Использование армейских патронов? Как законно?

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Яшидо, 27 тра 2015.

1. Mad Max Subaru

Mad Max Subaru Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.826
    Адреса:
    Ангола
    И не только короткое...

Kovach85 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Фіксація спереду клиновим виступом дозволяє міцно без люфтів закріпити кришку. Позаду фіксація рамко...
      5200 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Увага!!! Фото равлика Magpul D60-для порівняння ваги- з вагою Schmeisser S60W ! Magpul D 60 - не про...
      5000 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      MAG556-BLK Магазин Magpul 223 Rem (5,56/45), Gen M3, з вікном, на 30 патронів | оптимізований для...
      1240 грн.
    4. Руків'я пістолетне FAB Defense SG-1 до АК/Сайги. Стан прошу оцінювати за фото. Відсутня нижня “...
      171 грн.
    5. Виробник - Gun Power Nation На останньому фото кришка Fab Def – в лот не входить. У хорошому стані....
      680 грн.
  3. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Тема про патрончики, а не про пістолєтіки. Пістолетіки - в сусідній гілці:) Як я вже писав, якщо знайшов папку зелених баксів та звязків, щоб оформити наградняк, то знайдуться краї щоб заплатити суді та прокуратору......

4. Андрій Коваленко

Андрій Коваленко Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    Так тоді до чого ви тут взагалі пишете про свої вигадані історії?

Kovach85 подобається це.
  5. Fire 26

Fire 26 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Украина
    Не пишите бред.! Вы терпилой по жизни быть хотите? И еще- что- то мне посказывает, что в разрешении на наградное фамилия выдающего(назовем так) сильно влияет на решение вопроса при со! Про это не думали?

Mad Max Subaru та Kovach85 подобається це.
  6. Андрій Коваленко

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    Я не лікар але в своїй роботі стикаюсь з подібними випадками і дещо розумію в цьому. А чому це на "ти" перешли? А не бидло ви часом?

Tayfun_U та Kovach85 подобається це.
  7. Андрій Коваленко

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    Теж наголошую на те, що тема не про "знавців" вигаданих історій. Не потрібно платити ні слідчому, ні прокурору, ні суду якщо ситуація реальної самооборони і це не тільки моя позиція, це реальність. В найгіршому випадку краще і дешевше заплатити прошесійному адвокату або шукати знайомих в керівництві поліції чи прокуратури того району де стався випадок.

HBG, Tayfun_U та Crane075 подобається це.
  8. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Бидло ТИ ой тобто вы в зеркалі побачите. Ти тут хамиш правда культурно, але все рівно. Тобі дам дружню пораду - за язиком слібкуй. А то вкоротять як небудь. Напевне я не перший - не зря доступ до свого профілю закрив. Ти й на вулиці так людям хамиш чи лише за монітором з закритим профілем? Хочеш щось зясувати - пиши в повідомлення. Ховатися не буду. А от за язиком послідкуй. Не потрібно свою праводу намагатися доказувати обзиваючи співбесідника психом. Деякі втрачають рівновагу після цього. Так зрозуміло написав?

9. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Я терпилой не был и никогда не буду. А вот чтобы не стать терпилой нужно все делать умно, и стрельба в человека из зарегистрированного ствола не приносит щастья обычно. И еще одно - если ты убил человека то ты его убил. На то что тебе Аваков выдавал наградной всем пофигу пока именно этот Аваков нач.отдела не позвонит и не попросит за тебя лично. А он позвонит?

10. Андрій Коваленко

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    Так, зрозуміло для всіх. Вас так легко вивезти з рівноваги і всі ваші поради щодо заборони носіння коротвостволу стосуються тільки вас. А щодо життя реального, то я звик завжди казати правду людям і не боюсь їх реакції, я проста людина. І що буде при зустрічі яку ви пропонуєте, ви мене застрелите?

HBG, Tayfun_U, AVN та ще 1-му подобається це.
  11. Kovach85

Kovach85 General-major

Повідомлення:
    5.358
    Ну все же Вас просят не пишите свои хоплофобские суждения, их никто не слушает.

HBG, Tayfun_U, менторез та 2 іншим подобається це.
  12. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    я вам нічого не пропоную. Мені на вас з високоі гори. Враження в мене склалося що ви мені дуже хочете щось сказати. Чи для вас норма так з людьми спілкуватися? Рекомендувати лічитися. А за слова відповісте грошима наприклад? Прходимо разом експертизу на врівноваженість та подивимося кому лічитися пора. Якщо ви праві то буду лічитися - якщо ні то публічре вибачення з вас та оплата експертизи. Як вам таке рішення?

13. Андрій Коваленко

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    Я і не з такими спілкуюсь. Спілкуюсь і з вбивцями, і гвалтівниками, грабіжниками і подібними приблизно вже 5 років. Спілкуюсь прямо, хоча розумію що ризик від них і їх "колег по цеху" є і для мене і для моєї сімї. І не повірите, я не маю права на носіння короткостволу (ні службового, ні власного). Так що мені ваша думка про ваші побоювання до одного місця!!

HBG, Tayfun_U, Crane075 та 2 іншим подобається це.
  14. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Мені неважливо з ким та як ви спілкуєтесь. Ви мене психом обізвали, мені це просто так переварити? а інше мені нецікаво. Так що проходимо експертизу разом? Подивимося хто з нас неврівноважений? Чи ви так - хазяін слова - хочу даю , хочу назад забираю? Ну і мені плюс з того - а то я кожні 2 роки якраз психекспертизу маю проходити - от ви і оплатите та вибачитеся. А ваше вибачення мені якраз і принесе приємну душевну рівновагу.

15. Андрій Коваленко

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    З якого дива ви вважате що після всієї нісенітниці і образ в мій адрес я буду ставитесь з повагою до вас і сприймати ваші пропозиції як доцільні? Я вам нічого не винен і від вас нічого не вимагаю. Якщо щось не влаштовує подайте на мене до суду для публічних пробачень))

16. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Зрозуміло. Ще один тріпло форумний. Всього найкращого. До речі по поводу вигаданих історій - з дурачком який утятницею в людину вистрелив можу хоч завтра познайомити. Це так до слова.

17. Андрій Коваленко

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    Тріпло - це ви! Для всіх хто прочитав ваші коменти це зрозуміло.

18. Anatol_AA

Anatol_AA Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.558
    Адреса:
    Київ
    Vasiliy_sk, не засмічуйте, будь ласка, тему!
    Заходиш почитати щось корисне для себе, а тут вже друга сторінка "ніачьом".
    Дякую!

Kovach85 та Андрій Коваленко подобається це.
  19. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.809
    Адреса:
    Україна
    Можливо я вас здивую, але якщо власник з легальним гладкостволом оборонявся, і здійснив це правомірно, то жодного судового рішення яке його оправдує апріорі не може бути. Або винен - тоді в суд, або вини немає - тоді кримінальне провадження закривають до суду. І ще - дайте ссилки на цих сотню судових справ, де в людей самооборона кваліфікується як вбивство.

Андрій Коваленко та Mad Max Subaru подобається це.
  20. Mad Max Subaru

Mad Max Subaru Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.826
    Адреса:
    Ангола
    Василий, здесь взрослые люди, каждый со своим жизненным опытом и своими убеждениями.
    Прошу, не надо включать "Вангу".
    Правильно сказали- с хоплофобией не сюда.
    И вообще тема не о том.

zipo, Андрій Коваленко, Kovach85 та ще 1-му подобається це.
  21. Crane075

Crane075 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.237
    а мені казали, що у прокурорів табельні ТТ (Тульський Токарєва)

22. Kovach85

Kovach85 General-major

Повідомлення:
    5.358
    У них разные пистолеты, какие поросят такие и сделают этим гадам. :mad:

менторез подобається це.
  23. Андрій Коваленко

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    Це ви плутаєте з генеральною прокуратурою. В районі нічого не дають. А ТТ видавали як службові в моєму районі до 2004 і то сразу забрали у тих хто за них розписався.

24. Crane075

Crane075 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    39
    Повідомлення:
    1.237
    казали про наших харківських прокурорських, а там хто його знає, я сам не мав справи з прокуратурою

25. Андрій Коваленко

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    335
    Адреса:
    Київ
    військовим прокурорам і слідчим прокуратури видаюсь службові і то при відрядженні в зону АТО

Crane075 подобається це.
  26. Ronald Kunst

Ronald Kunst Stabsgefreiter

Повідомлення:
    233
    Адреса:
    Київ, Україна
    Чим довше і більше буде таких Васілієв серед громадян - тим краще це для уголовного бидла. Це бидло має уяснити собі що, ідучі на "дєло", є велика ймовірність зловити масліну. Звичайно, є ймовірність, що буде навпаки, але не потрібно полегшувати нікчемне життя уркаганів і гопніків.

zipo, HBG, Vogneslav та 5 іншим подобається це.