Як зупинити час?

Discussion in 'Курилка' started by jokercop, Aug 12, 2019.

1. часовщик

часовщик Moderator

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    шо читаете?
    позвольте поинтересоваться.....

Walter Gross likes this.
  2. Интересные лоты

1. Кабура Форт-9 прихованого носіння Fantom Ata Gear Чудовий робочий стан
      750 грн.
    2. Оригиналінальний ремінь кулемета М249 Para. Виробництво: США( не коммерція). Саме з таким ременем ці...
      2000 грн.
    3. Нова кобура кожана з системою для скритого носіння (оперативна) ПМ та такого ж розміру пістолетів. Є...
      650 грн.
    4. Ремінь збройовий регульований з антабками. Міцний і надійний. Максимальна довжина приблизно 125 см....
      170 грн.
    5. Представляємо вам тактичну кобуру для щиколотки, ідеальне рішення для прихованого носіння зброї. Ця...
      300 грн.
  3. Henry2

Henry2 Feldwebel

Органическая химия и близкие спецкурсы.

Walter Gross likes this.
  4. часовщик

часовщик Moderator

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    класс!!! в школе очень любил химию, хоть и дрючили по ней серьезно..увидел выражение "современные мужики- это выжившие в 90-е мальчишки", ну как-то так..Подписываюсь под каждым словом!!!
    Был у меня в школе собрат по гулянкам. Я тогда считал себя великим химиком, он- великим пиротехнегом!!!
    Запилил он как-то бомбочку, ну и меня позвал на испытания ( ну как всегда). Я успел рвануть за угол- мне только ушки заложило....Он не успел-ему больше ушки заложило и осколок стекла по касательной немного разворотил щеку..(изделие было из стекла).
    Дома маман его выдала ему мощных п**лей и временно наложила мораторий на увлечение химией....

Walter Gross and jokercop like this.
  5. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Хто зна, що чекає нас у майбутньому, технології та наука не стоять на місці! Підводні човни, та літаки в давнину теж вважалися не можливі. Чого тільки вартий сучасний мобільний телефон, зу всіма наворотами! Років з сорок назад, як би хтось сказав що колись буде існувати такий пристрій, ніхто б не повірив, а просто сказав би, що це фантастика, і це не можливо!!:beer: