Вітаю! Можливо хтось знає розміри шпенька для фіксації ремінця? І де можна знайти алюмінієвий ланцюжок до неї?
Собственно способ деланья очень прост. Детальку-звено продеть через проушины другой детальки-звена и согнуть и так до бесконечности .....
Нужно будет изготовить звенья примерно по такому лекалу .. ..вопрос только в размерах для итальянской фляги.
Эта овчинка выделки не стоит. Проще найти цепок. Это же не мегараритетная цепочка, что бы под нее изготовить матрицу с пуансоном и вырубать звенья с алюминия .
Может и проще .....однако насколько я понимаю - нужна не просто "мегараритетная" цепуля - а вещь определенного размера и материала ....можно конечно нацепить и "нечто похожее" - для меня лично такой подход неприемлем.
Ты знаешь размер той цепи на итальянскую флягу ? Я не знаю. Если цепь будет такой же визуально и из такого же металла.....но не соответствовать размеру - будет ли это правильно - мое мнение - нет, не будет. В моей коллекции к примеру имеется несколько румынских фляг и цепь практически на всех утрачена - лишь сравнительно недавно мне наконец то удалось найти фрагмент со сравнительно неплохо сохранившейся регламентной цепочкой. Теперь знаю размеры, вид цепи.....не знаю правда длину, но уже хотя бы есть "от чего плясать" в поисках.
Ланцюг «Сантехнічний» — це один з видів декоративних ланцюгів. Часто використовується у сантехнічних цілях – наприклад, при монтажі обладнання чи обслуговуванні труб. З цієї причини продукція доповнена спеціальним покриттям, яке робить ланцюг стійким до впливу вологого середовища. Тому на ланках не виникає корозія. Пропозицій море, є 2 типорозміра. Але матеріал - сталь з покриттям цинком, під "срібло" та під "золото". Можливо є і з алюмінію. Робити самому можливо, але необхідно мати хачаб пару ланок для визначення розміру. Колись треба було зробити таку латунну (вже не памятаю для чого), але був зразок. Зробили два пуансона - по зовнішньому профілю та на один отвір. Вирубували на торці дубового чурбана, спочатку ланку, потім отвори. В принципі нічого складного, але потрібно мати час.
В принципі - вже визначились - є 2 варіанти - або купити готову "таку ж саму", або замовити пуансон та зробити ланцюжок самостійно .....ні ну є ще варіант 3 - придбати оригінальний ланцюжок з італійської фляги......
Вирішив не заморочуватись і придбав в "Епіцентрі" оцинкований ланцюжок. Далі купа переглядів фото з інтернету і ось що вийшло: Ланцюжок прийшлося трішки облагородити (нижній після рихтовки) Розміри шпенька,дасть хтось? Чи знову самому викручуватись?
Вітаю дядьки! Можливо хтось має досвід ,як вийняти таку пробку? Дуже гріти і стукати боюся, все ж таки цинк. Поки що залив ВеДешкою. Дякую!
так, я недавно запитував, як відреставрувати кришку таку. у мене верх обломаний був а шпиньок лишився