та збирати то я збирав але збирати то одне а сплачувати то інше. а от зі сплатою все геть погано. скнарами майже усі стали. хоч бери особисто до кожного завітай та витрусюй, але то не наші методи. от і виходе що по доброму неплятять а поганому я ненавчен. отакоєот
Сбылась мечта идиота (с) Получил котел Сохран - бомба Буду юзать при необходимости на реконе по событиям 44ого. Обещанные фото.
Ну и сравнение с котлом РККА. Болгарин меньше размерами,алюминий гораздо добротнее и толще чем у РККА,ручка металлическая. Вместимость котла - 1 литр. Вместимость крышки - 0,4 литра.
тьху на тебе з твоєю назвою теми. глянув що ідентіфікація та ще і здивувався що ти десь в себе кацапню відстежив. а воно виходе ти з своїм казанком досі носишся тепер відправ його мені я там пару матюків нашкрябаю цвяхом щоб був справжній краснаармєйскай катялок. все повинно бути по кошерному фень-шую.
На самом деле их у меня парочка всего правильных натурных - круглый алюминиевый РККА Красный Выборжец 1928 года в пищевом бомбосохране,почкообразный РККА тот что на фото 1939год,ну вот болгарин добавился еще. Ну есть еще швейцарец,парочка репараций,австриец - послевойна,разных наборов столовых штуки три(швейцарец с клеймом по 43му на войну) И еще забыл.... ложек есть правильных штук шесть и кружек парочка натурных. Все,больше ничего нет
то хоч старому відай щоб він антураж навів. щоб всьо було по кошерному фень-шую, бо якщо фень-шуй не кошерний то на яку холеру він взагалі здався.. і іще одне питання. ти вже смалцем його змастив?
Ну є декілька фляг на війну - дві РККА алюміній 1937 і 1940 року,одна алюміній рання РККА 1931 року,одна скло РККА копана по 41му,одна скло РІА ПМВ,ну і одна Вермахт звичайна піхотна.З післявоєнних - бундес і швейцарець.Але у швейцарця тільки кружка післявоєнна,сама фляга 1940 року.А шо такоє ? А ШАК я продав
як так? та як ти міг таке накоїти?! це ж якесь неподобство узяти та продати ШАК. і хто ти після цього? гаяваспитаю ХТО
Продав - бо дурний Вже жалкую,але пізно..... Як на мене версія із нержавіючої сталі заважка як для котла,і прогрівається повільніше від алюмінію.При нагоді і наявності грошей візьму алюмінієву версію,але не хочу такого як зараз в продажу некрашені,бачив якось крашеного,іменно його і купуватиму.
Я і того ШАКа брав,щоб тягати з собою,але за два роки АЖ один раз взяв Над твоєю пропозицією про купівлю двох версій подумаю
та що там розмірковувати?! продавай кабана а на ті гроші купуй казанків та флєшок побільше. різних. а в тебе комбінований вдвешний є? якщо нема то чому нема.