Зараз важливе якнайменше споживання пального разом із наявністю при цьому системи кондиціонування повітря,вважаю так буде трошки правильніше,бо багато машин з кондиціонерами,в яких мотори 1.2-2.0л і споживають при цьому +1-1.5л/100км при роботі з кондиціонером,як на мене,доволі приємливо.
В різних машинах жара і пекло відчувається по різному..... В мене в смарті і в електричках немає біля яєць гарячого мотору тому ногам і при +35 прохолодно. З повагою
як це нема, спереду нема, капотик подымали, смотрели. може, той, потеряли. так багажничек откройте, я немцев знаю, сто пудов запасной положили. дядько с молдавии рассказывал, так и было, правда с запорожцем, запасной в багажнике лежал
в багажничку, чи под капотом. а так то не машина выходит, а карлсон с пропеллером, работает на банках с вареньем и непонятной, но заманчивой жидкостью
Тра на спирт переходити, зерновий. В Україні в 2023 зібрали 54 мл.т, 14 з'їсти а решту на спирт, це 15-17 мл.т. вистачить на рік на 11-13 мільйонів автівок.І нічого тих мавп годувати... Ще картопля є з буряками)))
німа там і в багажнику нічо, ззаду, там місце для двох кульків, а моторчик знизу. І в електричній версії то саме. Як би не було, а засіб всесезонний, на відміну від двоколісних.
а запуск мотора чего стоит. я, пилять, пока нашел куда ключик вструмить, чуть не рехнулся. по рулем нема, торпеда ( если то ей можно назвать) тоже нема ни дюрдочка ни намека. а оно то замок между сидух возле ручника. а если уже без шуток, то тварынка для водителя довольно вместительная. там не сидишь в позе зю, регулировок и места даже очень и очень. один фиг хрень веселая, газонокосилка или генератор на колесиках