Ще трошки та на поличку, а сам молоток вирішив не чіпати після початку очищення від ржавчини (я його просто знайшов на вулиці) бо він мені нагадав як я колись теж над таким потів на уроці праці... Він саме з тих шо діти в школі рашпілями пиляли, то добре зрозумілим стає якщо на провух глянути, його хтось полінувався допиляти...
На жаль стразікі "Сваровські" дескридитували себе ще років з десять чи більше тому, після того як одна фірма їх на сантехнічному приладді і фурнітурі презентувала, я як дизайнер був на тій презентації, і після того дружині сказав аби ту біжутерію не одівала бо скажуть ше шо виковиряла з якогось біде .... А от є в моєму розпорядженні полірований бурштин.... Але ні...
На жаль стразікі "Сваровські" дескридитували себе ще років з десять чи більше тому, після того як одна фірма їх на сантехнічному приладді і фурнітурі презентувала, я як дизайнер був на тій презентації, і після того дружині сказав аби ту біжутерію не одівала бо скажуть ше шо виковиряла з якогось біде .... А от є в моєму розпорядженні полірований бурштин.... Але ні... Було би круто та статусно! Але мій статус тоді був би нижчим за молоток, шо не зовсім комільфо... Я планую ще переробити ту пластикову приспособу що контакту не дозволяє самовільно замикатися і добавлю компас, бо як то так віньчик відкрити є чим, а як орієнтуватися після вінішка нема! Непорядок! А далі цей інструмент в стилі стімпанк буде в продажі десь, з площадки де продають подібні "кульбіти фаназії" ...
Батюшки в МП, ті оцінили би! Хоч і задум цікавий і над ним можна працювати!!! Нагадали мені як перед Водохрещею наш капелан попросив аби з хреста трошки окисли почистив... Як віддавав то казав, і як його до рук брати? То ж тепер рукавички треба...)))))))
Я собі екібану настінну хочу зробити, то сьогодні станок трохи від пилюки протер Паршиво гільз гарних нема, 223, люгер. Душа хоче мосіна. Колись робили замовлення, гільзи з чогось важкого, шість штук, в нікель. Такі гарні стопки вийшли, гріх з таких щось паршиве пити. Жалко фоточок не робив. І все те в ящику гарному. Дуже антуражно.
Просила знайома (військовослужбовець) отакого зробити їй комплектика... Виконано... Камінь на сережках натуральний.
Товаришу та його дружині (також обоє військові) отакі парні підвісочки. Які кому гадаю що можна зрозуміти.
Доброго дня, Заводська робота. Подібних сувенірів в Европі виготовили багато і після ПСВ і після ДСВ... З повагою, Саша.
Привіт, зробив лампу-міну-світильник. Давно виношував ідею, шукав підходящу для задумки розірвану мінку. Знайшов. Платформа - приварене до хвостовика міни донце гансючої арт гільзи 105 мм. Міна - совітська 80 мм. Малий цоколь лампочки. Між перами стабілізатора приклеїв макети патрів мосінок. Не фарбував і не буду, так має красивий антуражний вигляд.
Зробив ще декілька свічників з еха війни. Виготовлені з залишків мінометних мін совітів і німаків та обрізаних донець гансючих атр. гільз різних калібрів.