Як я Люгер купував у користувача ATF (спроба шахрайства)

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Parabellum_007, 15 чер 2024.

1. Parabellum_007

Parabellum_007 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    88
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    183
    Повідомлення:
    403
    Адреса:
    Ukraine
    Власне, створюючи цю тему, я розраховував, що пан ATF тут ні при чому, а то все його товариш. І що ми тут дружно влаштуємо показове карання товариша... І я отримав дозвіл від адміністрації викласти дані цього товариша.

Але по ходу теми щось явно пішло не за планом)

Станом на зараз дані пана ATF, які я маю, я викладати не маю права. Потрібне вольове рішення адміністрації щоб покарати саме його, а не того вигаданого товариша. Ну і взагалі рішення адміністрації що з цією темою і ситуацією робити далі.

Власне, тому ЗАПРОШУЮ АДМІНІСТРАТОРІВ В ТЕМУ.

Останнє редагування: 17 чер 2024
    Meuller, yarchumak, ЗАТОКА та 3 іншим подобається це.
    1. Противогазна сумка (Канада) Гарний стан
      250 грн.
    2. Нагрудная сумка от Idogear. Топовое качество! Отличная внутренняя организация. Широкие лямки (40 мм)...
      1670 грн.
    3. Лот з 6 підсумків. Є пошкодження кріплення Моллі на задній стороні. Дивіться фото.
      200 грн.
    4. (в наявності 4975 шт.)
      Пластикова деталь для розвантаження та підсумку за стандартами НАТО, вшивається в стінки карманів пі...
      40 грн.
    5. Підсумок DDPM, що використовується для транспортування та зберігання різного характеру утилітарного...
      450 грн.
  2. Том Сойер

Том Сойер Gefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    20
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    34
    Повідомлення:
    42
    Адреса:
    kyev
    Шоб он там не сочинял шо у меня на него заточен зуб и тд (я его знать не знаю), но, все же, думаю шо это уже лишнее...
    Просто попросите администраторов таки сменить название темы, как я говорил ранее, на
    И тогда все, кому нужно, смогут сделать свои выводы при совершении сделок с ним в будущем.
    Все же, данные пользователей здесь выкладывают когда "кидок состоялся")))
    А он ведь даже шото там вернул за неудобства и тд...
    Я мало верю что он возвращал бы потом сам те 45 000 грн, если бы "сделка" состоялась,
    но давайте мыслить позитивно, иначе кукухой можно поехать, если во всех и вся видеть мошенников ;)

P.S. А с вас еще пиво, шо я вам ткнул на фото с олх))))
    До сих пор не понимаю, как при вашей бдительности, можно было такое упустить)))

Warior1, tdms, Николаша та 7 іншим подобається це.