Моя жіночка каже же тра прив'язати йолку до найблищої опори,вона колись так ялинку від дочки захищала,тобто чіпляла до батарєи...
піду запаса перевірю, бо суцільний жах у світі твориться, у києві незрозуміло що, в нас теж а тут іще і ангілчанка гадіт(с)
"Ну якщо посередині хати,нех приладнае до люстри"-без образ,то моя так каже. Аще можна поставити попід ялинкою собачу буду,тому що псяки не гадять там де жиють,та не руйнують навколо своих домівок.
Ну для мене особисто все зрозуміло.Таки певне правда про того узурпатора в вашому місті,бо ж оно сусіди ваші тілько спасібо ставлять,а дописувати бояться
А тут можна посперечатися,бо мудрі люди кажуть,що собаці вірити не можна.Бо ж під старість у собаки склероз і все таке....
то так. парторг такий узурпатор-тіран що всі його бояться. я через те і хомячка завав щоб він мене боронив від парторга
Сам ти сатрап місцевого розливу. А Хомячина в тебе на мене не кидається. Будеш на мене тут наговорювати - прийду в гості з своєю болонкою та відпущу її побігати в тебе по двору. І ще такий момент: твій Хом'як мене слухається, а от моя болонка тебе ні . Раджу задуматись над своєю поведінкою.
От тепер розумію людей,полюбуйтесь на хомяка мосьпана,мать пан Консерватор виписав його собі з хранцузького легіону
Та у Пана Консерватора ще щеня малєньке,хом"ячок,який там склєроз можє бути? Та взагалі не вірьте москалям які наводять поклєпи на наших справжніх україньских цуцеків...
от бачте люди як він хоче стрілки з себе перевести. от жеж узурпатор. та най бігає, все єдно вже зима і нічого не витопче, хіба що об цвяхи лапи поколе. а те що не слухається то нічого. в мене є дуже вагомий аргумент у вигляді смачного шматочка ковбаси та сала.
І в підозрілих особистостей вона нічого не буде брати. Тому - змирись. А будеш й далі тут на мене набирати, то я ще одну болонку приведу, та й запущу всю цю братію до тебе в хату, поки дружини не буде вдома - ото потім вона буде тішитись та розповідати тобі який ти маладест.
приводь. в мене якраз запитували чи нема собачки щоб дачу охороняла то я зателефоную най прийдуть заберуть аж двох. і саме головне що безкоштовно.
Тільки не кажи їм, що повертати доведеться тих болонок за великі гроші. До речі - з тебе мої братні 95%.
Та к це ж добре, що знають - не доведеться виходити та зустрічати. Та й поки вас дочекаєшся, то скоріше сам прийду в гості.
А що? Не погана ідея! Тоді зможете запросити Снігурку (без Діда Мороза звичайно! ). Впевнений що цей вечір запам'ятаєте надовго!
після мені буде сюрприз у вигляді того що мене з хати виженуть. мабуть прийдеться простити в когось політичного притулку. ану хто мене візьме? я маленький, худенький мені багато не треба, а тільки сала та до сала, інтернета та кави з цигарками.