Як купити авто?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем gumanna sowa, 23 гру 2019.

1. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Як це яка різниця ? Може треба трошки подумати,перш ніж таке кнопати ? Підказка - чим більше шлунок,тим більше їжі він вимагає..:)

Briter подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Новые Надежные Замеры на фото
      900 грн.
    2. 2 шт. ліпучок + застібка, для зручності. Колір - хакі MD- Traction , Arch Support ( арочна опора) Ле...
      1650 грн.
    3. Чоловічі шкіряні спортивні сандалі Grisport GR-25-01-9029 чорні Чоловічі босоніжки Grisport характер...
      2500 грн.
    4. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&us...
      200 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Новые Надежные Замеры на фото
      900 грн.
  3. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Давайте так. Тут була розмова про те- що сучасне авто багато їсть палива, тож треба брати для економії електро, так я розумію?

В мене є з чим порівняти старі авто, з сучасними.

Саме в міському циклі при моєму стилі їзди.

Так от, старе авто типу Запорожець з об'ємом двигуна 1.2 брав у місті 12 літрів. І я був у шоці- коли пересів на нормальне авто, в декілька разів потужніше за заз, але з росходом палива в 8-9 літрів. Якщо є тягучка або зима: + 1-1.5, але ви вірно замітили- багато ще залежить від міста, умов їзди тощо. Але загальна картина приблизно така.

Хоча про ЗАЗ мені казали люди без реального досвіду - що це економне авто (цікаві бувають люди ...).

ДВ762, Briter та Boris Pryanikov подобається це.
  4. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Ну це по бортовику, а фактично співпадає?) Бо є іноді різниця, заливаєшь один об'єм, показує нормальний росхід - а проїжджаєш фактично менше - ніж бортовик обіцяв.

Та і спирт випаровується так непогано влітку, знаю, їздив.

Хоча саме спиртовий спасав тоді- коли в нас бензу чистого не було.

5. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Так в пробках старт стоп працює, різниці зовсім немає де на блок постах стояти. З повагою

6. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Не у всіх є старт-стоп,на моєму мацквічу немає..:confused::) Та й який прикол стояти з заглушеним двигуном у пробці на спекотному сонці..o_O

ViktorKux подобається це.
  7. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.145
    Адреса:
    Дніпро
    Була шкода Октавія тур з цим двигуном, рік на ній їздив, місто 11 траса 8, не навалюючи. При цьому динаміка нуль, обгін завантаженим не реально, при 110 км/год 3000 обертів в салоні як на літаку долаю сверхзвук

ViktorKux подобається це.
  8. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    А я дивлюсь ви себе прохФесором уявили ... треба зрозуміти що автівку треба купувати таку , щоб у змозі їі прогодувати та обслуговування також ніхто не відміняв . Але понти коштовний грошей ? Спочатку купують крузака , а потім ставлять газ , бо годувати той шлунок дуже дорого для господаря .

9. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    При чому тут хто ким себе уявив ? Питання було про економічність авто,тому люди діляться власним досвідом,ну якщо хтось видасть якусь дичину,то тому обов‘язково хтось має сказати що він таки неправий..

10. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Навіть не знаю - що вам відповісти)))

Бо в мене траса десь 6.8-7 витрати.
    При цьому я не економлю зовсім.

Може залежить ще від стану авто і який бенз?

Boris Pryanikov подобається це.
  11. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Підтримую,на дволітровій атмосферній передньопривідній бібікє,по трасі при швидкості 100-120 розхід 6.5 - 7л був практично завжди,а Октаха з двигуном 1.6 по трасі не повинна виходити за 6л при нормальній їзді без фанатизму.

12. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Ну я спокійно їздити не вмію, тож в мене завжди більші витрати...але менші ніж в Запорожці :D

13. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Запорожець то взагалі унікальний пєпєлац :D,про нього не варто розмовляти,бо він мало не Порш,тож міг би і більше жерти..:D Я по трасі у більшості їзжу спокійно,хіба що у місті коли втрапляєш у стадо баранів,які займають усі смуги і їдуть як телепні з однією швидкістю,тоді вже мусиш пробивати собі шлях до перемоги..:D,але все одно ніколи розхід не був більше 10 літрів у змішаному режимі.

Briter та kostyany4 подобається це.
  14. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    є відмінність, трохи більша витрата на годину, приблизно на півлітри і значно більша на розгонах.

ДВ762 та Boris Pryanikov подобається це.
  15. салабон 36

салабон 36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    461
    Адреса:
    Украина
    бо не жадный ты боря, себя побаловал:D:p, не пожалел денех на третью педальку:p:D. надо нажал, ручкой подергал и отрегулировал расход и тягу:beer::beer:
    а мы скупердяиo_Oo_O, ток двух педальные машины держим. нема третьей для управления расходом:rolleyes::rolleyes:.
    у нас ток направление можно указать, вперед или назад, а там само иде, само шось жереть из бака, и скок и как хочет. короче неподвласно.

ну а смарт:D, оно просто весело, этож карт а не машина, развлекуха с крышей на дороге. у мине ток положительные эмоции вызывает, игрушка:D.
    ну а кому расходомер поставили. так то дань моде, у всех есть, чоб и смарту не дать.
    ну и рисует мелочь, соответсвенно размерам.:beer:

Briter та Boris Pryanikov подобається це.
  16. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    Абсолютно не згодний...все залежить від ситуації...
    минулого року коли поруч йшли бої, з бензином і газом були проблеми а на роботу потрібно було їздити кожного дня купив собі електроскутер...20 км на роботу і 20 км до дому...4л бензину або 4 л газу або 1.5 кВт з розетки...розумію що авто жерло б більше але всерівно набагато дешевше ніж на бензині/газу...за літо електроскутер окупився більше половини...цього року катаюсь лише по місцю - трохи змінились обставини і з дому їде вже 3 чоловіка...
    електричка типа Ліфчика чи щось подібне була б ідеальним рішенням..

Briter та Boris Pryanikov подобається це.
  17. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    економна була таврія, бо легка і відносно сучасний двигун. Фізика працює завжди, разом з теорією теплових машин як її частини.
    Треба перемістити півтони на 1000 метрів з місця з таким то прискоренням, на такому то шасі по рівній твердій поверхні і там то зупинити і 2000 кг те саме. І ми помітим деяку відмінність. Газуючи за 200 м до жовтого на червоний світлофор і нагрівши диски до того самого кольору отримаєм 25 літрів замість 15. 10 в атмосферу в вигляді тепла. А другий позаду ще і буцне в дупу, бо також чемпіон.

_AURUM_ та Boris Pryanikov подобається це.
  18. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Електричка то добре,але тільки до того моменту коли буде потрібен ремонт батареї,або повної її заміни.

Briter подобається це.
  19. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    про електро, поки що вважаю для більшості, поки не утряслись ціни на нове, не покращились характеристики рано. Для жителів великих міст з заначкою бабла нормально. Але нове а не 10 річне, коли батарейка виробилась. Не просто так в один момент понаганяли зой і ніссанів, бо пора викидать.

Boris Pryanikov та ДВ762 подобається це.
  20. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    головне вчасно продати:D

21. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Ну бачите- в кожного є своя думка і різні обставини використання техніки. І це є абсолютно нормально. Я по собі дивлюся і по тим задачам- які я ставлю своєму авто.

А задачі прості: дешеве тех обслуговування, користування 5-7 років з можливістю продати, великий багажник, не великі витрати бенза, можливість загрузити всю родину і багаж та проїхати в умовах війни 800 км на одній заправці (а також мати можливість заправитись будь- де, навіть у селі без наявності спец зарядки для електро- а просто навіть налити у каністри бенз)+ можливість мати у багажнику допи (каністри 20+20 ще на 500 км- або навіть для роботи на холостому у вигляді генератора/пічки взимку).

Доречі, так і було, коли був на заблокованій території і приходилося виїжджати. Тож думку свою довго ще не зміню. Я не один, і відповідаю за родину.

Навіть в ідеальних умовах- я також не брав би електро. Нове не потягу, б.у.- це ризик. Перші моделі (яких багато на ринку)- мають дефекти з охолодженням двигунів, АКБ старіють (це вже казали), в моєму місті мало ще є зарядних станцій- потрібен час на зарядку тощо. Ні, не моє... Поки що. Та і ця зима буде важкою в енергетиці. Батарейками не запасешся, а паливом- так.

Якщо економити ще більше- то в мене є вело, легкий, швидкий)

Останнє редагування: 25 лип 2023
    Briter, Check.Ua, FOX24 та ще 1-му подобається це.
  22. kostyany4

kostyany4 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Суми
    Так, Таврія норм. Знайомий гбо встановив ще, радий витратами малими.

Briter подобається це.
  23. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.073
    Адреса:
    Ukraine
    Клімат працює, якщо ви про це) з повагою

24. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    У загалі то був сарказм...
    Від мосту Патона у сторону Подола 1,5 години штовхалися у корку на набережній. У країні правий смуги також сунувся трактор комунальних служб . +34 за бортом . Швидкість що у 12вольтових що у трактора була однакова . Але я не заздрив тому трактористові у духовці (кабіни) .
    Зараз я для мене важливішє робочий кандей.

ДВ762 та Briter подобається це.
  25. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    якщо трахтір сучасний, тама все є.

ДВ762, AlexLander, rumun та 2 іншим подобається це.
  26. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Ну,якщо компресор кондиціонування електричний,а не працює від двигуна,тоді згоден,але я власними очима такого не бачив,мацквічі такими не комплектувались.. :)

ДВ762 та ViktorKux подобається це.