Игра "World of Tanks"

Тема у розділі 'ЗМІ, книги, музика, кіно, ігри', створена користувачем Дед, 27 чер 2010.

1. Баварец82

Баварец82 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    3.301
    Адреса:
    Лембергщина
    Потом давайте и ПТшки уберём - "кустодроты" же ведь!
    пфуцпкфукп.jpg

Останнє редагування: 24 лют 2016
    Oprishok, dynysko та moranno подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. все на фото укрпочта + 40 грн
      250 грн.
    2. Удостоверение образца шестидесятых годов. Распродажа коллекции . Размеры = 16,5 х 12,5 см . Лично са...
      100 грн.
    3. Всё подробно на фото. Хороший сохран. 22,5х32 см.
      48 грн.
    4. Военный билет СССР, Б.У.
      120 грн.
    5. Состояние на фото.доставка Укрпочтой+15грн.
      60 грн.
  3. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    И еще: есть арта в бою - не стой после засвета, ерзай на месте если зажали - это сбивает сведение арты. Засветили в поле - едь зигзагом и хрен по тебе сведешься:D.

dynysko подобається це.
  4. UNTERSS

UNTERSS Obergefreiter

Повідомлення:
    76
    Адреса:
    RUS DON
    moranno, зачем артоводские секреты раскрываешь)))))

5. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    В мене на арті в загальному 2698 боїв, на самій ГВ Пантері 1765,
    можна сказати я також артовод (в минулому) і прекрасно знаю про довге зведення, перезарядку, лт-вороги, союзники які кидають та інше...
    Шановні, про які барабани, кустодротні пт і рельєфи місцевості може йти мова??? Жоден з цих факторів не може винести з повним хп ТТ з іншого краю карти одним пострілом.

Oprishok подобається це.
  6. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    Мне никогда не жалко было обучить кого ни будь, чем и занимался в живых кланах, проводил трени, для своих, в том числе и по уничтожению света на ходу. Виртуозов артоводов не так много.

UNTERSS подобається це.
  7. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    А как же бабаха:confused: - FV215b(1836)? Что ни разу еще не прилетало на 1800:eek::oops::mad:? Тогда уважаемый у Вас еще все спереди:D:D:D.

8. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Вже не пам'ятаю чи прилітало від цього танка, в мене вище 8 рівня техніки в ангарі немає, хоча інколи кидає до десяток.
    Ви всеодно не зрозуміли що я маю на увазі, ці всі пт-кустодроти і тяжі з великим уроном завжди активно участвуть в бою і їх в основному засвічують, та союзники після цього дають люлєй. Арту в бою засвічують набагато рідше, набагато.

9. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    І ще я повністю погоджуюсь з Джовом що з ари лише ФВ 304 можна вважати не однокнопочною, нею з одної позиції не пограєш, завжди треба слідкувати за ситуацією на полі бою та під'їжджати за союзниками що дуже часто резиковано. Я і сам залишив собі цю арту, подобається.

Поліщук подобається це.
  10. dynysko

dynysko Feldwebel

Повідомлення:
    210
    Адреса:
    Горішні Плавні
    Почему? Боеуклад, пожар ну и в конце концов ВБР)) Это единичные случаи, которых очень много в игре. Например ягдтигр с пробитием 276мм не пробил лт 3лвл с бронёй 40мм, понимаю рикошет там, или гуслю снял просто, но не пробил... Это было один раз всего за 20к боёв.

11. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    Да все мы поняли.
    304 и су5 должны ехать ближе к месту событий потому что не бьют через всю карту. +подвижность у 304 часто видели у арты подвижность???
    А джов(не имя) для меня не авторитет. Был в клане где средний % - 55% был а у командира клана 76 или 78, зато у полевого командира, который приводил нас к победе было всего 52% и все ногибаторы его слушали молча, кстати он на джова постоянно гнал матюки. Нередко выдает свое видение за аксиому. Самому кумекать надо. Чето я не видел чтобы джов разрабатывал тактики взятия карт, земель на ГК.

12. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    И еще: вот смори: у меня более 14000 боев на арте. А бомбардир всего 1. И фулваншоты 8-10 лвл. бывают не чаще 1/500 боев и то с поджогом(видать автоогнетушитель жаба не подписала поставить). Что часто? А сейчас с новыми японцами на любом уровне слышу: не пробил!!! ага 150мм болванка в крышу башни фугасом не пробил - вот это анекдот.

gantz подобається це.
  13. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Чому ж тоді залишили той суперклан?
    І що це у артовода-снайпера такий малий процент перемог? :D

14. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Щойно виїхав Пантерою, Су-14-1 з одного пострілу всі 1300 хп, це нормально блін?? Задовбали артоводи!

Поліщук подобається це.
  15. Баварец82

Баварец82 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    3.301
    Адреса:
    Лембергщина
    Я на Королевском Тигре, 300-400 метров, влепил АМХ-13 F 3 штатной ББшкой в борт ни крита ни дамага.
    На Тигре с 200 м штатной ББшкой в центр рубки М7 "Прист" - не пробил.
    На Феде с топовой пухой, 350-400 метров, в борт Т-50 в район движка - крит гусли.

Вот такие чудеса случались... Если посидеть повспоминать ещё что-нибудь да вспомнится.

Я зрозумів, що ви мали на увазі. Самому не одноразово прилітало від арти по повній, в той час, як мені добре вдавалося танкувати. Подумки згадував того артовода незлим тихим словом, та й все. А є такі волені, що свою арту валять на початку бою - це вже крайнощі.
    Я веду до того, що зараз ворог №1 - арта, "подолають" її - призначать ПТшки ворогом №2, бо вони "кустодротять". Більшість ПТшок мають потужну гармату, гарну оптику, огляд та слабку броню недоцільно на них лізти у першу лінію.
    Це ж як трафляє світляків та тяжів.
    Якщо ПТха грамотно займе позицію, то її не так вже й легко помітити.
    Є багато гравців, які люблять рубатися в клінчі або на дистанції 100-200, от вони найбільше і волають про "кустодротів".

Наприклад, мій улюблений Stug III G (у всіх бойове братерство, по маскуванню: сітка+100% перк маскування+камуфляж+кущ, по спостереженню: стереотруба, 100% орлине око, 100% радіоперехоплення) інший Stug III G помічає мене з відстані 180 метрів за умови, що я веду вогонь, а я ворога помічаю значно раніше. Та й не так лекго світлякам його "закрутити", мало того, що машина і так досить маневрена + 100% віртуоз + 77 % король бездоріжжя.

dfg, Oprishok, moranno та ще 1-му подобається це.
  16. Баварец82

Баварец82 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    3.301
    Адреса:
    Лембергщина
    Підлию масла у вогонь.
    З одного пострілу, пряме влучання, без пожежі та детонації БК.

Images:

shot_007.jpg
    shot_008.jpg
    shot_013.jpg
    shot_014.jpg
    Oprishok подобається це.
  17. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    o_O
    Ну не знаю, мене від ари відкинуло остаточно.
    Штуг також один з моїх улюблених танків, і до речі, ні разу не чув щоб пт обливали брудом через те що вона досить вміло зайняла позицію, бо це є майстерність, а стати в углу карти і стріляти в інший кут це вже зовсім інша справа.

Поліщук подобається це.
  18. Баварец82

Баварец82 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    3.301
    Адреса:
    Лембергщина
    Я арту качаю дуже довго, був час, що продав Хумку та взагалі не грав на арті, потім вирішив для різноманітності та заради "ЛБЗ" знов трошки поїздити на ній, от майже докачав до ГВ Тигра. Не вважаю себе артоводом, качав тільки німецьку арту.
    Заради справедливості слід згадати, що 210-мм мортира на ГВ Тигр П є чи не найпотужнішою у грі та має великий дамаг, але і великий розброс.

Такому дамагу за один постріл був сам дуже здивований, тому й зробив скріни.

Доречі, планую продати арту, та зробити певну паузу в грі на ній.

Dietrich88 подобається це.
  19. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    Клан распался. Такое бывает. Был там из-за умения играть на арте. А это ни как не сказывается на % побед. И статистом никогда не был. А рандом он такой----- редкий.

20. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    Вчера был почти в клинче я на ИС2 китайце с КВ-5. Топ пуха 122мм бб снарядом - 2 раза не пробил сбоку в башню где б/к КВ-5!!!! Как не пробил?? КАРЛ!!!! В упор стрелял!!! Да там навылет должно было быть. Вот Вам и Великий Бялорусский рандом.

Oprishok подобається це.
  21. Баварец82

Баварец82 Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    3.301
    Адреса:
    Лембергщина
    Не поверите.
    Один раз лбом Штуга поймал рикошет с дистанции 25-30 метров от СУ-26. Я был в шоке! Скорее всего, он кумулятивным лупил.

Уже более трёх лет минуло с того времени, нашёл свой пост - #4614

moranno та Oprishok подобається це.
  22. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Це мудре рішення.

Об'ясніть мені будь ласка що таке бути статистом? Як можна вплинути на відсоток перемог ?

23. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    На 9-10 уровне и раньше было не мало рикошетов но сейчас их стало еще больше + добавилось постыдное: не пробил. И странность в том что такой фигней страдает часто именно Французские САУ, вплоть до батчата САУ.
    Был случай: воевал на топ 10 Британии, САУ(конь) там калибр - 233,7, урон до 2750!!! кидаю по крыше Е-100 ииии!!! НЕ ПРОБИЛ!!! Датам башню должно было снести нафиг! Встал, похлопал ВБРу в ладошки и пошёл курить бамбук на балкон.....

Oprishok та Баварец82 подобається це.
  24. moranno

moranno General-major

Повідомлення:
    6.478
    Адреса:
    Киев
    Есть передача; Под высоким КПД она многое объясняет. Не лезть на рожон, Не давать себя зажать, двигаться, думать, правильно ставить угол при танковании, знать карту, местность, понимать на какой технике куда ехать, смотреть, пользоваться и делать выводы из мини карты итд. и тп.

Oprishok подобається це.
  25. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Все правильно, це і називається грати. Думати в першу чергу куди поїхати, де стати... Ніколи не розумів слова статист, це накшталт людини яка лише по бажанню піднімає свою стату.

26. Volia

Volia Oberfeldwebel

Повідомлення:
    474
    Адреса:
    Ua.
    Поліщук та Dietrich88 подобається це.