от і нагадую. Кількість легковипаровуваних фракцій різна по сезонам. Інакше трахаємся взимку, розріджуєм масло незгорівшим бензином і втрачаєм влітку багато через випаровування. На все є стандарти і в принципі покупцю це знати не обов'язково. Авіапалив наприклад існує мінімум шість варіантів, це крім освітлювального керосину, він же гас.
Я хз, але знаю точно що паяльна лампа на 80 гуде й синім, на 98 спробуй ще розпалити. …може чистити треба, хз))))
98 важчий і більш енергонаповнений, чи як ще пояснити. Решта, 92-95 однакові, бензини побутові, не моторні, типу Б-70, калоша і т.ін це пряма перегонка, без всяких добавок, можна мити руки, обробляти біля ран, використовувати для запальничок, вони реально трохи легше випаровуються і відповідно загоряються на повітрі. Без стиснення.
76 лучше горит, один из мифов который пришёл с тех времён), и относится это в некоторой степени к этилированым бензинам, т.е.небольшое замедление скорости сгорания при очень богатых смесях. и да, москвичевсцкому двс нужен 95й! было много иследований на сей счёт. вот бумага бритиш петролиум на этот счет.
Звісно,80-й швидше спалахує у камері згоряння ДВС,це й зрозуміло навіть необізнаному їздюку(бо що таке детонація мабуть усі знають,а детонація це не ще інше,як результат передчасного займання пальної суміші у камері згоряння),але ж 95-й не настільки повільніше займається,щоб не можна було паяльну лямпу розпалити..
це якшо займаєшся ремонтом професійно , а як десь колись або в дорозі трос приклинило то саме те . і голкою вдобніше працювати чим пшикалкою .
Трохи не так. Октанове число впливає на швидкість горіння та стійкість до детонації суміші. Банально залежить від кількості довгих та співвідношенню до коротких молекул углеводородів.
в дорозі ніколи не зустрічав, коли працює воно працює. А після простою скільки завгодно. В дорозі зіскакують наконечники, теоретично може вискочити боуден у роздовбаїв. В принципі всі приколи стаються у роздовбаїв.
Пане Briter а який підійде на кенго 14 року первий чи другий? Жіночка купує десь в Чехії можливо там вони дешевші.. глянуть не можу від мене 70 км знаходиться.
це залежить від типу коробки і підбирається продаваном по він коду, як і будь яка інша деталь. По малюнку бачу варіант для механіки і автомата і все, а там прикручують декілька коробок, в тому числі старші не на троси а на тягу.
змащувати бажано вайт грейс в аерозолі, в балончику, воно залазить куди треба і добре тримається. Але це тільки в шарніри, трос хіба на вході змастить. Взагалі біла змазка там використовується заводом.
Вітаю. Допоможіть вибрати виробника (рено сценік 3) Потрібен наконечник і шарова опора вибір між Lemforder або TRW і Delphi
один хрін. Оригінал однаково коштує. А дельфай може запхати трв в свою коробочку. Рідні залізячки і резинки в основному сасік клепає.
По інету там трв має стояти, мені лефорд дають по смачній ціні і проблема з економити пару грн на лефорді чи трв взяти?
Давно використовую as metal, вже на трьох авто ставлю їх шарові, на мегані 2 одна шарова проїхала 20 тис(порвався пильник), інша 60 і авто було продано.
шарові мають працювати до пошкодження пильника або удара, дуже сильного, в купі автомобілів буває і по 200 тис. А економити на безпеці не правильно. Тим більше на рено ті штуки трохи дорожче жигулівських, справжні а не китай сарайний.
А де тут економія на безпеці? Для чого переплачувати за бренд, де може лежати як якісна деталь так і лайно, бо багато хто з іменитих брендів вже упаковщик а не виробник. Якщо as metal рульові тяги пройшли в мене 100 тис, і далі поїхали до нового власника то в чому їх справність? Виробник Туреччина. + Не забуваємо про любов до підробок іменитих брендів, коли можна нарватися на лайно ще й переплативши за нього. Доречі sasic на сценік 2 застукала через 9 тис., а інша собі далі нормально їздила, тож тут також лотерея.
Підняли на підйомнику, щоб бризговики прикрутити, а там шат в правому колесі (ліве нормальне) шарова майже кирдик, заводське кріплення (заклепано), на спідометрі 260+т.км.
в більшості таких випадків раджу міняти ричаг в зборі, коли клепана або запресована шарова і однозначно коли не з'ємна. Хоча заміна допускається, запресованої один раз. Хто кричить про ціну, мушу нагадати, раз в 10 років витратити сотню баксів, не здохне ніхто.