Зробив на всякий випадок. Та не в тому справа, по іншому я з ним не можу. Я його першим ніколи не чіпав. Почалося з того, що він мені від фонаря написав, що я путіна цілую в сраку, потім в іншій темі від фонаря, щоб я скинув німецьку каску, бо гинуть хлопці в АТО... Я тоді йому дуже нагрубив. Дуже сильно. Дуже.... Але тим не меньше((((
Мужики, в мене зара відкрито дві вкладки: Райберт та ВКонтакті, бігаю між ними і не відчуваю різниці Між ВК та РАЙБЕРТОМ!!! Слава, годі постити гігабайти джинсового лайна на Райбі
Славік, то який же ти в сраці "ПАТРІОТ", якщо ти як рупор кремля на форумі? Ну не красіво так, Славік!
Тут ця зараза розрослась по всьому форумі!!! 80 відсотків тем з цією херньою!!!!!! ( зараза - то не конкретно про Славіка, то про ці репости)
А ти щеня, яке тут два дні на форумі, м ' яко кожучи не під уху їв вчора десь? Яке ти маєш право тут ділити когось на тих, чи інших? Ти тут хто? Самий розумний? Чи в тебе авторитет ого го який? Чи може ти спец в спорядженні, шоломах, формі??? Та ніхто ти, і толку з тебе нуль!!!