Слушайте, Вы совсем поиском пользоваться не умеете? Скоро банить начнут за глупые и "десткие" темы и вопросы. 1 минута и Вы знаете что это 40-я. Просто посмотрите на два фото 38-й и 40-й.
Ну незнаю як за ,,глупые вопросы,,,можуть банити,а вот за деактивацію речі згідно правил,таки да.Краіна Бананія чекає на курорт
Справа в тому що річ не моя, а власнику, одні " спеціалісти" кажуть що 38, інші " знатоки" що 40. Щоб не виникало запитань,вирішив допомогти і виклав тему на форумі. Дякую що допомогли, різниця в ДТК?
Почитайте,хоча могли зразу найти і почитати https://reibert.info/threads/likbez-po-mmg-svt-38-i-svt-40.445019/
я знаю камрад правила.я людину просто попередив від дальніших дій.Якщо людина не прочитала чим відрізніється свт,то можливо і про решта правил незнає.А тому лишній раз написати про деактивацію я думаю не помішало.З поваг
Какой то шутник прицепил к 40 магазин от 38 (ранний с дырочками внизу,другой способ крепления нижней крышки)
...ну, ващето магазины практически совсем и полностью взаимозаменяемые какА бойцу ркка раздница, из какого магазо винтовка стреляет !??