Ищу вот такую книгу или что-то на эту тему - Главное Артиллерийское Управление Вооруженных сил СССР. 57-мм противотанковая пушка обр. 1943 г. Краткое руководство службы. — М.: Воениздат МВС СССР, 1946. Подскажите, где её можно найти?
«Ланселот Лоутон. Українське питання» Київ 2006 р. http://litmisto.org.ua/?p=15927&fbclid=IwAR31MJhXJkYdOWoJIzM6kaNNzjPJMpNZWZhPl2nD7dHBmGFnYO_-EoTgvnI
Т.е. нужно просто ждать когда такая появится на аукционе? Я думал можно как-то целенаправленно поиск вести
Повідомлення втратило актуальність. Ніде не знайшов цю книжку. То ж довелося придбати в Німеччині. Отримав, почитав необхідне і продав далі.
Доречі накачав кучу книжок по СС. Проплатив за у.е. вхід у діджитал бібліотеки та набомбив літератури. Якщо кому щось треба, то пишіть в лічку. Подивлюся, що маю. Список переписувати, вибачайте, але ліньки бо насправді багато скачав усього.
Ось цю книгу шукаєте? 57-мм противотанковая пушка обр. 1943 г. (ЗИС-2). Руководство службы Можу скачати вам в електронному вигляді якщо той. Бачу є багато видань і 40-х і 50-х років.
Ось тут ще можна накачати різних книжок https://ua1lib.org/s/?q=57-мм+противотанковая+пушка+обр.+1943+г.+(ЗИС-2).+Руководство+службы
Перейдіть по другій ссилці та виберіть якого року видання вам треба. Тоді мені скажіть і я скачаю. А можете і сам накачати. На цих бібліотеках можна зареєструватись і безкоштовно тобі там певний ліміт дадуть на скачування. Потім платно. Я качав усе підряд що цікавило тому проплатив вхід. Термін оплачений в мене ще не вичерпано. То ж можу покачати що кому треба.
Скажу вам, що купу усього цікавого зараз оцифрували і потроху викладають. Але не усюди мені вдалося зайти.. Деякі бібліотеки не для усіх. Наприклад, Стендфортдська.. Вчора бився бився як туди зайти і таки мабуть ніяк бо вимагають ID картку універа того.. Ех... Якщо хтось знає й інші діджітал біліотеки чи архіви куди можна записатися то маякніть сюди будь ласка або мені у лічку. За NARA можете не згадувати. Був і там, але ціни.. Дорого мама мати!
Вітаю. Так то програма Google по оцифруванню стародруків і взагалі фондів. + Набагато чого сплинув час таємності чи авторського права. Україна теж цим зараз активно займається бо набрала обладнання по цій програмі. Система пошука там є одна на всі. Не пам'ятаю,гляну. Доречі деякі пробуйте через "Впн" , але те що по читацькому для навчання то зась. Як варіант шукайте в чатах якогось студента . Там люди нормалі. Допоможуть. Чи просто написати листа про допомогу з доступом до інформації яка вас цікавить для дослідження . Грошей нема , ми самі не місцеві , допоможіть. Жартую, але нічого тут такого поганого нема.
Поки не зміг знайти три книжки... Вірніше знайшов їх у кількох бібліотеках в США... Але у вільному доступі не має.. От щойно бомбив родові історії на якомусь релігійному порталі і теж - 99% закрито для вільного доступу. Навіть зареєстрованому. Тільки одну життєву історію вдалося прочитати. Навіщо його було писати якщо доступ позакривали.. Дурня якась
Вітаю всіх, друзі Підкажіть, будьласка, де можна знайти (купити або скачати), настанови Армії США що йдуть з позначкою "FN" - Field Notebook Особливо цікавлять довідники з медицини, після 2010 року Дякую
Приветствую всех! Уважаемые камрады, помогите найти электронную версию книги "Worldwide Webley" автор Stephen Cuthbertson. Вообще-то интересует даже не сама книга, а страница из нее под №59. Желательно бы в хорошем разрешении, чтобы прочитать размеры. Мне удалось раскопать какой-то британский архив-библиотеку, где вроде бы хранятся чертежи стрелкового оружия Великобритании. Но войти туда и что то скачать я не смог. Если кто-то заинтересуется, предоставлю имеющуюся у меня информацию.
Приветствую всех! Ищу в электронном виде книги : "Emblems of the Rising Sun - Imperial Japanese Army Air Force Unit Markings 1935-1945" и "A Guide To The Unit Markings Of Imperial Japanese Army Air Force 1924 - 1945".
"Emblems of the Rising Sun - Imperial Japanese Army Air Force Unit Markings 1935-1945" https://docer.pl/doc/n088sex Підтверджуєте що ви не робот і качаєте