Huglu Veyron Tactic

Dieses Thema im Forum "Вогнепальна зброя та боєприпаси" wurde erstellt von VladSS1488, 12. Aug. 2024.

1. VladSS1488

VladSS1488 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Всіх вітаю!

Хочу придбати дану рушницю, цікавить почути конкретні відгуки та досвід експлуатації.. Можливо є тут власники цієї рушниці?

Цільове призначення- боротьба з дронами та пострілухи на полігонах (всякі булпапи по типу BTS та помпи мені не подобаються)

Images:

IMG_0876.jpeg
  2. Интересные лоты

1. Усі питання пишіть у особисті. Не робить необдуманих ставок. ударно спусковий механізм до Sig S...
      38100 грн.
    2. ММГ Револьвера TAURUS model 86 cal. .38 Special,в нержавейке ,деактив на фото согласно законодател...
      45000 грн.
    3. (в наличии 2 шт.)
      1)Комиссию карты 0.5% при оплате оплачивает ПОКУПАТЕЛЬ, даже если в вашем приложении не отображается...
      1900 грн.
    4. Частина ствола в кал.4.5 з гвинтівки “ВАМ”, довжиною: 93 мм, та діаметром по наружі: 8.50 мм в серед...
      400 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Шток выполнен из титана (или алюминия по желанию) в место заводского из пластмассы, не подвержен кис...
      1000 грн.
  3. Romych

Romych Oberleutnant

Я не власник. Але, думаю, для пострілух - нормально, а для дронів - ні. Ствол короткий, дульних звужень немає, ємність магазину мала, прицільні засоби теж не найкращі для цього. Варіант HUGLU VEYRON IPSC SYNTHETIC 12/61 не розглядали? Там і ствол нормальний, і дульні звуження, і подовжувач магазину для 9+1. З ним вже шансів влучити кудись набагато більше. Тільки не треба магнумів по 50 грам туди пхати.:)

VladSS1488 gefällt das.
  4. VladSS1488

VladSS1488 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    В комплекті з рушницею звуження йдуть, а на рахунок короткого ствола.. Вже давно тести доказали що за рахунок звужень довжина ствола не іграє важливу роль, подовжувач магазину ніби до неї можна купити. Версія IPSC занадто довга :(
    Я водій, маю дві службові машини- Хамві, та L200, що в тій що в іншій не дуже комфортабельні умови щоб не те що з такою гаубицею вискочити, а хоча б швидко вийти в повному екіпі :mad:

max81 gefällt das.
  5. 50_Reichsmark

50_Reichsmark Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    щось я ніразу не бачив стендовиків з короткими стволами.