Представляю. Вечер. Орехово. На столе дымиться картоха,огромный шмат сала нарезан дольками.По трёхлитровой банке с мутно-молочной жидкостью от бабы Клавы течёт капля конденсата.Огурчики лежат между хлебом и яичней.Слово об инопланетянах берет заслуженный пастух Орехово дед Панас. -От шо я скажу вам,хлопчики.Помните,в 82-м у меня две коровы пропало,а я костюм новый справил?Так вот-они существуют... -Остап,плесни деду ещё чарку!-стали галдеть мужики... ...
Раздвигает медведь кусты малины в поисках пожрать, а оттуда на него огромные глазища смотрят - хто это, испуганным дрожащим голосом спрашивает он - это я, мышка - а чо глазища такие? - какаю....
Та воно дійсно сміхуйочки тут не дуже в тему , розпечатують Васинівське родовище де планується кар'єр уранових руд для добичі відкритим способом , до Оріхова по прямій можна з горатки дострелити . Провели пару пробних підривів і швиденько то всьо полишили й все начальство відти втікло , проїзд в зону закрили , об'їздну дорогу закрили й написали "ремонт мосту" хоча ніхто там мости не збирається ремонтувати . Шось таки там знайшли таке шо не треба було знаходити - радіація не проканає бо там дійсно фонить наднормово , але там єстєственний фон завжди був в десять раз підвищений , онкологія в районі Оріхова та Гуляйполя найвища в Україні , обласний ендокринологічний диспансер б'є тривогу але дуже потужна протидія системи та пресування лікарів що до розголошення статистики захворювання . Після втручання в глибину фон суттєво не змінився - перевірено неодноразово , але чому те все так миттєво засекретили та призупинили ??? Місцевий житель друг чи родич участкового по селу казав шо село буде зтерте з лиця землі разом зі свідками ...
рудник , а точніше поклади цирконієвих та уранових руд шо в документах маскуються під желєзосодєржащіє знаходиться в межах села Васинівка Оріховського району що межує з Преображенською сільською радою . Проектну документацію вивчено та розроблено , попередні прогнози існують ще за часів есесеру , розробка планувалась десь з 1982 року ,потім по невідомим причинам проект заморозили . В розробці проектно-технічної документації приймали участь спеціалісти з Чехословакії , але на завершальному етапі відмовились та побистрому зібрали монатки й ушли в Пологи де будувався завод "Дніпрокераміка" , там забрали своїх колег та виїхали заказними автобусами в Запоріжжя де проживали в "Інтуристі" , надалі всі ті специ залишили Україну . При зузстрічі через спільних знайомих в передмісті Брно приблизно через два роки - на цю тему вести розмову категорично відмовились без будь яких пояснень .
Например, инвестора нашли. Как вам такой вариант? Сначала имитировали бурную деятельность, может даже доки какие-то состряпали, что добыча там мегаприбыльная, после того, как нашли инвестора, деньги вывели в офшор, начальство убежало на курорт, карьер бросили, табличку повесили, чтобы меньше людей там шарилось.
Доброго. Некая часть населенного пункта. Я вот не пойму, чё за темы пошли в курилке? По ходу полнолуние...
Он и не будет гуглится В каждом населённом пункте есть неофициальные названия его частей, так сказать народные. По крайней мере у нас так. С ув.
И не будет гуглится-люди в теме оплатили все.Из гугломапса перспективный участочек убрали.Деньги любят тишину и не любят гугломапс.
Интервью с очевидцами еще не записано, а Орехов уже готовится стать новой "меккой" уфологов, массово выпускается сувенирная продукция и устанавливаются новые дорожные знаки... Единственное не весело жителям села Васиновка, они готовятся к массовым расстрелам...
Пока вы тут ходили вокруг да около и интриговали под завесой тайны,люди всё выяснили.И не надо отрицать.Нас уже не собьёшь с верного пути.
Не принимайте близко к сердцу, Вы же завсегдатый в курилке, и знаете, что любая тема тут обреченна на провал)))))) Я бы Вам советовал, такие темы в пятницу вечером постить, так больше трезвых и здравомыслящих людей будет отписываться)))