Я пам'ятаю, як ми поїхали у Крим у 90х. Я на солярі. Батьки на А80, бо більше нічого не було. Виїхали о 2й ночі з Запоріжжя, 3/4 шляху подолали у прохолоді. Трошки подрімали на світанку, та рушили далі. І от заїхали під Золотим у степ біля 13..14 години, а там холми та люта спека. І той А80 почав розкладатись з вивільненням якоїсь білої творожної маси, яка вщент забивала фільтра та карбюратор. Прийшлось вертатись на трасу і там придбати місцевего А92. На ньому і доїхали. У приятеля у 2000х бензин з Запоріжжя, роз'їв прокладки на паливній, і паливо просто сюрчало під автівку створюючи туман. Пощастило що не бахнуло. Тож спирт у якісному петролі то є найменше зло у порівнянні з говнобензином без спирту. Я так бачу.
Ага, мудрий нарід башкою 30-ть років ніхрєна не думав, а тепер прозрів рєзко, давлять його, спірт не в ту каністру залили....... Війна то не причина, а наслідок.
І так, і ні. повно "недоздИхів", що голосують за "гречку" ..але і повно молодого тупорилого лошья, що ставить ті "галочки" в бюлетенях абсолютно БЕЗДУМНО..по причині або власної не освіченості, або дебільності ( повному браку здатності банально проаналізувати) . Тож дебільня України різного віку.
Як приклад до вищесказаного.. дебільному тупорилому до зубного скреготу €6аному ЛОХторату абсолютно НЕ вистачило розуму проаналізувати події керівництва країною янукОвошчем, що призвели до трагедії та Майдану..скористання па_рашкою ситуації, яка склалася, щоб пришвидшити події захоплення Криму..сЄпарський "сценарій" для лошья даунбасу та лугАндонії.. па_рашка сама по суті лайно - лайном..але в Україні знайшлись дебіли, що повірили тим чмошникам, що вони справді зроблять їм "рай на землі". Навіть після того, як з тяжкою бідою стабілізував та вирівняв ситуацію Порох ( безвіз, Томос, реформи і зміни в армії, медицині, поліції та політиці взагалі ) - кончіна бидломаса повірила телевізору, продажним медіа. І голограмі. Ця повномаштабка і ВСЕ, що маємо зараз - ЗАКОНОМІРНИЙ результат масового одебільнення населення України ((( Бо вибирати відвертого дурня і стадо фріків та ворожих сексОтів - але надіятись на мудрі рішення та висновки... Це нонсенс( ( Ми в цьому переконались. Тепер черга Америки ( якщо вони не дострілять свого дебіла, або не знімуть його імпічментом) - то ситуація для них буде також плачевна.
Навіть не дивитимусь того ******. Кумарить страшно. Поїздимо, побачимо. Якщо що дрицики відправлю на ремонт. В темі, є кому
Цей ублюдок на початку війни розказував, що кацапам в дизельку потрібно соняшникофу олію добавлять, щоб вони ламались. Далі, щось потрібно пояснювати ?
Ну так на подсолнечном масле дизель я думаю тоже будет работать. Тем более вроде бы лет 10-15 назад английские фермеры в знак протеста на повышения цен на топливо пару месяцев заправляли свои трактора подсолнечным маслом.
Я на початку війни, коли не було вибору, теж а АТБ пару раз заправлявсь. Нормально, вижила машина. Військовій техніці точно нічого не буде. Задумайтесь звідки ноги в того совєтчіка ростуть.
У нас так набодяжат бензин что хана будет движкам,я даже позапрошлой весной когда не стало бензина на этом шмурдяке не ездил.Помню что многие бензокосы угробили тогда.
"Євростандарт" з цього року це 10% біоетанолу у бензині. Німці від цього відмовилися бо старі двигуни цього не травлять, а нам впарили. Якщо не хочеш 10% заливай не 95-й, 98-й бензин, а це понад 1зл дорожщє.