є альйо. а що це ти моїми заощадженнями розпоряджаєшся, га? коли плянуєш там бути, я підскочу та заберу своє.
я ото непойняв. до чого тут взагалі пан Бек, чи тре казати мабуть чувак. я його викреслив з нашого ланчуга як зайве звено. отже тілько ти та я. ти показуєш та допомагаєш узяти а я по братньому ділю. всьо чесно
ТСу про це пиши. А золото поліцая невідшукане. Як хочеш шукати, то десь на серпень орієнтуйся, вибирай день, приїзди, та і будемо шукати. Якщо знайдемо, то навіть ділити.
та він щось не туво, заховався. а все через те що його непрофісіонали налякали своїми поганими порадами. одним словом халамидники. З.І. до мене заскочеш? все єдно поряд. посидимо, поспіваємо
А в тебе є місце із закопаним золотом? Тільки нормальне місце. Скарби отамана Григорьєва і Нестора Махна не пропонувати.
усю скарбницю батька Григор'єва отой камуняка махно вкрав. нема Батьківського скарба((((( а махнівські скарби десь під дніпром зара. тре спочатку оті усі греблі попідривати щоб Дніпро очистився а потім вже шукати, там багато чого є, але кацапи позатоплювали та сплюндрували як річку так і родючи черноземи
важко з вами не погодитись. тож йдіть займайтесь своїми справами та не простягайте ваші загрибущі рученята до мого золота
От хорошо,шо у нас коррупции нет.Но 20%-будьте любезны,скиньте на карту.Это малая доля моего участия в поиске вашего золота.Порядокдолженбытьанетошосичас.
Согласен вести журнал учёта найденных ценностей с последующим хранением оных И всего-то за каких нибудь 10%,всё ж таки дешевле чем у некоторых вымогателей. Обещаю всё найденное,за исключением оплаты своего-таки честного труда,сдать в хранилище НБУ
Для того что бы найти , требуется аутентичная обстановка того времени , что соответственно , на уровне подсознание , заставит вас думать и действовать как ваш дед. За % ,Готовы с камрадами выехать по адресу и создать ,в селе ,атмосферу того времени. Закатанные рукава , млеко, яйко, сало,шнапс и другие моменты . Расстрелы , по вашему доносу," пособников партизан", по договоренности.
Ну и зачем об этом кричать на весь Форум,гаяваспытаю? Могли бы просто в личке озвучить свой интерес,а так фсё,поизд таки ушёл. Человеки приходящи и уходящи,а журналы учёта нипабидимы,тем более озвученный мною % на порядок выгоднее ранее озвученных грабительских предложений. Вот.
Мене записуйте в айнзайтцкоманду - маю портативну пересувну шибеницю, муляж зоїкосмодемянської і нагрудні таблички "партізанен". (відсотки не потрібні, працюємо по натхненню)
Погані новини: присутні, схоже, не викликають довіри у ТСа. Він зайшов, почитав, і мовчить. Чи йому вже зламали особисті переписки пропозиціями, і він зайнятий відписками?
не переймайся за те. де жіє ТС вже вируховали, тож у особистій розмові між ним та розпеченою праскою він точно вкаже місце де тре шукати моє золото
Ушёл в глубокое подполье. Или уже под полом у кое кого,а этот кое-кто нам всем тут горбатого лепит,а сам вечерами над золотишком чахнет. Про судьбу власныкив золотононосного подвиръя вообще думать не хочется,несчастные люди