Доречі замітив що Рамзан Кадиров (чи як там того чеха звати) давно виконує таку собі роль "цепного пса" Путіна. Фак що він погавкав в підтримку Урганта доводить що вказівка на українофобські висказування Урганта надійшла зверху. Ургант + вислови про Шевченка на рос. тв - регуглярне українофобне гавкання, ланцюжок якого можна чітко прослідити. Тільки дурак не може бачити політику Росії щодо України.
Интересна реакция Адабашьяна, он не видит проблемы в случившемся: http://www.rg.ru/2013/04/15/urgant-site.html
кстати, а в самом деле, чего такой визг поднялся??? сами же талдычите, что красножопые уморили голодом 146% цвета нации, 300% проентов сгноили в лагерях и 400 порубили шашками.
ПУТИН - м. ломотная боль в пояснице , от которой заговаривают, кладя поперек порога и присекая кремнем.
Рональд, мы просто помним. Мы не злопамятные, просто память у нас хорошая. А маланцы пусть достают. До поры-до времени...
камрад а що це ви так жидів почали ненавидить? дивіться бо за вами аж три роти цахалу виїхали. а іще на мене казали що я погано про жидів кажу, а самі збираєтесь повторити те що робили Гонта з Залізняком.
Ненавидеть-очень сильно сказано. Много чести. Я бы честно говоря вообще забыл бы про них. Но телевизор-Коломойский пархатый, Пинчук........до бесконечности. И даже на форуме один ггажданин обильно хаял все украинское-потом увидел его фото-маланец классический, правда в кепке вермахт. И все встало на свои места. Каково хрена маланцы вещают с телека, на Райберте, какие украинцы тупые. Почему-то хочется обрезать им еще и башку! Может будут больше про свою пустыню обетованную..
спорить можно до хрипоты,но генеральная линия таки прослеживается.Ургант-шмургант его работа какать чтобы пахло.В скольких фильмах отрицательный персонаж говорит с характеным "га" и "шо".Или мы так все воспринимаем-неправильно?
от що райберт животворний робе. і вас нарешті перевиховали. вже і ви антисемітом стали. іще трохи і ви вдягнете джинси з підкатами, берці з білими шнурками та поголитесь наголо
Я в который раз повторюсь, это любимая жидовская игра " разделяй и властвуй". В обоих частях некогда единого народа создается взаимный образ врага.
Ого , скільки соплів . Тей єврей сказав правду, журналюги від того шо немає сенсацій підхватили... і даже на райберті тема створилася. РЕСПЕКТИЩЕ ЖУРНЯЛЮГАМ, як завжди з нічого зробили сенсацію !!!
Вообще мне кажется на подобные высказывания должны реагировать спецслужбы. Насколько я знаю в магазинах Москвы ледорубы еще продаются
а білі тому що це є ознака що ви або гепнули або просто добре скалічили якуюсь мавпу. яку неважливо, жида, чурку, нігера. головне щоб наглухо гепнути.
Ну не смішіть, які спецслужби, його, що повинні були НАШІ спецслужби фізично відсторонинити, в мене горобці напроти вікна попадали зо сміху. В Масковіїї в биліє времена 2 дома 3434ли і нічого.
овва! тобто ви вже гепнули когось але не бажаєте зізнаватись. а дозвольте поцікавитись кого саме. можете відповісти завуальовано.
Всі вказівки в рос. ТБ надаются зверху. По вашому Путін це жид? Також цікаво знати що це за "едіний народ" такий. Вам про розкол між українцями в Україні і українцями в Росії чи як?
Опаньки! Так это Путин все замутил? Заговор на высшем государственном уровне! Берите выше, Папа Римский шоумена надоумил приколоться над Украиной. Чем больше раздувать истерию - тем выше рейтинги у Вани.
А у меня сегодня на ужин жаркое, мяско приготовленное , как евреи в печах Бухенвальда.)) вкуснятина. Я ведь правильно понял, что если можно так высказываться по зомбоящику то и в нете можно писать? Короче- пир горой. Еще венегретик накрошу как бойцов в Грозном. )))) Анархия? Или это только для избранных?