Уважно прочитав, трішки посміявся, трішки подивувася, а тепер висловлю свою думку щодо шкіри у салоні авто з рулем включно. Для того щоб ота шкіра добре трималася та виглядала треба по просту не лінуватися, а періодично оту шкіру доглядати та змащувати препаратами для пєленгнації шкіри - скажімо раз на місяць. А щоб руль, обтягнутий шкірою, не виглядав як зтоптані мешти тре вдягати водійськи перчатки - це я зрозумів після моєї першої "шкіряної" автівки!
Доброго Камради Родич хоче поміняти авто, розглядає суто Нісан Кашкай, 2,0бензин, 14-16 рік. Хто мав, чи може катається на такому, поділіться інфою, як він служить, їде, і т.д Також як він по ремонту І що можна аналогічне розглядати, в даному класі і ціновому діапазоні Дизель його ну ніяк не цікавить
Слышал про задиры двигла на кашкае. Более опытные поправят. По альтернативе: Киа спортеж. Калеос (он же икстрейл). Витара. Рав. Да много всего есть.
Я зрозумів, з того всього, кардинально не раджу КІА, реально не раджу Рав, так, тойота і в африці тойота, але і ціна там думаю вище, ніж нісан
Нормально,уже второй по наследству из клиентов выкатывает ресурс,поллимона,безнаказанно,гад.обслуга строго вовремя,двигатель и трансмиссия кроме замены жидкостей не трогались.Свечи не считаются.
С перепугу Вам киа поперек встала?Не вижу и не знаю чего то особенного среди любых моделей концерна хенде киа.В работе любые из них,недостатки в основном одни,прокладка между рулем и сиденьем и левые газовщики,это относится к абсолютно всем маркам и моделям.
Кашкай +2, 2л, механика ездил с 2011 по 2017г. До 70т.км все было нормально, потом полетело сцепление, 4 стойки, бесконечный ремонт подвески. На газе прошел 130т.км, поджирал масло 1 л на 15т.км. Все обслуживание на фирменной станции. Пересел на Туксон.
В свій час, був змушений на ній кататися, бо інакше неназву 1,7 дизель, механіка, за рулем, відчуваєш що їдеш комбайном, особливо коли паркуєшся, повороти. Траса, жорстка, в поворотах зад тікає досить, місто, немає і натяку щоб вдавило в сідушку хотяб трошки і перестроїтися удачно. По їзді то найбільший мінус, поганий огляд і абсолютна відсутність обезшумки По решті, авто 2013 року( 3 роки тому катав на ній), пробіг був 18000, то з правої, спереді, щось товкло, правда до сьогодні товче, нічого не відвалилося Потік радіатор "пічки", через рік антифриз в масло пішов Ну зовсім мене це авто не зацепило, хотя ззовні досить гарно виглядає
Сцепление расходник и его долговечность полностью на привычках водилы,вилка пробега от 50 до 250,в среднем 100 120.такой расход тоже не считается,нужно было чаще менять.Присадки вырабатываются к восьми тысячам.Дальше это жижа.
Шото я у концерна 1,7 дизеля не припомню,есть 1.5,1.6,2.0,2.2,2.5,все.Все из них и их варианты обслуживаю и ремонтирую,1,7 опель и исузу,что одинаково.Или я шото пропустил.Перечисленные болячки тоже вижу без исключений.Особенно у вдавливающих.
1,7 дизель, Кіа Спортедж 2013 року, вроді 115 коней, що для неї дуже мало, особливо коли пересідаєш з більш різкого авто. На стойці біля дверок, знак "заза", куплялася внас на Україні з салону. В більшості досвід в мене на пузотьорках і невеликий на "бобиках", може тому вона мені не зайшла
А разве есть разница? Европеец ездит и знает что машина пойдёт на свалку, а наши ездят и знают что её ещё продать нужно будет. Легенды про бабушек которые ездили только в церковь придумали и навязали нам перегонщики и перекупы. С ув
Я мав на увазі, що для нас привезли новою і тут продали Сам бачив КІА Сід, дві однакових моделі, то в однієї, яка робилася для російського ринку, панель тверда, пластикова, а інша, для європи, мягка, хоч рік випуску авто, що одного що іншого, був вроді однаковий
Я вас розумію, бо працюю закордоном, то так як внас кажуть "трасу бачила", це смішно слухати))) Коли ми на А6 їздим на роботу зі швидкістю 170км, шкоди октавії і т.д нас обганяють і то все потім до нас з даною легендою про бабцю і іде
Так, ви праві. Я коли попав першиц раз в Щвецію, то швед їздив на новій кемрі, на трьох легкосплавних дисках, а передній правий був стальний, запаска напевне, і так я з ним 1,5 року пропрацював, і він його не поміняв)) Передній полік завжди банками з коли був закиданий Для них це засіб пересування, а для нас понти
Хз. Но общался с хозяином кашкая. С салона. Чуть больше 130 тык пробега. Жаловался что уже задиры. Его слова. Так ли аль нет хз. Бензинка.
Он что,двигатель разбирал?С задирами ездить невозможно,облако дыма,огромный расход масла,отравление нейтрализатора,сильное падение компрессии,прорыв картерных газов вышибающий сальники.Достаточно задира в одном цилиндре шириной полмиллиметра.