А від кого передати? Я можу по дорозі і в дурку забігти. Якщо шо, то і там передам. Якщо я правильно поняв, то від тебе?
Fedor Kulikov 9 ч · Глубокий, профессиональный анализ итогов Евровидения показал истинную причину провала Лазарева. Абсолютным просчетом стало привлечение cпортивного комментатора Дмитрия Губерниева. Ну, не выигрывают россияне ничего, что он комментирует! )))
Истинная причина поражения россиян в том, что их ненавидит людей по всему миру намного больше , чем они сумели купить фейковых смс-ок. Искусство, извините, здесь вторичный фактор.
А можна пояснити, що спільного, між Шнуровим, гімном України та вишиванкою???? Чим ця ХЕРНЯ краща, ніж та, що кацапи роблять з лЄнточками, коли тулять їх собі до сраки і до піськи, і куди попало на ДЄВЯТЕМАЯ??? Яка різниця між цією Х..ЙНЬОЮ і їхньою? То чим це краще ніж ватнічество??? Робимо с форума помойку!!! Славік жгі!!!!!!
Він тут насрав більше, ніж усі ватніки разом узяті, та ще й з авансом. Чому адміністрація не дивиться на то, що форум реально перетворюється в зливну яму? Сюди все гімно з російських форумів тече в величезній кількості!!!
Почитати, по подивитись. Я дивлюсь ви шанаовні, нормально два слова до купи зв"язати не можете, картнками розмовляєте. Я бачив, що ви вже й там какнути встигли. Словами можна, нормальною Українською мовою, а не картинками здебільшого дибільними.
Та грубовато, можна гірчичник отримати. Поставте крапки замість середніх букв, форумчани й так все зрозуміють.
Слава, я чекаю від вас відповіді на поставлені питання, БУКВАМИ !!!!! Інтернет не безмежний картінок на всіх не вистачить.