Олх- доставка не завжди є зручною для продавців. Якщо людина не часто продає- то також може бути одна- дві об'яви, а також самовивіз тощо. Навіть підтримка олх відписала, що продавець має повне право не використовувати олх- доставку. І є таке- не подобається щось- шукаємо інші варіанти, а не записуємо усіх неугодних у мошенники. Питання до модераторів - чи дійсно в цій темі можна виставляти дані людей - коли комусь щось подумалось чи показалось?
Панове, я ні разу ні з кого не потребував передоплати і завжди відправляв, і в 99% випадків отримували. Інколи по бажанню покупці самостійно проявляли ініціативу. Але 1 раз поцу відправив 200 грн. Він сидів і далі стриг лаве. Ото якось так. Тому вважаю що клієнт, як покупець завжди правий, бо він плате гроші. Олх доставка взагалі ідеальний варіант, якщо на відстані. Тим паче вона просто є автоматично обов'язковою у майже всіх об'явах аналогічного товару.
Це не значить, що так мають робити всі продавці. Я також завжди все відправляв, і раз 10 мене надурили покупці (то не приходили за посилкою, то відмова чомусь). Тому в мене теж є досвід. Або олх-доставка, або завдаток. Ніяких накладених без завдатку. Навіть форумчанин обманув зі старою регою і я досі чекаю гроші за покатушки (яких вже не отримаю). Тобто з вашою логікою тут повинні бути десь 50% людей з олх, 30% магазини з прома... просто, що вони таким чином відправляють. Дуже цікаво!
Ну я співчуваю Вам, що Вас надурили за доставку. Все по різному буває. Не бачу сенсу продовжувати полеміку на дану тему.
Додам, що ОЛХ ввело комісію, у вигляді відсотку, для продавців з кожного проданого товару через ОЛХ-доставку, тому і я часто прошу покупців не оформлювати ОЛХ-доставку, а купувати накладеним платежем з симвилічною передплатою в 100 гривень. Тому і мене записуйте в кидали )
Кидала на Фейсбуке продаёт травмат. Фото взял со публикации - https://seychas.info/2019/04/10/pistolet-pm-t/
Всіх вітаю. Що скажете щодо подібного ? Про всяк випадок уточнюю - я продав на форумі флобер і стартовий , виставив на продаж непотрібні патрони від Флобера. Тобто не зовсім розумію , як взагалі й за якими ознаками можно було звернутись до мене з такою пропозицією. p.s. Аккаунт НОВИЙ 1 лютого 2024 року , на форумі 0 цілих 0 десятих повідомлень.
Мені теж іноді такі клоуни пишуть, але з пропозиціями чи нема набоїв 5.45 або калаша "для охоти". Це ким треба бути щоб тут продавати або купляти щось бойове, коли можна отримати дозвіл на зброю і спати спокійно, або якщо колекціонер то є купа ммг та схп? Думаю це або недалекі малолітки, або менти, які хочуть кушать і шукають лоха)
Блін, шкода не знайду, згадав як продавав МОН-50 макет, то також писали любителі піротехніки в пошуках салюта, і всі як на підбір: реєстрація вчора/сьогодні Ех, бракує ниньки розуму товаришу капітану
Мусора занимаются,больше некому,они любители дела такие клепать от балды,гляди какого то дурака да найдут.
Зустрічав аналогічні схеми, викрадають/ламають акаунт порядного комрада після чого розкидають чи десь копіюють текст повідомлення та займаються шахрайством. Перетягують тебе на телеграм, де виманюють номер карточки з якої в подальшому знімають всі кошти, через оплату інших товарів або послуг.
Шахраї, розводять людей різними способами. Якщо вам дають до оплати цей номер картки, не ведіться. картка А-Банк 5375 2351 2424 4185 Хвуст Ілона.
Рибальченко Андрій Дмитрович +380 50 961 2739 кидала якого знає весь форум. Зараз під ніком Proshooter338. Отримав кошти за приціл ще в лютому, годує "завтраками" раніше було вдосталь інформації про цього персонажа потім адміни все видалили тому нагадаю!
Це часом не той Рибальченко Андрій Дмитрович,який є директором: ТОВ "УКРАЇНСЬКА ДРОНАРНЯ" зареєстровано місяць тому зі статутним капіталом 1000 грн Та ЗАПОРІЗЬКИЙ ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ЛІНІЯ-ЖИТТЯ" зі статутним капіталом 100 грн ??? Бо якщо то він, то мабуть з дрончиками на фронт будуть цікаві справи...
Доречі судячи з того що адміни знесли всю інформацію стосовно цього кидали то щось тут цікаве) раніше було обговорення за нього на 10 сторінок