Ото дивіться я вам роскажу Берете квиток до Києва, везете свого "Бульдога" на Банківську і пускаєте на бєркут. Він їх покусає, рожине і все. в нього сил небуде
есть выход ЙОлку(с) прибийте цвяхами до стелі, яка різниця стоїть вона чи висить, новий рік настане йому байдуже в якому стані ЙОлка(с) P. s другий запасний вихід, пригласіть Елку замість ЙОлку(с), тай песику розвага буде.
а що то таке мінету? щоб пан консерватор зрозумів а то боронь боже так може злизати до дир.а в пана вже одна є. от жартівники так пана Консерватора без ялинки можете залишить.
от дякую вам велике. по перше в мене пес, тобто він. по друге я не для того хомячка заводив щоб всякою гидотою його колоти. і по третє ліпше вже ялинка на стелі, або взагалі без неї.
так він жеж маленький куди його на дворі тримати? йому може бути самотньо та жахливо у ночі самому на дворі.
Він такий маленький , що коли пан Консерватор його вигулює то він каже людям : "не бійтеся песик не кусається - він ковтає ціляком " .
от саме так я і відповідаю на дурні запитання чи кусається чи ні. а яку куплю таку і поставлю. але вірогідніше що це буде звичайна сосна бо транспортування справжньої смереки буде дуже коштовне через велику відстань. та іще і енкевеесівця десь треба взяти щоб смерека була дійсно справжня.