Заходила в гості знайома - побачила цю темку... Загальну думку товариства про цю дівку підтримує, проте зауважила які тут душевні та чуйні люди. Загалом сама доброта та співчутливість. Щось мені підказує, що вона може підсісти на Райберт... Що робити?
тобі? ну якщо тобі то тілько тікати. змінити зовнішність виїхати в інше місто а ліпше країну і сидіти тихенько як миша під віником. З.І. можу запропавувати на перший час непогану сховану, звичайно що небезкоштовно, тим біль як для тебе
Пів царства за >косарку!ква!хальт!<ква термін ї реєстровано як і термін<скіт>.користування термінами <ква,скіт> для комрадів-на даром.варятам-за ґроші))))))))))))))
Iде дiд вiд криницi,вiдро з водою на свого дрючка повicив i йде по вулицi.Суciдка побачила i давай вичитувати: -Ти,що старий дурень,вже зовсiм з розуму з'iхав? -Та зовсiм старий став,немiчний,руки вже зовсiм не слухаються.Вiдповiв дiдусь
Ой,да ладно Вам,ребзя, старику завидовать)))) Такую б невесту каждому в 64!!! п.с.Пусть даже и ненадолго))))))))))
былоб желание. подписуй контракт , плати енн. суму и женят хоть чорте кончаловского как женили? тотож и как говорил кисель
Откуда такое мнение что в 80 уже все?) У нас сосед ,царство ему небесное, бабку до последнего дня мучал, а ему тоже было за 80.И это не единичный случай. Разные деды бывают)) А бывает и в сорок уже на списание. п.с.А Хью Хеффнер? Вот где тяга к жизни)))
Ви уявіть, зморшкувате тіло від якого вже віє смертю, того діда. Якщо вірити фрейдістам то є таке статеве бочення коли на старикашок тягне. Я хоч від Х.Хефнера молодчий майже в тричі, то бувби дуже радий жити з трьома плейбойовськими красунями. От тільки я їм не потрібен, бо грошей немаю.
ФУ-ФУ-ФУ))) Не хочу того деда представлять.)))С тремя жить можно и без денег,но надо уделять им внимание, а так можно быстро стереться!))
Зараз такі молодиці пішли, що їм тільки грошей і треба. А тій дівкі не те що уявляти, а в живу дивитися доведеться.