Заказував в даного продавця повний комплект уніформи. Заказ відправили відразу після оплати, ретельно запакували. Товар новий. Відповідає заявленому в темі продаж. Дуже відповідальний і надійний продавець. Цікавий співрозмовник в личці, хороші консультації по товару. РЕКОМЕНДУЮ БЕЗ-ЗАПЕРЕЧНО!
Не перший заказ в даної людини роблю, і що я Вам хочу сказати, побільше таких продавців на форумі! Єксперт своєї справи, просто вихована і відповідальна людина. Радий співпраці! З повагою!
Дуже порядний продавець, якість товару повністю відповідає заявленному, працює дуже оперативно - рекомендую!!!
Слідуючий заказ полученний, все пройшло на відмінно. Товар якісний, і завжди відповідає заявленному. Порядний чоловік, і відповідає за свої слова. Мої НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ!!! З повагою!
Заказывал у камрада новую парку. Все пришло, но размер не подошел. Замена была произведена без вопросов. Товар новый, в упаковке. Рекомендую! С ув.
Спасибо за оперативность. Покупал брит grab-bag - все пришло во время и в заявленном качестве. Рекомендую !
Якісний товар, адекватні ціни. оперативна відправка. Продавець - порядна людина. Дякую! Рекомендую як відповідального продавця.
Щиро дякую за розуміння та допомогу! Це не продавець, це Людина, з великої літери, яка допомагає у нагоді. Дуже порядна людина, рекомендую усім для спілкування та покупок! Ще раз щиро дякую за допомогу!
Заказывал 45 пар очков ESS Advancer V12 Всё оперативно отправлено, хорошо упаковано Спасибо за скидку на кол-во