такого ніхто не завозить, попиту мало. Завозили пижики пиріжки поштові в столицю і ще якісь. Електро. Звичайні зовні.
https://focus.ua/auto/541350-ukrainskiy-elektromobil-luaz-okazalsya-deshevym-kitaycem-foto Украинский электромобиль ЛуАЗ оказался дешевым "китайцем"
Воно то все круто на словах ...а на ділі ...хто такі чудіки за 5тис. + буде купляти ? Прохідність там напевне +- як в Таврії ...в кузові можна хіба солому возити
був колись 2140 , всі його прєємущєства крепкий холера , по трасі так собі , клав від девятки карб , настроїв щьоб пер . їв 12 літрів але нова четвьорка ледь мене обігнала . печки нема ...
В мене в сусіда така....пробігу залишилось щось біля 100км...возить з собою 2кВт генератора щоб підзарядити і доїхати...
маю знайомого з електрокангошкою, по за 10 рочків, батарейка каже десь на 80 км ще тягне, йому по роботі вистачає з невеликим запасом, плюс цих версій максі база. Саме те для міського бізнесу і радіусу 30 км. А нове воно їхало реально а не по рекламі 300 км. Хто не в курсі, батарейки, двигуни і багато чого ще уніфіковано з тесловськими в основному. Це спрощує ремонти.
То не зміг придушити жабу.. Купив би генератор,запхнув би у багажник та поїхав,до вечора був би на місці..
сусід одне з двох, або дуже заможний або бомжуватий, але жлоб генетичний. Одначе це його життя. Стараюсь позбавлятисть будь яких відносин з подібними. Щоб не труїли моє. Економність розумна це добре, але є екстремуми в математиці і житті.
ні те ні інше...він майстер-самодєлкін помішаний на чомусь едакому...років з 10 тому вгепав купу грошей і встановив сонячні панелі хоч як я його не відмовляв...вмерли акуми...тепер панелі виконують декоративну роль...потім був саморобний електровелосипед...саморобний електрокультиватор...тепер електромобіль...по місцю йому їздити хватає з головою...але ідеї в нього просто фантонують і да..веди...екологічно чисте поселення..екологічно чиста їжа...космічна енергетика...вообщєм там цілий букет
Це перший автомобіль ,придбаний на перші зароблені долари,важкі часи тоді були.Був капремонт двигуна, кузова, салон,потім установлено пропановський газ балон .Пізніше титани від Форд таунуса чи гренади на 14/15 вже не помню.З причепом на Польщу,поїздки 3-5 діб тоді займали 2 мп було Ягодин і Мостиська .
Це перший автомобіль ,придбаний студентом на перші зароблені долари,важкі часи тоді були.Був капремонт двигуна, кузова, салон. на Барабаху їздив ИЖ-412ИЄ
Згадався совковий електротрактор, 50-х років, на шнурку. Бачив фотки, обтічний такий, як і все тоді. Без тракториста, гусеничний. По кругу їздив. Крім бзиків в принципі достойних в чувака явно є на що то все ліпити. Значить таки знає як заробити.
на жаль в основному подібні самоделкіни щось повторюють вже існуюче. Ніколи не бачив щоб перевершили заводські вироби, обрізна дошка як спойлер на багажнику жигуля не рахується.