Як я Люгер купував у користувача ATF (спроба шахрайства)

Discussion in 'Чорний список' started by Parabellum_007, Jun 15, 2024.

1. KVD-1976

KVD-1976 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    12
    Сам ти другий акаунт)))))

2. Интересные лоты

1. Акумулятори Midland PB/ATL-G7 У лоті 2шт Стан невідомий, перевірити немає можливості. Контакти не ви...
      1 грн.
    2. (в наличии 5 шт.)
      Конектор для магнітного кабеля. тип: MicroUsb Комплект: конектор
      20 грн.
    3. (в наличии 5 шт.)
      Акумулятор Arexes 18650 Li-Ion 3200 mAh, 3.7v, реальна ємністю 2200 мА·год. призначена для забезпече...
      145 грн.
    4. (в наличии 3 шт.)
      Зарядний пристрій в комплекті з чотирма акумуляторами типу ААА(мініпальчик) JB-Jiabao 212 Можливість...
      265 грн.
    5. Характеристики и описание Производитель AGM 12 В 24 В 220 Вт автомобильное зарядное устройство полно...
      1149 грн.
  3. Parabellum_007

Parabellum_007 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    88
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    183
    От якраз ще одна причина, по якій я вже ДВІЧІ пропонував в цій темі пану ATF викласти повну і вичерпну інформацію про того "товариша". Третій раз я пропонував ATF зробити це у особистому листуванні. А заодно опублікувати на широкий загал скріншоти його переписки з "мальчіком".
    Щоб довести свою правоту. Але як ми бачимо реакції нуль.
    Власне, ось витяг з мого вчорашнього особистого листа до камрада ATF, який я надіслав йому безпосередньо перед створенням теми в ЧС:

Images:

Screenshot_20240616-081538-156.png
  4. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    88
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    183
    І до речі камрад ATF так і не відповів на ті запитання, які йому ставили тут.
    1) Як він відслідковував трекінг посилки і при цьому "не бачив" що вона прямує з Києва?
    2) Яким чином він всього через 7 хвилин після моєї відмови від посилки вже написав мені "бачу відмову, а товариш не бере трубку і вдома немає"? Тобто ATF за 7 хвилин не просто дізнався про відмову, але ще встиг подзвонити товаришу і збігати до нього.
    3) Чому він в листуванні мені писав що особисто бачив 2 Люгери, а тепер раптом почав казати що нічого не бачив і "товариш" йому всього лиш фото лота на продаж скидав?

Images:

Screenshot_20240616-083347-462.png
    Screenshot_20240616-083501-816.png
    Blitzwinkel, LySS, rozv and 4 others like this.
  5. ATF

ATF Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    Шановний Parabellum_007, щодо «вичерпної інформації» - почитайте правила форуму, тут це заборонено.
    Щодо Ваших питань - я вже писав, що виправдовуватись тут не маю наміру.
    З повагою

6. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    88
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    183
    Шановний ATF!
    В Чорному списку дозволено публікувати персональні дані шахраїв. Для цього і існує Чорний список. Дозвіл від адміністрації на публікацію персональних даних по даному конкретному випадку я отримав. Про що повідомив Вас і всіх читачів даної теми.
    А Ваше мовчання і небажання цього робити говорить явно не на Вашу користь.
    І тим більше позиція "я не буду виправдовуватись" тут не працює. Вам задано конкретні питання, відповідь на які може повністю зняти будь-які підозри з Вас. Але Ви замість цього кажете "виправдовуватись тут не маю наміру".
    Висновки напрошуються самі.
    З повагою.

Ph@ntom, LySS, yarchumak and 3 others like this.
  7. stariyded

stariyded Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    9
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    То ви вже правила згадали ? Чомусь до цих пір ви їх не знали
    Так як ви самі підтвердили що несете повну відповідальність за цю ситуацію і свого ненадійного "товариша" (може й уявного) то вважаю що треба вас рахувати так само ненадійним , і правильно буде розмістити в вашому профілі ссилку на цю тему, щоб інші камради самі вирішували чи мати з вами справу чи ні

LySS, Ph@ntom, Meuller and 2 others like this.
  8. Том Сойер

Том Сойер Gefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    20
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    Я вот понять не могу...
    Никто не заметил что @ATF у себя в лоте (https://reibert.info/lots/r08.1303664/) выставил фото с ОЛХ?
    Вот все Вы, кто здесь так бурно все это обсуждает, упустили эту делать? :D
    Лоты мошенников видно сразу - там очень низкий блиц стоит!
    Кому нужно продать - тот ставит низкий старт, а не бриц...
    Всем бдительности!

Images:

IMG_8461.jpeg
  9. KVD-1976

KVD-1976 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    12
    Фото с подписью)))
    А никто и не заметил.

LySS likes this.
  10. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    88
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    183
    Ніщо не видавало в Штірліцу радянського шпигуна... крім парашюта, що волочився позаду нього)

Це епічно) Я навіть уваги не звернув. Повівся на те що продавець з рейтингом, тому дивився на фото через призму порядності.

І як же цікаво пан ATF перевіряв фото? Він тут чорним по білому написав, що фотографії перевірив і відповідностей не виявив)

Images:

Screenshot_20240616-134811-444.png
    Last edited: Jun 16, 2024
  11. ATF

ATF Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    Я перевіряв світлини на співпадіння в гуглі, про те, що предмет виставлявся на олх, я знав. Мені було сказано, що обʼяву видалили адміни через продаж заборонених предметів…
    Щодо продажу лотів з нуля: тут це мало хто робить через низькі ставки, якщо продавець хоче отримати певну суму, а не « хто скільки дасть», то з нуля не виставляє. Я виставляв тут і з нуля, отримав половину від того, що товар коштує.
    З повагою ATF

12. Том Сойер

Том Сойер Gefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    20
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    Ну давайте уже быть откровенными!)
    Вы повелись на цену, а не на рейтинг продавца)))
    Я когда покупаю что-то желанное - то потом еще 10 раз пересматриваю фото, пока товар в дороге)
    А здесь "не заметили" фото с олох))))
    Это все равно не поясняет почему был взят скрин с ОЛХ, а не реальное фото...
    А кто Вам сказал что ставить нужно было с нуля?
    Я написал что ставить нужно было без низкого блица, что характерно для мошенников в расчете как раз на быструю покупку и что лот пропадет с глаз долой от лишних вопросов...
    Добавим сюда еще то что Вы до сих пор не предоставили данные вашего воображаемого товарища - и картина маслом явно не в Вашу пользу!
    Название темы нужно сменить на "Як я Люгер купував в ATF" и на этом можно заканчивать обсуждение всего этого...

13. ATF

ATF Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    Дійсно, пора з цим закінчувати)))
    Якщо вже мене береться судити Том Сойєр, який ображений, що отримав бан на місяць за флуд у моїй темі, то далі буде…

14. Том Сойер

Том Сойер Gefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    20
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    1. Кого я здесь судил? Я просто говорю словами логики, а Вы тему меняете и стрелки переводите...
    2. Я за этот месяц уже и забыл за какой и когда флуд уже бан получил, Вы слишком большого о себе мнения))) А если бан я таки получил из-за Ваших жалоб - то считайте это своей кармой)))
    3. Факт № 1 - Фото в Вашем лоте с ОХЛ!
    4. Факт № 2 - Несостыковки в Ваших словах уже всем видны!
    5. Факт № 3 - Данные воображаемого товарища не предоставлены, хотя сируация требует освещения в ЧС и разрешение модераторов получено!
    6. Тему нужно переименовать, чтобы каждый уже сделал свои выводы со всей этой мутной истории и имел воозможность быть ознакомленным при последующих покупках у Вас!

И да, кто-то здесь такой честный больше не собирался ничего писать :D
    Если уж пишите - то пишите по теме, если Вам нечего скрывать!
    Но, мне кажется, что все уже все поняли и сделали свои выводы...
    А тему таки нужно переименовать и конкретизировать чтобы и другие покупатели имели возможность быть осторожней при покупке чего-либо у Вас!
    У Вас был шанс высказать свою позицию и Вы им распорядились так, как посчитали нужным!
    У меня все.

15. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    88
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    183
    Я не заперечую проти перейменування теми. Але не маю таких повноважень, це можуть зробити тільки модератори.
    Диспут по лоту теж відкритий на аукціоні. Тому нехай вже адміністрація вирішує яких заходів впливу можна вжити до пана ATF. Як на мою думку - в профілях таких продавців треба ЗАКРІПЛЮВАТИ посилання на тему в ЧС. Щоб всі бачили і могли зробити свої висновки.
    З повагою до всіх читачів теми.

16. Том Сойер

Том Сойер Gefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    20
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    34
    Ну Вы же получили добро на создание темы и создали её сами, так попросите кого-то с модераторов сменить (дополнить) название и на этом можно заканчивать это обсуждение...

Володимир84 likes this.
  17. yarchumak

yarchumak Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    289
    Лоты
      на продаже:
    6
      проданные:
    592
    Вставлю свои «5 копеек». Думаю, что расчет был на то, что посылку смотреть не будут. А сообщение о том, что обязательно посмотреть содержимое посылки - это не более чем для галочки, чтобы вызвать у покупателя доверие.
    Кульчицкий Юрий Александрович - имхо, выдуманное ФИО. Отправка, 99%, что проводилась с виртуального номера телефона либо чистой симки, так как кроме Новой Почты этот номер нигде не зарегистрирован.
    В защиту продавца можно было бы сказать, что не хочет палить свои реальные данные… но как по мне, это неудачная попытка кинуть, а чтобы не подумали на продавца, был выдуман друг)

Ger.Dmitry, Ph@ntom, LySS and 4 others like this.
  18. KVD-1976

KVD-1976 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    12
    А 1200 зачем компенсировать?

yromaniv likes this.
  19. rozv

rozv Schütze

Одно дело терять имя и репутацию за 52 000 грн и совсем другое за 1 200 грн)))

20. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    88
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    183
    А я (скотина така невдячна) і 1200 грн взяв, і тему в ЧС створив.
    Нема щоб сказати "то нічого, що мене хотіли шваркнути на 45000, все добре, головне що 1200 віддали".
    Ото вже я скотиняка!)

Ger.Dmitry, Ph@ntom, Meuller and 3 others like this.
  21. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13
    Не варто переходити на особистості, при чому тут Том Сойєр....
    Це вже схоже, що пан пІтляють....

LySS, Ph@ntom, Meuller and 3 others like this.
  22. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13
    Я про це вже вище писав.
    І стосовно поведінки продавця, вже напрошуються висновки, в сказане.

LySS, Meuller, Wadospyro and 3 others like this.
  23. Andrew1

Andrew1 Feldwebel

Знов протиріччя. Якщо Ви дізналися, що цей предмет виставлявся на OLX вже після того, як оголошення було видалене адмінами OLX, звідки у Вас скріншот цього девайсу з OLX з діючого оголошення?
    До речі спочатку я був на 99% впевнений, що Ви тут непричетний.

Last edited: Jun 16, 2024
  24. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    88
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    183
    Вітаю, камради!

Маю з вами поділитись одним дивним сном, який мені наснився під впливом сильнодійних психоактивних препаратів)

Отже, жив на світі такий собі пан ATF (а точніше Га*ка Р*н В*ич, номер картки Приватбанку 47** **56 **68 93**). І вирішив він якось трішки поторгувати предметами, яких сам ніколи не бачив і не тримав в руках. Схема полягала в тому, щоб в різних точках України і з різних джерел (включаючи зокрема ОЛХ) знаходити товар по привабливій ціні. А потім викладати цей товар від свого імені на Райберті. Звісно, зі своєю "комісійною" накруткою. Потім, коли знайшовся покупець на Райберті - домовлятись з фактичним продавцем товару про відправку.

В моєму випадку судячи з усього домовленість була така: 45000 накладним платежом продавцю, а потім 9000 грн я повинен був покласти на картку самого ATF. Принаймні, саме такий висновок логічно напрошується.

В інших випадках (я так розумію, з перевіреними постачальниками) оплата йшла повністю на картку ATF, а він потім розраховувався з фактичним продавцем товару (звісно, вираховуючи власну "комісію").

Отже, що трапилось в моєму випадку? ATF знайшов (швидше за все) на ОЛХ той самий Люгер, домовився з продавцем за ціну 45000 грн і відправку наложкою. Далі ATF виклав Люгер на Райберті. І я на нього повівся. Що сталось далі ви самі знаєте - відправник вирішив мене тупо кинути.

А далі пішла піраміда брехні у виконанні самого ATF. Він брехав мені в особистому листуванні що його інтерес "всього лиш" 3000 грн. Він брехав що продавець - його товариш, з яким він мешкає в одному місті. Він брехав, що особисто бачив у цього товариша цілих 2 Люгери...

Далі, коли "лялька" на пошті відкрилась, пан ATF замість того, щоб визнати брехню, продовжував брехати. Мені в особистому листуванні, адміністратору Артему (він написав Артему що не може відправити лот - це вже після того, як я відмовився від посилки на пошті). Саме тому він так швидко і погодився мені компенсувати ті 1200 грн. Для нього було головне - щоб я не почав "піднімати хвилі".

Але я (падлюка така) все одно створив тему в ЧС. І тут пан ATF... вірно, продовжив брехати. Заплутуючись у власній брехні і все більше закопуючи самого себе.

Замість того, щоб чесно визнати все і вибачитись перед співтовариством, він зайняв позицію "я нікому нічого не буду пояснювати".

Власне, якби він сказав мені правду і розказав в особистому листуванні все як є - я б мабуть не став створювати тему в ЧС. Звісно, якби він пообіцяв мені більше так не робити і не продавати те, чого сам ніколи не бачив.

Але маємо, що маємо) От і казочці кінець!

ПОВТОРЮЮ - ВСЕ ВИЩЕВИКЛАДЕНЕ Є ВСЬОГО ЛИШ ПЛОДОМ УЯВИ І НЕ МАЄ НІЧОГО СПІЛЬНОГО З РЕАЛЬНІСТЮ... поки що не має)

Пошук інформації продовжується. І поки він продовжується, даю можливість пану ATF зараз сказати правду. Якою б незручною вона не була.

Хоча звісно:
    1) Факт продажу не своїх предметів - це порушення правил Райберту.
    2) Брехня всім камрадам в темі ЧС - за це прийнято бити. Ногами.
    3) Брехня адміністратору форуму - це заслуговує спалення на площі в центрі міста перед усім людом.

З повагою до всіх читачів теми.

25. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    88
    Лоты
      на продаже:
    8
      проданные:
    183
    Власне, моя вищенаписана вигадана казочка дає (як не дивно) логічні відповіді на деякі запитання. А саме:

1) Чому ATF навідріз відмовився здавати дані товариша?
    - Бо він сам цього х...я з ОЛХ знати не знає. І інформації про нього у пана ATF нуль. Максимум номер телефону.

2) Чому ATF типу "не бачив" по трекінгу що посилка прямує з Києва?
    - Все він чудово бачив. Але йому було все одно, звідки там той х...й з ОЛХ посилку відправив.

3) Чому пан ATF так настійливо-маніакально наполягав, щоб я як слід дивився посилку при отриманні і все звіряв?
    - Бо він того продавана з OLX знати не знає. І у випадку якщо я заберу посилку, а там виявиться не те - він розумів, що за правилами Райберту йому самому доведеться компенсовувати мені купу грошей.

4) Чому пан ATF так легко погодився компенсувати мені 1200 грн?
    - Бо для нього було головне "зам'яти" конфлікт, щоб я не підняв бучу. Щоб не відкрилась незручна правда. Щоб не постраждала репутація самого ATF.

26. AnthonyB

AnthonyB Oberschütze

1. Кожен ЧЕСНИЙ покупець, який виконує угоду, має отримати обіцяне.
    2. КОЖЕН продавець несе повну відповідальність перед Покупцем, Форумом та усіма учасниками форуму.
    3. Любий обман, люба незрозуміла ситуація підривають не тільки довіру до винних, але, перш за все довіру по спільноти форуму. І КОЖЕН несе відповідальність за збереження довіри.
    Самий болячий для усіх приклад наслідків руйнування довіри - наша держава. Суспільство втратило довіру до держави, її інститутів і. І це відбулося не тільки всередені держави, але і зовні. Наш форум - це така собі мікродержава.
    4. Виступаючи посередником між Покупцем і Володарем товару Продовець бере на себе повну відповідальність перед обома Сторонами. Перед Покупцем Посередник бере відповідальність і виступає саме як гарант.
    Що би не сталося між Посередником і його знайомим, саме Посередник несе відповідальність за повернення товару чи коштів. Або Посередник надає товар, або повертає гроші. Третього варіанту бути не може.

Ipatiy, RIHARD 77, LySS and 1 other person like this.