Розібрав, але толку з того мало, бо судячи з нього і тих резинок, як влізу в сам супорт, то прийдеться іздити автобусом, пару днів точно Хотя колеса стали крутитися краще, не так тормозять в холосту. Катну ще 300-500км, подивлюся, мож і втреться)))
Я тільки що, направляючі, з однієі сторони, змастив граітовою змаскою, іншу не чіпав, то так, для експерименту, покатаю, гляну на обидві сторони
Ви маєте на увазі чи збалансоване? Диски в гарному стані, 30000 на них накатав, в тільшості траса Пішов до друга, в нього б 6, то піддомкратив, колесо крутиться аналогічно як і в мене. Хз чого воно гріється
Я всегда говорю что мне ездить внутри а не бегать рядом. Да и учитывая специфическую внешность цена будет хорошая. Да и вместимость.
Дискові, але на старих колодках проблем небуло абсолютно, а тут на нових появилися На авто катаюся вже 4 роки, то і натяку на якесь гріття ніколи і не було
Камрад, це гадання на кавовій гущі...старі колодки притерли диск під себе, плюс нові можуть бути на 2-3 мм., ширше старих і терти стару фаску...причин багато. Так і поршень може не відходити повністю до кінця.