Я і сам би послухав. До чого можна ще доколупатися. Доречі фотка на аві не вся. Там ше велік заді спертий до стіни. По логіці треба спитати : " Чого велік не "Україна", чи " Тиса", наприклад. Але то не до мене. Німці на інших їздили.
Славік, ну от скажи чесно, словами і ЯК МУЖИК !!! Ти цю ху...ню сам придумуєш? І поясни будь ласка, яке смислове навантаження вона має нести??? Просто цікаво.
Це працює колектив авторів, сценарист, режисер і постановник ... а правду кажуть, що ти німець не баварський, а поволзький ?
Взагалі то Славік ти правий, мій прадід з поволжських німців, на Першу Світову звідти і пішов. Потім жили ми в Кенігберзі, а після війни в місті Гвардійськ, не далеко від Калінінграду, яким він став тоді. Я відповів. А тепер твоя черга. Яке відношення має то всьо до євробачення. Я тобі відповів чесно. Надіюсь і від тебе почути теж саме.
Поволзькому німцю це не зрозуміти, от баварський німець так той би привітав Україну з перемогою і сказав зер гут. А від тебе ніякого зер гута не чути
Знаеш таку приказку: "Для дурного і Х...Й цяцька!" Не чув? А тепер що до твого свята - ці фотошопні картинки мають відношення до України, Євробачення і патріотизму взагалому, як явищу. Особливо Шнуров, гімн і вишиванка. А також бабушка, солдат почесної варти і мавзолей. І це підписано Євровідініє. Чи Ленін в рясі, с тим самим написом? Просто поясни яке відношення і все.
Мне, допустим, понятен стёб Славы. И про Ленина в рясе, и про мавзолей. Этот стиль можно назвать карикатурой, т.е. выделены самые "сочные" особенности некоторых событий(или людей). Рассмотрю ленина в рясе: нынешняя роися "женит" коммунизм и православие, жители страны подхватывают идею, и, имея её в голове, высказывают своё недовольство победой на евровидении, но высказывают интересно с точки зрения логики - Джамала урод и никто, и вдобавок похожа на транса-победителя прошлого года(выпады по поводу гейропейского устройства конкурса), но они-же(руске) жалеют, что не победил их Серёжа, при этом уже не вспоминают о гейропейскости. Это есть парадокс, а им нужно уметь наслаждаться.
Короче так. Шо оце я пойняв. Логіка наше всьо. Я тоже не люблю поволзьких німців. Звиняйте Міша, але я за Славу тепер. Собачку, Тузіка мого в дєтсвє Волга двадцятьперша збила. То я оце до чого.. Не*ер було її придумувать!!!