ИЖ-18 Е Стоит ли ...?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем ALEX-A.N.D.E.R, 5 лис 2016.

1. ALEX-A.N.D.E.R

ALEX-A.N.D.E.R Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    665
    Адреса:
    Древние берега Альты
    Дуже дякую )) Останнім часом я вже ні до чого не привязуюсь ! Що буде те і буде)) Бо час іде ...! А я вже над цим питанням думаю 15 років )) Тому, напевно, вже треба щось вирішувать ))

2. Цікаві лоти

1. GEISSELE Maritime bolt catch - усиленная кнопка сброса затвоной задержки AR15 с улучшенными эргономи...
      1250 грн.
    2. (в наявності 11 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      815 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Обтюратор на дозвук, пбс 1, оригінал
      700 грн.
    4. Новый, не использовался. Резьба 14х1 L.
      1700 грн.
    5. Планка пікатіні виробництва АТІ (США) на мосін. Матеріал алюміній. Легкий у встановленні.
      1200 грн.
  3. Траквамада

Траквамада Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    154
    Повідомлення:
    3.907
    Адреса:
    Киев.
    Рушниця - то коханка. До якої жінка не приревнує.
    Моя он аж чотирьох спокійно витримує, особливо коли займаю всю залу на церемонію чищення.
    Потроху їй теж починає подобатися запах мастила.

Airsoft та ALEX-A.N.D.E.R подобається це.
  4. ALEX-A.N.D.E.R

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    665
    Адреса:
    Древние берега Альты
    Якщо відверто, то на цю тему можна писати всілякі історії, пачками ! Романтика, природа і все таке ...)) Сам такий )) Але якщо бути чесним перед собою і Богом, то нема нічого ціннішого ніж люди! Наші близькі, родичі , друзі..! І просто люди в загалі !! Тому і їм хочеться приділяти найбільше уваги ! А зброя , зайці, свині... почекають ! Я багато часу втратив даремно ...!

Траквамада подобається це.
  5. Траквамада

Траквамада Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    154
    Повідомлення:
    3.907
    Адреса:
    Киев.
    Вы правы.
    Но глядя с планки возраста и пройденных двух войн... Я практически ничего в этой жизни уже не боюсь, боюсь только одного - огорчить свою семью.
    На охоте практически не стреляю. Животных в принципе люблю ( они мне ничего не сделали) , а вот людей не очень.
    Больше всего не повезет тому, кто решит влезть в мой дом или напасть на мою семью. Умирать будут долго, потому что смерть для них будет избавлением от меня.

_Дима__, Airsoft та ALEX-A.N.D.E.R подобається це.
  6. ALEX-A.N.D.E.R

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    665
    Адреса:
    Древние берега Альты
    В тому то і сіль!! Що тварину любити легше ! Ти знаєш що той тебе вкусить, а той втече .... А від людини можна очікувати чого завгодно ! Сьогодні він твій друг, а завтра у нього буде вигідніша пропозиція... Але ми Люди і як би там не було треба знаходити в собі сили зрозуміти, підставити плече і можливо ми дамо шанс людині змінитися !! Інакше треба було б замурувати себе в якійсь келії, ніби це б, дало нам якусь святість !! Робити добро людині яка тобі зробила добро, легше всього . На рахунок сім'ї, я з Вами згоден на всі 100!! Тут повинні бути чіткі позиції ... ! І не поспішайте помирати !! Ще поживем ))

_Дима__ подобається це.
  7. Траквамада

Траквамада Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    154