пошел железо тягать.Да,цель у меня одна--НОРМАЛЬНО ВЫГЛЯДЕТЬ И БЫТЬ В ТОНУСЕ не более.Согласитесь,когда нравишся сам себе,то нравишся и всем остальным(не обвиняйте меня в нарцистизме)Ничего плохого не вижу в том,что на фоне,учитывая возраст,друзей ты выделяешся.Пусть это будет самоутверждением для себя.

casio, Ланкастер, Ph@ntom та 2 іншим подобається це.