Я дивлюсь, не один Слава англіцьку незнає. Що до жовтої аватарки, вибачаюсь, в мене не роботі монітор старенький.
Довбав я ! Ше шукати треба))) Я в контакті лише аудіокниги слухаю. Мені це лайно все вже тут надоїло, по радіо, по теліку, і так, від людей. Не цікаво. Славік, там ше фОнарік німецький є на аватарі. З ним як? Пайдьот? Чи нє?
стидаюсь запитати. а про що суперечка і за кого вболювати? і цей. скілько, чого та коли я отримаю за те що буду пасібки ставити?
За відсотки домовимося. А суперечка в тому, який сенс несуть пости нашого вельмишановного камрада, який взагалі навіть двох слів не може зв'язати і сказати хоч що до чого. Я розумію, що він вважає себе найпатріоичнішим. Але думаю трохи різні речі він путає між собою.
Та не хочу я з ним в лічку! Він у каскі. Треба тут. Хай перед всіма признається, шо він цим хоче сказать протів євровідєнія.
Нє, я не проти Євровідінія, воно мені абсолютно до лампочки. Я проти фотошопної брехні і відкритого маразму. Це рівень кісільова. Тобто просто від фонаря, так аби ляпнути. Просто цей весь маразм вже так закрутився, що від нього вже тошнить, його вже так багато, шо занадто. Це реальна деградація. В кожній темі одні москалі. Ті самі, тільки написи під ними інші. Набридло!