ИЖ-18 Е Стоит ли ...?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем ALEX-A.N.D.E.R, 5 лис 2016.

1. ALEX-A.N.D.E.R

ALEX-A.N.D.E.R Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    665
    Адреса:
    Древние берега Альты
    Дуже дякую )) Останнім часом я вже ні до чого не привязуюсь ! Що буде те і буде)) Бо час іде ...! А я вже над цим питанням думаю 15 років )) Тому, напевно, вже треба щось вирішувать ))

2. Цікаві лоти

1. Адаптер перехідник на приклад АК АК74 АКМ РПК замок коліно на трубу АК
      700 грн.
    2. (в наявності 8 шт.)
      Найнеобхідніший кронштейн на ваш АК. Створює кріплення типу «ластівчин хвіст». Одностороння база п...
      450 грн.
    3. Крышка ствольной коробки с планкой пикатини для установки коллиматорных и оптических прицелов на АК/...
      5500 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Планка Пікатінні "Манул" для кулемета ПК з кришкою старого зразка (Польські, болгарські, К...
      8500 грн.
    5. Рукоятка до Ак74
      200 грн.
  3. Траквамада

Траквамада Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    154
    Повідомлення:
    3.907
    Адреса:
    Киев.
    Рушниця - то коханка. До якої жінка не приревнує.
    Моя он аж чотирьох спокійно витримує, особливо коли займаю всю залу на церемонію чищення.
    Потроху їй теж починає подобатися запах мастила.

Airsoft та ALEX-A.N.D.E.R подобається це.
  4. ALEX-A.N.D.E.R

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    665
    Адреса:
    Древние берега Альты
    Якщо відверто, то на цю тему можна писати всілякі історії, пачками ! Романтика, природа і все таке ...)) Сам такий )) Але якщо бути чесним перед собою і Богом, то нема нічого ціннішого ніж люди! Наші близькі, родичі , друзі..! І просто люди в загалі !! Тому і їм хочеться приділяти найбільше уваги ! А зброя , зайці, свині... почекають ! Я багато часу втратив даремно ...!

Траквамада подобається це.
  5. Траквамада

Траквамада Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    154
    Повідомлення:
    3.907
    Адреса:
    Киев.
    Вы правы.
    Но глядя с планки возраста и пройденных двух войн... Я практически ничего в этой жизни уже не боюсь, боюсь только одного - огорчить свою семью.
    На охоте практически не стреляю. Животных в принципе люблю ( они мне ничего не сделали) , а вот людей не очень.
    Больше всего не повезет тому, кто решит влезть в мой дом или напасть на мою семью. Умирать будут долго, потому что смерть для них будет избавлением от меня.

_Дима__, Airsoft та ALEX-A.N.D.E.R подобається це.
  6. ALEX-A.N.D.E.R

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    665
    Адреса:
    Древние берега Альты
    В тому то і сіль!! Що тварину любити легше ! Ти знаєш що той тебе вкусить, а той втече .... А від людини можна очікувати чого завгодно ! Сьогодні він твій друг, а завтра у нього буде вигідніша пропозиція... Але ми Люди і як би там не було треба знаходити в собі сили зрозуміти, підставити плече і можливо ми дамо шанс людині змінитися !! Інакше треба було б замурувати себе в якійсь келії, ніби це б, дало нам якусь святість !! Робити добро людині яка тобі зробила добро, легше всього . На рахунок сім'ї, я з Вами згоден на всі 100!! Тут повинні бути чіткі позиції ... ! І не поспішайте помирати !! Ще поживем ))

_Дима__ подобається це.
  7. Траквамада

Траквамада Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    154