мне пришла такая смс-ка ввыходной день ,где то около 6.00 утра. сразу стало ясно для кого с ранья,да еще и в выходной день устроили розыгрыш авто. все верно..для лоха.
у вас немає шансів, в мене теж така смс, і я, подзвонив, вже відправив смс на розіграш, + 1 % через термінал, отакоєот..
Тоже приходили раньше подобные СМС Но я всегда руководствовался словами моего дедушки,а он всегда на такое говорил-"Я никогда не играю с государством в азартные игры!" В данном случае слово "государство" можно заменить более подходящим термином
Это наверно вторая серия началась. Первая серия была весной http://ntn.ua/uk/video/news/2015/05/28/17910
Зря ви в курілці поділилися своєю радістю, після виграшу будете змушені сплатите 100% вартості авто Консерватору, так що вам можна не заздрити, а співчувати. П.С. Мені вже разів зо 5 приходили СМС з виграшом Поло Седан. Хотів було їм відписати що в мене вже є Поло Седан нехах пропонують якусь іншу марку.
Якщо подумати глибше, то все наше життя - це азартна гра з державою. "Хто кого більше на_бе" називається.
Дик, його ж здається забанили тимчасово, тому відсотки платити не потрібно. А даремно Ви відмовилися від ще одного Поло, могли б свій салон WV відкрити...
Тут ключове слово тимчасово, ось повернеться і забере свої вже не 100, а 200 % . Салон фолькс. з одними поло? Якось по совєтськи, треба щоб вибір був. Ви коли будете забирати свою шкоду скажіть нехай мені смс присилають з пассатом, тоді мож салон і буде.
Даремно Ви розслабляєтесь, той про кого краще незгадувати одним оком контролює, а другим рахує яку суму після бані отримає
Тут якщо почитати тему, в багатьох по кілька виграних автомобілів. Дуже сумніваюся, що хоч хтось з тих щасливчиків виплатив відсотки пану К.. Тому поки до мене дійде черга платити, то я вже і нову тачку виграти встигну, от стару Йому і віддам за відсотки.
Я б і сам від Пассата не відмовився, а ще краще Т5. Спробую домовитися з конторою. Якщо вдасться, то і за Вас слівце замовлю. Але тільки так, щоб нікому ні слова, а то запаримся ми з Вами відсотки виплачувати.
Тю... Щось слабенько. В усіх моїх хатніх разом зі мною по цих СМСках мало-би бути вже цілий автопарк, телевізори, планшети і ноути, подорож на екзотичний курорт, а оце пару днів назад новенький Айфон 6s
Чому ж "мало-би бути"? Невже Ви не відповідали на смс та не оплачували символічні суми за такі цінні товари і послуги?
Я людина скромна і не жадна. Не треба мені стільки багато дорогих речей. Не спати ночами і боятись щоб ніхто не поцупив - це не моє.