Когда мне было 6 лет, я уже умел читать и мог ответить который час. Читая программу телевидения, мне один раз подумалось, что если перевести стрелки, то фильм начнется раньше...
Да просто как-то излишне часто довелось сталкиваться с такими "нормальными", по началу даже жалко было некоторых, цацкался, успокаивал, до дому отводил , потом решил что не на то время трачу успокаивая, теперь тупо даю в грызло, если на другой день начинает выяснять зачем , мол видел что он пьяный доя-ся, можно было перетерпеть, добавляю для закрепления эффекта.
И как? Помогает? Спрашиваю вполне серьезно. Сам с такими часто сталкивался и убедился , что внушение действует до следующего принятия храброй воды.
Ви знаєте, що нас чекає після смерті? Я ні! Можу дозволити собі тільки здогадуюсь. Наш всесвіт насправді дуже складна річ, ми не знаєм і сотої долі від усього. Тому версії, що після фізичної смерті така "субстанція" як свідомість, "душа", розум теж зникає не підтримую. Коли прийде час, розраховую на приємну несподіваність!
Да пьют они всё равно, просто некоторые уже не лезут, а некоторые продолжают, это из тех что если не отгребут то день не защитывается. Это ж не часто, несколько раз было, я с алкашами не особо пересекаюсь сейчас
Ми відчуваєм плинність час, тому що ми знаємо, що таке час! Наприклад чому для малих дітей, час тягнеться дуже повільно? Тому що діти безтурботно щасливі, вони не розуміють що таке час, і до певного періоду він для них не існує!
Читая данную тему Эйнштайн с Хиггсом утирают с уголка глаз своих сльозу умиления. Ну а Стивен наш , Хогинг ,так тот вообще виртуально разплакался ...
А я вже не розраховую. Мій особистий час перебування поза межами цього світу нараховує загально 28,5 хвилин (тричі був у стані кліничної смерті з зупинкою серця). Так що повідомляю - ніхєра там не має! Коли з приходить той звєрьок: останнє що ви бачите як світло стрімко віддаляється і десь там у далечені схлопується у точку і... все (як термінатора виключили, но без текстів матриці). Коли (якщо) відкачають - різько включають світло і не в очах, а десь у голові, звуки включать тілько через деякий час, потім звідусіль приходить біль ... останньою повертається свідомість.
Ви знаєте, що таке життя? Для чого ми жевемо на Землі? Для чого створено різнобарвну красу нашої природи, по всім куточкам нашої планети? Із самого початку нашого життя, правильніше з початку усвідомленного життя, десь там у потаємних кімнатах нашої свідомості , ми починаємо будувати свій індивідуальний для кожного світ. Людина вправі жити так, як вона рахує за потрібне! Деякі бачать, і відчувають красу, інші на такі речі не звертають увагу. Для одних життя, це їжа, робота, сон! їх внутрішній світ мізерний, його майже не існує! Для того щоб збудувати будинок, потрібні матеріали! Так само і будується наш внутрішній світ, на протязі усього життя, нам потрібно "цеглинку" за "цеглинкою"вбирати те, із чого надалі буде збудовано міцні стіни нашого індивідуального світу! Чим більше потрібного "матеріалу" ми зберемо, тим більшим вийде наш будинок! Але найголовнішим насамперед є якість, з якою ми будуємо наш світ! Безладна "купа" матеріалу, яка валяється по всіх кімнатах нашої свідомості під назвою будівля, рано чи пізно дасть "тріщину" і розвалиться в щент! І ми залишимося сам на сам з пустотою, та темрявою на завжди! P.S Те що ми збудуємо, і як збудуємо на протязі усього нашого життя, і буде тим, що нас чекає після!
Бувають моменти, коли люди рано чи пізно втрачають надію! Це стається тоді, коли назбиралося багато "матеріалів", а як збудувати будівлю людина не знає! Тоді потрібно звернутися за допомогою! Як написали вище, це може бути будь що індуізм, джайнізм, будізм, християнство!
Краще звернутися за допомогою до пофігізму, бо все оте перераховане створює більше проблем ніж вирішує.
Як для кого!Всі люди різні, для когось вбити людину не проблема, а для когось переїхати машиною їжака, це вже трагедія! Можливо і до пофігізму звернутися, тільки от в результаті теж отримаєте пофігізм!
А що Ви хочете отримати на вихлопі, перерахувавши релігії , які між собою різняться по ідеології? Ну візьмемо тільки християнство, винні вже з народження за розпяття , якщо живете чесно, але не віруєте, Ви пропащий, максимум чистилище, зате той хто натворив чорт зна чого, і покаявся, прийшов до віри, має право на спасіння, знаю багато таких, каються через день. Кому користь? Людям з нечистою совістю і попам