Я живу не в Україні, а в Італії, і я не можу знайти щось, що я можу купити, оскільки майже всі продавці продають тільки в Україні з Укрпоштою і т.д. ... як я можу зробити????
Тіки вибирати товар, та спілкуватися з Продавцем. Може погодиться відіслати. Але деякий товар ,можуть митники, прикордонники не пропустити, як в Україні, так і в Італії. Треба законодавство знати Та й доставка дуже дорога інколи. Дорожче самого товару. Клопітна ця справа, за кордон відправляти... Чи шукати в Україні свого товарища, родича, ...Щоб йому відіслали ,а він вже нехай займається, може поштою, може автобусом,
Я уявляв, що купувати гільзи та інші військові матеріали, ймовірно, буде незаконно, але я купую переважно книги, шеврони та інші речі... Сподіваюся, що нічого з цього не є незаконним. Дякую за пропозицію, я приватно зв'яжуся з продавцями. Дуже дякую за допомогу
Ну я не знаю...що Вас цікавило Бо різні товари бувають..Ще й ураховуючи напрямок форуму. Книгу старовинну, теж можливо , уявити як історичну цінність. Я колись стикався ,шо камуфляжну куртку на пошті, за кордон не брали Бо боялися Самі не знали, чи можна ,чи ні, ще й не знали ,чи іншій країні дозволено чи ні приймати таке
дуже дякую за вашу допомогу та ввічливість, і прошу вибачити за будь-які помилки, я все ще вивчаю українську мову і наразі користуюся перекладачем, щоб допомогти собі.
Ще як варіант : Розмістіть в цьому розділі https://reibert.info/forums/buy/ Що Ви бажаєте купувати, з умовою відправки в Італію. Може й кто відгукнеться
Нет особо ничего клопотного. Кроме очередей на Укрпоште. Запаковал и отправил. Вопрос в ценности вещей То есть предметы возрастом 50 лет и старше могут не пропустить. Все остальное -нет проблем.
Это верно. Но..... Как я писал, у меня проблема с камуфляжем была. До войны ,правда, Мист экспресс мудрил. Описывали проблемы на форуме с Укрпочтой , когда каску не хотели принимать.и т.п. А раньше я часто отправлял, Укрпочтой без проблем, правда там заполнять бумажки нужно и др. Очереди.... Не все захотят с этим возится.
Я просив цього хлопця продати мені товар з України, він спочатку був налаштований позитивно, але коли я сказав йому, що купую тут вперше, він фактично послав мене нах*й... Я сподіваюся, що це не буде середнім досвідом, який я матиму тут....
Дозвольте мені надіслати кілька останніх повідомлень, будь ласка, дайте мені знати, якщо виникло якесь непорозуміння, я не є носієм ні української, ні російської мови, і тому я використовую перекладача для спілкування з вами... Його: Доброго! Для початку скажіть, що саме з книг цікавить? Я: *відправляє посилання*. Він: лише одна книжка? Я: Якщо я замовлю більше, чи збільшиться вартість доставки? Крім того, чи буде загальна вартість складатися з вартості доставки + бліц-ціни? Я вперше купую на цьому сайті, вибачте за всі ці запитання. Він: Так как я ни разу не отправлял за границу, то и не вижу смысла начинать эту тягомотину. Давайте на этом и закончим. Найдёте в другом месте. Всего доброго!
Це мене дуже здивувало і засмутило, адже я думала, що він поводився ввічливо, і я була щиро зацікавлена в продукті... Сподіваюся, я не зробила нічого поганого
Людина не побажала возитися з відправкою за кордон. Мабуть і сума покупки мала. Щоб цікаво було продавцю Він може думав, що Ви вже купували тут й знаєте, як оплатити ,як відправити. І підкажете
Хлопець навіть пішов на «Укрпошту», щоб перевірити вартість відправки 2-кілограмової посилки за кордон... Я не знаю, але мені здається, що він був досить грубим. Я навіть не можу йому більше нічого сказати, бо він пішов від розмови!
Не знаю, сподіваюся, мені пощастить з іншими продавцями... якщо хтось із вас знає продавців, які готові відправляти товари за кордон, будь ласка, повідомте мені