Вітаю! Сьогодні вирішили трохи проїхатись та покопати, не має сил вже терпіти. Копати по мокрому снігу не дуже комфортно, але все ж таки нас це не спинило. Копали, там де колись була стара дорога.
Вітаю шановні. Пасхальні свята,погода гарна, вирішено с камрадами на пошуки до лісу. В цей час копати одне задоволення, не холодно й не жарко, немає різних комах, павутина на пику не липне, земля м’яка. Ну взагалі не буду багато тексту клацати. І користуючись нагодою, хочемо привітами камрада ВАДИМА з Днем Народження, міцного здоров’я, вірних друзів та побільше цікавих виходів до лісу.
Сегодня позвали товарищи копари в лесок немного прогуляться и покопать. Отдохнули, погуляли на природе, и к тому же еще и вкусных грибов насобирали. Красота-а-а-а-а-а!!! Немного придобрили лесного деда, и он нас за это отблагодарил монетками и грибочками)))
Вітаю шановці колеги. Нарешті і я відкрився в 2019 році. Вчора побачив місце, з пагорба, навпроти сонечка - де майже не має снігу. Сьогодні з ранку взяв з собою МД, знаючи, що сьогодні буде нагода раніше поїхати с роботи. Думаю, ну хоча б годину погуляти. Вибачте, що фото не буде із самого копу. Фотоапарат був дома, а телефон забув на роботі(на коп спішив)))))). Виявилось цікаве місце))))!!!!! Дальше по фото. Чермет не фоткав, бо в хату не вносив))))))
Поздно заметил темку Вашу интересную. "Не зрозумілі штуки з однієї ямки." Крепление или фиксация пальцев гусянки гансовского бтр полугуса. С ув.
Утянул фотки отсюда:https://forum.ww2.ru/index.php?showtopic=4607478&page=6 Там есть процесс сборки гуслей Sdkfz.250 С ув
Давненько не копав. Сьогоді з ранку дзвоню колегам по захопленню, ніхто не хоче.... Один зайнятий, інший говорить не варто їхати, мороз -7, третій те саме - грунт твердий. Сам довго думав, нарешті близько 10:00, поїхав. Особливо і не збирався, але погода - тихо і сонячно, ну весна, як тут не їхати до улюбленного лісу. Та земля, що в лісі, що в полі копається чудово, ну правда по обіді вже почалась багнюка. Ось з цього, що вийшло. Камради тепер себе за одне місце хочуть вкусити)))). Гільзи, кришки. цвяхи і консервні банки не фоткав.
Вітаю шановні любителі поритись в землі. Вчора трохи покопали, погуляли на свіжому повітрі, нагуляли більше 20 км...))) Ну власне, фото) Першим вискочила завіска, далеко в лісі, знак що тут колись було життя. Уже квіти пішли) Обід) Культиватор. Погода, краса... Тяпка. Кошель совдепії, післяреформа. І трохи таких знахідок. Ну і повечеряли)))
Давно не копав... Робота.... Вчора спілкуємлсь з камрадом, з яким давно не бачились, і так виходить, що у нас випадає вихідний. Приймається чітке рішення до лісу і копати. Головна ціль була зустріч, потім відпочинок, ну а потім знахідки)))). Все вийшло як планували. Ну що тут говорити, фото:
Запросили копачі в ліс поритись, так би мовити в цьому році, цей же рік і закрити. Не відмовився від відпочинку та прогулянки. Ще й трохи знахідок було).
Довго розповідати не буду, відкриття сезону 2020, перший вихід і результат!!!))). Хочеться вірити в прислів"я: Як рік почнеш - так його і проведеш!
Вітання, побільше б таких знахідок! Чекаєм після бані! Подіі 44го? Символічно, знак «За танкову атаку» на фоні сухого дубового листя З повагою,