Согласен, но на Вернике и не такое втюхивают! Да, и цена его с начала была 1500 руб., а купил за 500.
чув!а це ідея. в нас австріяк повно а вони майже від німаків невідрізняються. набиваємо курку, та продаємо на грцбі гроші. мені братній відсоток та маленьку самоварю з твоєї кулекції.
ні. то зветься діловий підхід до справи. тим більш що куплчятимуть добровільно а не ти їх примушувати гвером будеш. так що ніякого мошенецьтва, всьо чєсно та блягородно.
Да не за что. Я тоже немного болею котлами РККА по войне и флягами,но коллекции как таковой нет.Из достойных экспонатов на полочке стоят котлы Красный выборжец с клеймом по 1940му году,и круглый алюминиевый по 1928му,парочка фляг с клеймами 1937,1940,ранняя по 1931му да стеклянная,копаная по 1941му (в идеале) Есть для рекона парочка репарационных котлов,для души швейцарец с ихней же флягой,ну и австриец чтобы убивать на копе.
таки приїду до тебе по ревізії. будемо казани рахувати. бо щось в тебе їх занадто багато. і це не враховуючи кухлів, самоварєй та іншого краму.
Вот если интересно,как одна тема о продаже превратилась в обсуждение котлов РККА именно 1936 года http://reibert.info/threads/kotelok-rkka-1936-god.405646/
сало готуй, драконяче. возика я знаю де поблизу узяти. і цей. навчись вже на бандурі грати щоб ми могли десь у садочку, під вишенькою сісти у вечорі пожерти сала драконячого та поспівати старих козацьких пісень
А ти вже навчився ? Бандура в тебе є ? І це.... забув спитати.... чай із самовара будеш пити ? ПиСи: в мене під грушкою в садочку і мангал стоїть.
ну під грушкою то під грушкою, згоден на грушку. чаю з самоварі пити не буду, я не москаль. я каву буду. з джезви. а грати на бандурі мені не треба бо я співати буду. щоб і сусіди пораділи. не все ж тобі одному, най си люди теж порадіють навкруги.
От скажи мені,хто тобі в голову вбив таку дурницю що самовар це винахід росіян ? Неправда це. У нас теж самоварами користувалися будь здоров повинен я тобі сказати.
А може не треба ? Ти і співати - це несумісні речі взагалі.Якщо мені ведмідь тільки на вухо наступив,то по тобі потоптався повністю І чим мої сусіди винуваті,що ти зібрався їх катувати своїм співом
а вони тоді за те що я не співатиму різні гарні речі принесуть та гроші. а взагалі чого се ти вирішив що я співаю погано7 я дуже добре співаю. а якщо тобі щось не подобається то ми з пані Совою на два голоси співати будемо. до речі як там вона? кланяйся їй від мене та передавай вітання.
то вони моїх співів ще не чули чи навкруг тебе одні скнари жиють? а не принесуть самі то ми самі до них підемо. а з пані Совою обовязково треба заспіаати. бо вона теж спіати і любе і вміє і неможна лишати людину задоволення. це я тобі як митець кажу. отакоєот. про вітання від мене незабуть бо я тебе знаю або забудеш або загубиш.
Так дєнєг нема на дорогу у мене. Може підкинете куме, гапитаю? У вас десь там братерські дєньги є приникані